Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Baya zaman aldı :D değiştiriyim istersen avatarı :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Baya zaman aldı :D değiştiriyim istersen avatarı :D
merak etme kardeş... avatar değişirse öngürüler tutmaz..
senin avatardan daha zorlarını çözdüm...evelallah

:D barkod okuyucuyla yorumlasın :D yorumlasın bakalım nasıl biriyim sonuçta bu da avatar yani hakkını yememek lazım :D

senin avatarını çözmek için sırrım şu: avatrının kökeninin ne olduğunu düşünüyorsun?
cevabını vereyim: adı soyadı barkoda dönüştüren bir program var... orada hazırlamışsın... kökeninin bu olduğunu düşünüyorsun...

fakat değil: asıl köken bu avatarın nereden hazırlanıp geldiği değil... neden bunu avatr olarak seçtiğin...

zaten seçimini yapmışsın...neden bunu seçtiğini merak ediyorsun
matrix filmindeki kahin:d:
sırrım buydu sıra gelelim senin sırrına

gizemli olmak hoşuna gidiyor... nedendir bilmem ama bu gizemin sana özel bir çekicilik katıyor...
yüzünü tipini bilmem ama şirin birisin...
bilim kurgu işlerini çok seviyorsun... hele birde çizgi filmiyse dayanamayıp peşine düşüyorsun... uzay gemili olacak ama...

ehliyet aldığında ...araba kullanmadan önce iki kere düşün... senin için biraz zor olacak ama yavaş kullan... şöförler bazı şeyleri ömürlerinde sadece bir kere tecrübe ederler... bir daha olmaz...ona göre...(mesela: neredeyse bir çocuğa çarpıyordum ben de...neyse ucuz atlattım)... şu bisikletini de yokuş aşağı hızla salladığını annen görmemiştir inşallah...

bilmece ve alengirli sorulara karşı merakın var... galiba bu konuda birçok bilgin var...
mesela: mahşer yerinde herkes toplanmış... haber geliyor... "kim hz. ademi tanırsa cennete gidecek" nasıl tanıyacağız?
soruyu görünce iştahın açldı değil mi?

elektroniğe karşı merakın var... özellikle uydu alıcılarında şifreli yayın yapan kanalların kodunin nasıl yapıldığını merak ediyorsun... ya da bunun gibi elektronik gizemler ilgini çekiyor...

bol muhabbetli bir adamsın çevren bazen seni anlamakta zorluk çekiyor... fakat sen çevreni anlamakta hiç zorluk çekmiyorsun... güzel ve çabuk bir şekilde istediğin kişiyle iletişime geçebilirsin...

her zaman içinde hissettiğin tatlı bir heyecan var ... bunun sebebi kimseye benzenmediğini hissetmen... bu seni özel kılıyor... sen farkında değilsin buynların ... ama eşin benzerin yok ... yüzyüze tanışıyor olsaydık tam benim çırağım olurdun...

eski türk alfebesini ve mors alfabesini merak edip bakmış olabileceğini tahmin ediyorum... senin ilgi alanlarından biri de ... semboller... dikkatini çekiyor... hemde anlamları en zor olanlar...

yakın zamanda değilde ... belki bir on sene sonra şu avatar yorumlarını yapabilecek biri varsa o da sensin... üstelik benden daha derin...
çünkü yukarıda saydığım özelliklerin bunu gösteriyor...

gözlerimi yaşarttın ...

hayırlı maxicepler...

--------------- Ekleme ---------------

Bak ben onu yorumlarım berkan :ehe

seni dinLiyorum merT :sopa:

acemisine dürttüreceğine ustasına yırttır der burdurlular...

ona göre haaa

Burak

Üye
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Tabi usta varken bize soz düşmez

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi musTeri yoksa bnm awaTari yorumLayabLrmsn (:

kardeş daha önceki yorumunuza bakaraktan yorum yapmayacağımı nereden biliyorsunuz?
beni kopya çekmeye teşvik ediyorsunuz... ama ikinci üçüncü yorumlarda hakkaten kopya çekmiyorum...
yorum yaptıktan sonra bakıyorum birbiriyle örtüşüyor mu diye...

hemen hemen aynı fakat farklı taraflardan bakılarak yorulmuş... şekilde çıkıyor sonuç...

yani sonuçta değişen pek bir şey olmuyor
eğer istersen bakayım...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Benden baska kmse yoksa yorumLayabLrmsn.

ama abi kopya cekmiceksn :nono: :ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Benden baska kmse yoksa yorumLayabLrmsn.

