Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
bende merak ettim müsait zamanda bir yorum alabilirmiyim abi:ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bende merak ettim müsait zamanda bir yorum alabilirmiyim abi:ehe

halit halit yollarında kahrettin beni... bakıyorum gözlerinin içine ne zaman gelecek bu adam ... benden ne zaman isteycek diye...
kara sevdalı gibi beklettin hem de... benim gibi delikanlıya böyle yapılır mı? biri geldi iki kişi kaldı yolunu gözlediğim... şimdi açıklarsam işin sırrı bozulur... böyle daha heyecanlı... ip ucu vermek gerekirse... biri bu konuya teşekkür etmiş, benden yorum talep etmemiş... gene de umutluyum...

saadede gelirsek....
önsöz​
öncelikle bu forumdaki en olgun karakterli arkadaşlardan biri olduğunu söyleyebilirim... bunun sebebini senin avatarına bir de yorumcu gözüyle incelediğimde anladım... bu konuya yorum içinde değineceğiz...
Cem Yılmaz'ın senfoni orkestrasına şeflik yaptığı zamandan kalma... bir portre... senin için denilebilir ki çok komik espirili bir insan ama ben öyle düşünmüyorum... benim değerlendirdiğim kriterler daha farklı... konu içerisinde olayın nasıllığı hakkında bilgiler verdim...
uzun süre aynı avatarı kullanıyorsun bu iç dünyanın dengeye kavuştuğunu gösteriyor...

yorumlarda kullandığım tezgah

iki pencere açıyorum... altta kalanda avatarı ayarlıyorum... üstte kalanı sağa çekip inceleye inceleye yorum yazıyorum...

1. halit'in geçmişinden kalan yaralar​

ah halit ah takvimler dile gelse de konuşsa... etrafında o kadar çiğ insan toplanmış ki sayısı belli değil... hayatında kimi arkadaş edinecek olsan hepsi aynı fabrikanın değişik modelleri gibi olumsuz kişilikler çıkmış... yüze gülen arkadan kuyu kazan tipler... yarı yolda bırakan satıcılar... ahde vefa göstermeyen insanlar... uzun süre insanlara karşı tedbirli davranama alışkanlığı geliştirmişsin... bu güzel bir olay bu yaptığın ... çünkü o tedbir geliştirmeseydin onlar gibi olacaktın... (bu şuna benzer: vahşi bir ormanda yaşamak için, vahşi bir hayvan olmak tercih edilebilir ki bu kolay yoldur, ya da zor yol vahşi hayvanlarla vahşi bir ormanda yaşayabilen bir insan olmak da tercih edilebilir...bu da zor yol...) sen zor yolu seçenlerdensin...

2.halit' in şimdiki hali​

olgun kişilik oluşturmana bu insanlar sebep olmuş... senin farkında olmadığın düsturun: eskiden alimler sonuç alamadığı konuları... cahiller meclisine götürürlermiş... onlar karara bağlarlarmış... ama alimler alınan kararın tam tersini uygularlarmış. cahiller doğru karar alamazlar çünkü... ama yanlışın tersi doğrudur...
işte sende cahilleri görüp, tersini öğrenenlerdensin... bu özelliğin hakkaten takdire değer...
bu konu da sana biri kılavuzluk etmiş... Allah ondan razı olsun...

bu kılavuzdsa bir gariplik var..
ya herkesten sakladığın gizli bir dost... neden sakladığını bilemiyorum ama
ya uzun zaman görüşmüyorsun yada haber alamıyorsun...
ya da sana kılavuzluk ettiğini onu örnek aldığını o dahi bilmiyor...
> bu üç seçenek arasında karar veremedim durumunuz nedir...?

3.halit maxicepte​

belki sanalk sanal alemde bulunmanın nedeni budur... gerçekte insanlar zararlı olabilir... fakat burada değerlendirilen kişilerden daha ziyade bilgilerdir... zaten kişiliği sorunlu adam da hemen kovuluyor... burada oluşan sosyal çevre sana daha güvenli geliyor...

