merak etme kardeş... avatar değişirse öngürüler tutmaz..Baya zaman aldıdeğiştiriyim istersen avatarı
![]()
barkod okuyucuyla yorumlasın
yorumlasın bakalım nasıl biriyim sonuçta bu da avatar yani hakkını yememek lazım
![]()
Bak ben onu yorumlarım berkan![]()
seni dinLiyorum merT![]()
abi musTeri yoksa bnm awaTari yorumLayabLrmsn (:
Benden baska kmse yoksa yorumLayabLrmsn.
ama abi kopya cekmiceksn![]()
![]()
sade şeylerden çok güzel işler çıkartabiliyorsun... çok zengin bir süs anlayışın var süslerkern ya da dekore ederken sade şeyler tercih ediyorsun... mesela makyajlı kızlardan daha ziyade saçına küçük bir çiçek le sisleme yapan kızlar daha çok dikkatini çekiyor... eğer bir de kolyesi varsa sade birşey olması senin daha çok hoşuna gider... yani süslerin çokluğu değil... süslerin sadeliğine meraklısın...

eşyalırının hepsi yerli yerinde... gayet düzgün hizaya bakıyor... kalabalık ve çok eşyanda olsa dağınıklığa pek mahal vermiyorsun...
annen bu huyunu çok seviyor... belki komşu hanımları kendi çocuklarına da seni örnek gösteriyordur...
daha dun bunu konusuodk annemLe saka gibi yaa 
bunu okuyunca Lise-4 Teki maT. hocam akLima geLdi.soru cozerken hep yanLis yapar ben duzeLTirdim cok da severdi bniGözlemci ve dikkatli bir yapın var... sorun şurada gözlemlediğin ve dikkat ettiğin olaylara anlam vermek senin için biraz zor bir iş. neyin neden yapıldığını çok merak etmene rağmen aradığın cevapları bulamadığın bir eksikliği hissediyorsun her zamn...

cetvel işlerinde çok başarılısın... galiba teknik yada endüstri meslek lisesindensin... keskin hatlı nesneler dikkatini çekiyor...
mesela uçaklar... yeni model arabalar... hatta arab resmi çizmek hoşuna gidiyor... ya da makina parçalarını... mimari de ilgi alanları arasında... ev gibi karmaşuk ve yoğun çizim gerektiren binaları dizayn etmek hoşuna gidebilen bir iş olabilir...

bunu orTaokuLda dershane ve okuL hocaLarim cok soyLerdi.bsyi biLiyor ama soyLemekTen cekiniyor dieyalnız arkada durmanın sebini tam çözemedim... bildiğin konuları bile hemen açıklamıyorsun... diğerlerinin senden önce davranıp söylemelerini bekliyorsun... yanlış yapmaktan ya da diğer insanların karşısında küçük düşmekten korkuyorsun... fakat bildiğinin yanlışlığını ifade etmezsen doğrulara ulaşman biraz zor olabilir... ona göre kardeş....
Lisede de o huyum egLenceye donusTu
hoca soruyu yazar once bekLerim kimse cozemezse ben eL aTardim xDaynen oyLe hep bi ekskLik gbi geLir bna.
içindeki en derin mevzuu
ablanı özlüyorsun ... ailende ençok ona düşkünsün... ya da ablan ya da bacın hiç olmadı ama olmasını çok isterdin... sanki bir eksiklik gibi hissediyorsun.
ewT bu her zmn oyLedir.herkes "erkekLer aynidr" der ama bni yasayarak TaniyanLar biLr zaTen.kızlara güven veren bir tip olduğunu söyleyebilirim...
hic boyLe bi isTk oLmadi.sinifim her sne degsTigi icn oLabilrokul sıralarında senin yanında oturmakl isteyenler olmuş...

yani herkes oyLe oLdgmu soyLer ama biLmiyorm.sırf senin efendiliğinden ve bayanlara karşı kibar olduğundan...
bayanlarla konuşmak sohbet etmek hoşuna gidiyor... onları daha iyi tanımak ve onlardan birşeyler öğrenmek istiyorsun... bunlar tamamen iyi niyetli olarak yani...

yani herkes oyLe oLdgmu soyLer ama biLmiyorm.
zaTen bi insanin nasiL oLdgnu kendisinin degL karsndakinin soyLemesi daha uygn oLur
saoL abi usenmeyip yazmissn.bnde usenmedm okudm eLine sagLikk TskrLer
vaLLa desTan gibi yazmisim hee![]()
rica ederim hayır dualarını eksik etme...
inan bana hepsini avatar resimlerindeki bilgilerden topluyorum...ve değerlendirerek ortaya çıkarıyorum...
oyLe oLsa biLe %90 TuTTurms durumdasn.cozemedm seni 
bence kesin msJLarimi Takip ediosn ve biLdgn Tandgn kdrini da sen ekLiosnoyLe oLsa biLe %90 TuTTurms durumdasn.cozemedm seni
![]()
meslek sırları söylenmez.diyimi abi![]()
Benim avatarıda yorumlasana abi![]()
mesela benavatarı bir seçiyorum,enaz 6 ay kalıyor.
bu avatarıma yorum yaptınya abi,daha çok sevdim 1 sene bile kalabilir![]()

iLgnc ben gunde 3-5 defa degisTirirm![]()
mesela benavatarı bir seçiyorum,enaz 6 ay kalıyor.
bu avatarıma yorum yaptınya abi,daha çok sevdim 1 sene bile kalabilir![]()
evet bence de çünkü senin iç dünyanı hem yansıtan hem de yansıtmayan avatar seçiyorsun ... tema ve algılama bakımından avatarın iç dünyanı yansıtıyor... yarısı burdan kuratarılır...
kalan kurtarılamayan ise bayan resmi kullanman ...
gene avatar değiştireceksen...makyajı silik hanımlar tercih ediyorsun... kapalı mekanda aydınlık ortam sade giyimliler... bunların hepsi iç dünyanı anlatıyor... sadece bayan resmi kullanman değiştirme hızını artırıyor...