ama abi kopya cekmiceksn :nono: :ehe

bu iş benim çok hoşuma gidiyor... kopya çeksem hoş bir tarafı kalmaz merak etme...
yorumlamadığım daha önceki başka avatarı gördüysem ondan bir keresinde destek aldım o da kopya sayılmaz...

konuya gelelim:

sade şeylerden çok güzel işler çıkartabiliyorsun... çok zengin bir süs anlayışın var süslerkern ya da dekore ederken sade şeyler tercih ediyorsun... mesela makyajlı kızlardan daha ziyade saçına küçük bir çiçek le sisleme yapan kızlar daha çok dikkatini çekiyor...
eğer bir de kolyesi varsa sade birşey olması senin daha çok hoşuna gider... yani süslerin çokluğu değil... süslerin sadeliğine meraklısın...

eşyalırının hepsi yerli yerinde... gayet düzgün hizaya bakıyor... kalabalık ve çok eşyanda olsa dağınıklığa pek mahal vermiyorsun...
annen bu huyunu çok seviyor... belki komşu hanımları kendi çocuklarına da seni örnek gösteriyordur...

Gözlemci ve dikkatli bir yapın var... sorun şurada gözlemlediğin ve dikkat ettiğin olaylara anlam vermek senin için biraz zor bir iş. neyin neden yapıldığını çok merak etmene rağmen aradığın cevapları bulamadığın bir eksikliği hissediyorsun her zamn...

cetvel işlerinde çok başarılısın... galiba teknik yada endüstri meslek lisesindensin... keskin hatlı nesneler dikkatini çekiyor...
mesela uçaklar... yeni model arabalar... hatta arab resmi çizmek hoşuna gidiyor... ya da makina parçalarını... mimari de ilgi alanları arasında... ev gibi karmaşuk ve yoğun çizim gerektiren binaları dizayn etmek hoşuna gidebilen bir iş olabilir...

yalnız arkada durmanın sebini tam çözemedim... bildiğin konuları bile hemen açıklamıyorsun... diğerlerinin senden önce davranıp söylemelerini bekliyorsun... yanlış yapmaktan ya da diğer insanların karşısında küçük düşmekten korkuyorsun... fakat bildiğinin yanlışlığını ifade etmezsen doğrulara ulaşman biraz zor olabilir... ona göre kardeş....

içindeki en derin mevzuu

ablanı özlüyorsun ... ailende ençok ona düşkünsün... ya da ablan ya da bacın hiç olmadı ama olmasını çok isterdin... sanki bir eksiklik gibi hissediyorsun.kızlara güven veren bir tip olduğunu söyleyebilirim... okul sıralarında senin yanında oturmakl isteyenler olmuş...sırf senin efendiliğinden ve bayanlara karşı kibar olduğundan...
bayanlarla konuşmak sohbet etmek hoşuna gidiyor... onları daha iyi tanımak ve onlardan birşeyler öğrenmek istiyorsun... bunlar tamamen iyi niyetli olarak yani...

hayırlı maksicepler...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

sade şeylerden çok güzel işler çıkartabiliyorsun... çok zengin bir süs anlayışın var süslerkern ya da dekore ederken sade şeyler tercih ediyorsun... mesela makyajlı kızlardan daha ziyade saçına küçük bir çiçek le sisleme yapan kızlar daha çok dikkatini çekiyor...
eğer bir de kolyesi varsa sade birşey olması senin daha çok hoşuna gider... yani süslerin çokluğu değil... süslerin sadeliğine meraklısın...

susLe fiLan isim oLmaz ama her zmn sadeLikTen yanayim.karisikLigi sewmem.:hmmm

makyaJLi oLup oLmamasi pek dikkaTimi cekmez.
beyaz TenLi sarisin oLsun gozum baska bisy gormez. :kop::kop:

eşyalırının hepsi yerli yerinde... gayet düzgün hizaya bakıyor... kalabalık ve çok eşyanda olsa dağınıklığa pek mahal vermiyorsun...
annen bu huyunu çok seviyor... belki komşu hanımları kendi çocuklarına da seni örnek gösteriyordur...

sendn supheLeniyorum ruh gibi geLip ewimizi mi izLiosun yoksa 3 harfLiLerin mi war :ehe daha dun bunu konusuodk annemLe saka gibi yaa :bilmm