4.halit'in davranış tarzı​

ciddi yaklaşımların var... epiri işini çok seviyorsun... yeter ki iş şimarıklığa kaçmasın... yani sahneye çıkılıp ta seyirciyle dalga geçilerek yapılan gösterilerden nefret ediyorsun...
güldürenden çok düşündüren espiriler hoşuna gidiyor...

5.halit sırları​

çok güzel sır sakladığını biliyorum sadece... sırlarını bilsem sır olmaktan çıkar... zaten bu avatar yorumlarında forumda söyleyemediğim sırları olunca ÖM atarak bildiriyorum ... icabında tavsiyelerimi de söylüyorum... ama benden bile gizleyebildiği sırlar var halit'in ... helal olsun... yardım aldığı insanları yüz üstü bırakmaz...onları dahi sır gibi saklar... onları utandırmaz... bu konuya özen gösterir...

işte bir sırrını buldum... müthiş deredcede yardım sever... müthiş derecede hem de... cebindeki tüm parayı istesen verir... esirgemez... üstelik kimseye sezdirmeden... yardım işlerinde herkesten önce ön ayak olur... fakat bu da onun sırrıdır... kimse hissetmez...
halit şu genç yaşında amma baba adammışsın... yukarıdan aşağı inerken beni güldürmeyi başardın...

6.halit baba​

dışarıdan sert görünüşlü içeride pamuk ruhlu... ancak onu yakından tanıyanlar bunu farkederler... sinirlenmekten nefret ediyorsun... çevrendeki insanları ona göre seçiyorsun... seni sinir etmeyeceklerden yani...

kendi kendine yeterlisin... güçlü bir yapın var...umutsuzluğa hiç bir zaman kapılmıyorsun... umut ışığının ta kendisisin... tehlikeli işlerde sığınılacak liman sensin... o kadar yani...

aile hayatına karşı müthiş düşkünlüğün var... yolda giderken kimisinin gözü kızlara takılır, kiminin ki arabalara, kimininki binalara, kiminin ki mağazlara, senin gözün elele tutuşan çiftlere takılıyor... hatta bir de çocukları varsa... içini eritiyor...
ilk fırsatta (lüzumsuzca değil tabii ki) onlarla iletişime geçmek için heveslisin... aile ziyaratleri hoşuna gidiyor... omutlu tabloları bizzat yerinde görmeyi seviyorsun...

7.halit'in dikkati​

müthiş derecede dikkatlisin... hataları yada eksiklikleri hemen farkedebiliyorsun... dikkatli olan bazı insanblar dha sonra kulağa söyler, bazıları saklar hiç söylemez, sen bunlardan farklı olarak anında gösteriyorsun... burada amacın kesinlikle ukalalık etmek, ya da kendi reklamını yapmak, ya da karşındakini rezil etmek değil...asıl amacın: anında düzelmesi gerektiğini düşünüyorsun... ayrıca yanlışa ve eksiğe şahit olan insanlardar da doğrusunu öğreniyor... Moderatör olman bu konuda müthiş isabetli olmuş...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

Burak

Üye
abi harika yorum olmuş.eline sağlık valla :ehe okudum bende.

halit abi sevinicek :ehe:ehe

punqermojo

Üye
buyur benim muslum babam var avatarımda :) benide yorumla abi :s

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Yalnız Şu Etiketi Adminler Düzeltsin :D

haltie

haltie

Üye
Mustafa abi öncelikle teşekkür ediyorum ayırdığın zaman için uğraşın için:)

Gerçekten çok isabetli tespitler var içinde bunu diyebilirim rahatlıkla:)

Bu arada avatar yorum tezgahı güzelmiş.(Ama ben senin bunlardan ziyade çok iyi bir gözlemci olduğunu düşünüyorum.Dışardan izliyorsun insanları.Çok konuda da gördüm seni yorum yapmamana rağmen konuları okursun dışardan bir göz olarak bakarsın buda benden bir gözlem olsun senin için kabul edersen :) )

Bende benim hakkımdaki tespitleri değerendiriyim.:ehe

1. halit'in geçmişinden kalan yaralar:

Geçmişten kalan yaralar var ama genelde hatıralarım güzel dostluklar hala süren.Bunun yanında gerçekten tedbirliyimdir garanticiyimdir bu konuda.

2.halit' in şimdiki hali:

Burda da genel anlamda doğru yorumlar var bende gözlemlerin insanları hayatı ve kınanan şeyleri yapmamaya çalışırım

Klavuz kim onun kim olduğuna karar verememişsin ben söylüyeyim bir erkek çocuğu olarak babam kendime yol gösterici olarak seçtiğim insan.Şu an hayatta değil ama her sözü aklımda tabiki.:) Bıraktığı en güzel miras dürüstlük benim için:)

3.halit maxicepte:

Maxicepte güzel bir ortam var gerçekten insan kopamıyor arkadaşlarımı gerçek sanal diye ayırmıyorum aslında arkadaş her yerde arkadaştır.Hem sanal hayat hemde gerçek hayatımda aynı insanım burda dışarıdan nasıl gözüküyorsam dışarıdada o insanım.Zaten bizide bu konuda karşılaştıran yine maxicep.

4.halit'in davranış tarzı:

Gerçekten espiri işini severim espri yapan insanıda severim.Gülmek güzel mahkeme duvarı gibi gezen insanları sevmem arada gülecek güldürecek insan ilişkisi önemlidir.Ama bu sürekli değil tabi çok ciddi bir ortamda da espiri olabilir ama tadı kaçmadan insanları rencide etmeden.

5.halit sırları:

Bu maddeyi hakeden bir insan olmak hepimizin isteği inşallah oluruz teşekkür ederim:)

6.halit baba:

Biraz sinirliyimdir ama çok geç sinirlenirim sabır eşiğim yüksektir.Ama sinirlendikten sonra gerçekten kendime kızarım.

Dışardan öyle göründüğüm gerçektir çok insan der bunu ama tanıyınca samimi olduğum insanların çoğu der bunu.Ayrıca anlayışlı bir insan olduğumda söylenir:gul:

7.halit'in dikkati:

Buda güzel yorum gerçekten zaten genelde insanların hatalarını özelden derim bunu o insanı rencide etmemek ve yapıcı olmak adına yaparım.

Abi bütün yorumların için teşekkür ediyorum ayırdığın zaman çok değerli benim için teşekkürler.

Genelde olumlu yorumlar yapmışsın ama olumsuz bir çok özelliğim var.

Bir kaç örnek veriyorm :ehe çok rahatım düzensizim bazen umursamaz bir yapımda var sıkıya düzene titizliğe gelemiyorum vb.Olumlu düşüncelerin tekrardan teşekkürler abi.Herşey gönlünce olsun.

Burak

Üye
aman Allahım.o etikette ne yazıyor öyle :ah

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa abi öncelikle teşekkür ediyorum ayırdığın zaman için uğraşın için:)

Genelde olumlu yorumlar yapmışsın ama olumsuz bir çok özelliğim var.

Bir kaç örnek veriyorm :ehe çok rahatım düzensizim bazen umursamaz bir yapımda var sıkıya düzene titizliğe gelemiyorum vb.Olumlu düşüncelerin tekrardan teşekkürler abi.Herşey gönlünce olsun.

rica ederim kardeş çok memnun oldum ... çözmesi zor bir avatrdı.

şu olumsuz özlliklerin aslında dışardsan olumsuz gibi görünen bir durum...
pis bir adam değilsin sadece dağınıksın... bunun kaynağı genellikle beynin işlek oluşundan kaynaklanır...
yani zeki bir insansın... belki birçok kişi seni anlamıyorlardır... belki saçmaladığını da düşünüyor olabilir...
dağınıklık insan beyninin çalışma şeklidir (bir nesnenenin büyüklüğü beyinde bir yerde, rengi biryerde, sesi başka yerde, şekli başka yerde kayıt edilir...) bundan dolayı çalışmalarınla beynin ancak, dağınık olduğunda uyum sağlıyor...bunun ıspatı... dağınık olsanda dağıttığın eşyaları dağınık olduğu yerine koymandır...

haltie

haltie

Üye

rica ederim kardeş çok memnun oldum ... çözmesi zor bir avatrdı.