Gözlemci ve dikkatli bir yapın var... sorun şurada gözlemlediğin ve dikkat ettiğin olaylara anlam vermek senin için biraz zor bir iş. neyin neden yapıldığını çok merak etmene rağmen aradığın cevapları bulamadığın bir eksikliği hissediyorsun her zamn...
bunu okuyunca Lise-4 Teki maT. hocam akLima geLdi.soru cozerken hep yanLis yapar ben duzeLTirdim cok da severdi bni :d:

cetvel işlerinde çok başarılısın... galiba teknik yada endüstri meslek lisesindensin... keskin hatlı nesneler dikkatini çekiyor...
mesela uçaklar... yeni model arabalar... hatta arab resmi çizmek hoşuna gidiyor... ya da makina parçalarını... mimari de ilgi alanları arasında... ev gibi karmaşuk ve yoğun çizim gerektiren binaları dizayn etmek hoşuna gidebilen bir iş olabilir...

bu boLum bana cok uzak ama arabaLari sewerim. :oke:

yalnız arkada durmanın sebini tam çözemedim... bildiğin konuları bile hemen açıklamıyorsun... diğerlerinin senden önce davranıp söylemelerini bekliyorsun... yanlış yapmaktan ya da diğer insanların karşısında küçük düşmekten korkuyorsun... fakat bildiğinin yanlışlığını ifade etmezsen doğrulara ulaşman biraz zor olabilir... ona göre kardeş....
bunu orTaokuLda dershane ve okuL hocaLarim cok soyLerdi.bsyi biLiyor ama soyLemekTen cekiniyor die :hmmm Lisede de o huyum egLenceye donusTu :D hoca soruyu yazar once bekLerim kimse cozemezse ben eL aTardim xD

içindeki en derin mevzuu

ablanı özlüyorsun ... ailende ençok ona düşkünsün... ya da ablan ya da bacın hiç olmadı ama olmasını çok isterdin... sanki bir eksiklik gibi hissediyorsun.
aynen oyLe hep bi ekskLik gbi geLir bna.
bnu abLa dedigm her insana da soyLemsmdir."keske bi abLam oLsa" diye.ama oLmadi oLmayacak =(

kızlara güven veren bir tip olduğunu söyleyebilirim...
ewT bu her zmn oyLedir.herkes "erkekLer aynidr" der ama bni yasayarak TaniyanLar biLr zaTen.
yakin gecmisTe biriLeri bni "yaLanci sevgiLiLeriyLe" ayni kefeye koymusTu.bende aynen su cevabi vermisTim "keske yaninda oLsaydm.o zmn kim oLdgumu anLardin"

okul sıralarında senin yanında oturmakl isteyenler olmuş...
hic boyLe bi isTk oLmadi.sinifim her sne degsTigi icn oLabilr :D

sırf senin efendiliğinden ve bayanlara karşı kibar olduğundan...
bayanlarla konuşmak sohbet etmek hoşuna gidiyor... onları daha iyi tanımak ve onlardan birşeyler öğrenmek istiyorsun... bunlar tamamen iyi niyetli olarak yani...
yani herkes oyLe oLdgmu soyLer ama biLmiyorm.
zaTen bi insanin nasiL oLdgnu kendisinin degL karsndakinin soyLemesi daha uygn oLur :oke:

saoL abi usenmeyip yazmissn.bnde usenmedm okudm eLine sagLikk TskrLer :oke:

vaLLa desTan gibi yazmisim hee :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

yani herkes oyLe oLdgmu soyLer ama biLmiyorm.
zaTen bi insanin nasiL oLdgnu kendisinin degL karsndakinin soyLemesi daha uygn oLur :oke:

saoL abi usenmeyip yazmissn.bnde usenmedm okudm eLine sagLikk TskrLer :oke:

vaLLa desTan gibi yazmisim hee :D

rica ederim hayır dualarını eksik etme...

inan bana hepsini avatar resimlerindeki bilgilerden topluyorum...ve değerlendirerek ortaya çıkarıyorum...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
rica ederim hayır dualarını eksik etme...

inan bana hepsini avatar resimlerindeki bilgilerden topluyorum...ve değerlendirerek ortaya çıkarıyorum...

bence kesin msJLarimi Takip ediosn ve biLdgn Tandgn kdrini da sen ekLiosn :D oyLe oLsa biLe %90 TuTTurms durumdasn.cozemedm seni :hmmm

Burak

Üye
meslek sırları söylenmez.diyimi abi :ehe

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Benim avatarıda yorumlasana abi :P:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

bence kesin msJLarimi Takip ediosn ve biLdgn Tandgn kdrini da sen ekLiosn :D oyLe oLsa biLe %90 TuTTurms durumdasn.cozemedm seni :hmmm

bu kadar insanı bir anda takip etmek benim için nasıl mümkün olabilir ki...
üstelik elimde netbook la hacker lıkta yapamam.... zaten anlamam da...