şu olumsuz özlliklerin aslında dışardsan olumsuz gibi görünen bir durum...
pis bir adam değilsin sadece dağınıksın... bunun kaynağı genellikle beynin işlek oluşundan kaynaklanır...
yani zeki bir insansın... belki birçok kişi seni anlamıyorlardır... belki saçmaladığını da düşünüyor olabilir...
dağınıklık insan beyninin çalışma şeklidir (bir nesnenenin büyüklüğü beyinde bir yerde, rengi biryerde, sesi başka yerde, şekli başka yerde kayıt edilir...) bundan dolayı çalışmalarınla beynin ancak, dağınık olduğunda uyum sağlıyor...bunun ıspatı... dağınık olsanda dağıttığın eşyaları dağınık olduğu yerine koymandır...

Bu konuda bile olumlusun abi çok teşekkür ediyorum sana:)

Bu arada etiket düzenlenecenek kimse koymuyor arkadaşlar google aramalarından geliyor o otomatik olarak.Durum için kusura bakmayın kimseyle alakalı bir durum değil.

Burak

Üye
Ozan abi düzeltir.bildirelim.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
buyur benim muslum babam var avatarımda :) benide yorumla abi :s

işte senin tezgahın

çok kıymet ,verdiğin ve desteğini gördüğün biri var... hatta örnek aldığın...şimdi uzkta ama saygıyla anıyorsun... onun eksikliği seni yalnız kalmış gibi hissettiriyor...

güçlüsün fakat başka insanlara zarar vermekten korkuyorsun. hatta zarar verip vermediğinin düşüncesi bile seni rahatsız ediyor... bundan dolayı dışarıdan zarar dahi görecek olsan başkalarına zarar gelecek diye tedbir almaktan çekiniyorsun... bu yüzden seni zayıf görenler var... onlara karşı biraz daha tavırlı ol ki güçlü olduğunu anlasınlar...yalnız tavırlar akılca ve sözlü olması lazım... yoksa iş şiddete kaçar...

mütevezı ve açık sözlüsün... gülmek gerektiğinde gülersin, ağlamak gerektiğinde ağlarsın, bunaların hiç de saklanacak şeyler olmadığını düşünüyorsun...
hislerini saklamadan söyleyebiliyorsun... kimseyi rencide etmeden...

insanları tanıma konusunda biraz sıkıntın var... sosyal çevrene daha fazla takıl... insanları daha çabuk tanımaya ihtiyacın var...
bunlar zamanla olacak... fakat tek yolu diğer insanlarla iletişim...

kendini biraz yetersiz görüyorsun... yardıma açık yaşıyorsun... kendine güven sorunun var... fotoğrafçılık yapsan belki biraz açılırsın... kolay bir sanat değildir... eğitimi vardır... ama o kadar da eğilmene gerek yok... bir makineyle beraber gezdiğin yerlerde ifadeli ve güzel manzaralar bulunca resmini çek....ışığa karşı biraz açlığın var galiba...

ben avatarınızın yalancısıyım....
hayırlı maxicepler...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Beni de çöz dostum :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:d:
Ben de merak ettim :hmmm

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
citroen ya da hundai marka arabalar ve tabii ki bu tarzlar hoşuna gidiyor...
çiçeklerdan çok hoşlanıyorsun... bu konuda bilgi birikimin de pek az sayılmaz... vazo ya da çelenkler de ki çiçeklerin dizaynını inceliyorsun... bu çiçek desenleri hoşuna gidiyor.

kolay elde edilebilir zevklerin var...ahım şahım işler peşinde değilsin... küçük şeylerden eğlenceler çıkarabiliyorsun kendine ... hatta çocukluğunda bile tek başına oynamak seni hiç rahatsız etmiyordu... muhakkak kendi kendine bile oynayacağın oyunlar bulabiliyordun... ama yalnızlığın uzun sürmeden diğer çocuklar senin oyununa katılmak istiyorlarmış.

dışarıya göstermediğin bir canlılık var. sakin duruyorsun. belki biraz da utangaçsın.

saf biri değilsin... etrafındaki olayların farkındasın sadece renk vermiyorsun... bu yüzden senin saf olduğunu düşünenler var ama yanılıyorlar...

işini sessiz hallediyorsun...fazla renk vermeden devam ediyorsun... danışmaktanda çekinir bir halin var. bu olumsuz bir özellik olabilir...danışmaktan çekinme ...daha iyisini bulmak içiçn bütün ünsanlar
buna muhtaçtır...

insanlara karşı içten pazarlıklı olabilen kötübir huyun var. etrafındaki insanların çoğunun olumsuz tipler olduğunu düşünüyorsun... sana karşı plan yapıyorlar sanki.. öyle hissediyorsun yani... sende yaptıklarını düşündüğün planlara karşı planlar kuruyorsun...
sana karşı yamuklarını gördüğünde laf altında kalmadan cevabı yapıştırıyorsun...

içiçe geçmiş bir çok yeteneğin var ama bunların ne olduğunu söyleyemiyorum... belki sen bile farkında değilsin potansiyelinin...
içinde hissediyorsun fakat dışarı nasıl göstereceksin bilemiyorsun... bu yeteneklerinden dolayı meslek seçiminde zorlanacaksın... zaten meslek konusunda kararsızlığın devam ediyor gibi... bence yetenek testi gibi birşey yaptır... yeteneklerinden birini ya da bir kaçaını kullanabileceğin bir meslek hedefle ve o konuda kendini geliştir...

boynuna taktığın veya takmak istediğin zincir varya; o istersen gümüş olsun...

Teşekkürler abi bi çoğu doğru :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Beni de çöz dostum :)

işte senin tezgahın

kusura bakma gün içerisinde iki yorum, iki taraftan bombardımanlı yarışma geçirince... kafa dağılmıtı... ancak toparladım...

alsana ilginç bir kişilik...
yeni tarzlar geliştirebilen , yeni düşünceler ortaya koyabilen bir insansın, proje yapması gerekenlerin danışabileceği birisin... eğer ki yeni fikre ihtiyacı olan biri varsa... kapını çalmasında fayda var... kimseyi boş gönderme ...
yeniliğe her zaman açıksın...farklı olaylar hep dikkat eden bir yapın var...

dikkat kabiliyetin çok gelişmiş... farkındalığın oldukça yüksek...dikkat ettiğin olayda kimsenin göremediği farklı olayları görüyorsun... ama illa ki diğerlerinden farklısını göreceğim diye boğuşama ... sınavlarda sıkıntı çekersin... bazı soruların hatta birçoklarının cevapları sanıldığı gibi karmaşık yöntemlerle değil... basit düşünce tarzlarıyla çözülür...

böyle bir özelliğin olmasına rağmen biraz boşverdimci tavırların var... daha eğilimli ve ciddi olmaya ihtiyacın var... başarıların önündeki enbüyük engelin bu...

mimariye düşkünlüğün var özellikle eski Türk mimarisi... belki de bir Mimar Sinan hayranısındır... inşlaat gördüğünde şöyle bir göz atmadan geçmiyorsun galiba...

birde denizli pamıkkale'yi çok beğenmişsin... orada içsel bir dinginlik ve ruhi bir rahatlama yaşamışsın...

izmir ödemiş ve kiraza git ve oradaki dağların temiz havasını arada bir çek içine... kendini gökyüzüne yakın hissedeceksin... aynı huzuru orada da hissedersin...
belki de oralarda yaşıyorsun...

Aero dinamik yapılar da hoşuna gidiyor, uçaklar veya hız amaçlı üretilmiş araçlar... bunlara karşı da ilgin var... yanlış anlaşılmasın... direksiyon başında traffikte efendiliğini bozmuyorsun... Hayatına ve başkaların hayatına değer verdiğinden kaynaklanıyor... yoksa hızı seviyorsun...kendi kendini kontrol edebilmen çok güzel....

--------------- Ekleme ---------------

:d:
Ben de merak ettim :hmmm

şaftı biraz dağıttık galiba son yorumda da biraz zorlandım...
yarın daha dinç kafayla baksam olur mu?

Aksi

Aksi

Üye
bende bendee bendeee :D:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Benimkinede istediğin bır vakit bak abi, acelesi yok :)

Üst Alt