şunu da söyleyebilirim ki... kendini daha çok anlatan avatar sahipleri... uzun süre aynı avatarı kullanıyor...

bu da benim analiz usulümü destekleyici bir unsur...

meslek sırları söylenmez.diyimi abi :ehe

meslek sırrım mı kaldı abicim geçmiş sayfalarda nasıl yaptığımı anlattım... hem de bir karış yazıyla... arada örnek verdi...
bazı yorumlarımda yapacağım yorumla ilgili ipuçlarıda verdim...
hala mistik ya da hileci yollar aradığım düşünülüyor... neyse

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
iLgnc ben gunde 3-5 defa degisTirirm :D

Burak

Üye
mesela ben :ehe avatarı bir seçiyorum,enaz 6 ay kalıyor.

bu avatarıma yorum yaptınya abi,daha çok sevdim 1 sene bile kalabilir :ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Benim avatarıda yorumlasana abi :P:

citroen ya da hundai marka arabalar ve tabii ki bu tarzlar hoşuna gidiyor...
çiçeklerdan çok hoşlanıyorsun... bu konuda bilgi birikimin de pek az sayılmaz... vazo ya da çelenkler de ki çiçeklerin dizaynını inceliyorsun... bu çiçek desenleri hoşuna gidiyor.

kolay elde edilebilir zevklerin var...ahım şahım işler peşinde değilsin... küçük şeylerden eğlenceler çıkarabiliyorsun kendine ... hatta çocukluğunda bile tek başına oynamak seni hiç rahatsız etmiyordu... muhakkak kendi kendine bile oynayacağın oyunlar bulabiliyordun... ama yalnızlığın uzun sürmeden diğer çocuklar senin oyununa katılmak istiyorlarmış.

dışarıya göstermediğin bir canlılık var. sakin duruyorsun. belki biraz da utangaçsın.

saf biri değilsin... etrafındaki olayların farkındasın sadece renk vermiyorsun... bu yüzden senin saf olduğunu düşünenler var ama yanılıyorlar...

işini sessiz hallediyorsun...fazla renk vermeden devam ediyorsun... danışmaktanda çekinir bir halin var. bu olumsuz bir özellik olabilir...danışmaktan çekinme ...daha iyisini bulmak içiçn bütün ünsanlar
buna muhtaçtır...

insanlara karşı içten pazarlıklı olabilen kötübir huyun var. etrafındaki insanların çoğunun olumsuz tipler olduğunu düşünüyorsun... sana karşı plan yapıyorlar sanki.. öyle hissediyorsun yani... sende yaptıklarını düşündüğün planlara karşı planlar kuruyorsun...
sana karşı yamuklarını gördüğünde laf altında kalmadan cevabı yapıştırıyorsun...

içiçe geçmiş bir çok yeteneğin var ama bunların ne olduğunu söyleyemiyorum... belki sen bile farkında değilsin potansiyelinin...
içinde hissediyorsun fakat dışarı nasıl göstereceksin bilemiyorsun... bu yeteneklerinden dolayı meslek seçiminde zorlanacaksın... zaten meslek konusunda kararsızlığın devam ediyor gibi... bence yetenek testi gibi birşey yaptır... yeteneklerinden birini ya da bir kaçaını kullanabileceğin bir meslek hedefle ve o konuda kendini geliştir...

boynuna taktığın veya takmak istediğin zincir varya; o istersen gümüş olsun...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
iLgnc ben gunde 3-5 defa degisTirirm :D

evet bence de çünkü senin iç dünyanı hem yansıtan hem de yansıtmayan avatar seçiyorsun ... tema ve algılama bakımından avatarın iç dünyanı yansıtıyor... yarısı burdan kuratarılır...
kalan kurtarılamayan ise bayan resmi kullanman ...
gene avatar değiştireceksen...makyajı silik hanımlar tercih ediyorsun... kapalı mekanda aydınlık ortam sade giyimliler... bunların hepsi iç dünyanı anlatıyor... sadece bayan resmi kullanman değiştirme hızını artırıyor...

mesela ben :ehe avatarı bir seçiyorum,enaz 6 ay kalıyor.

bu avatarıma yorum yaptınya abi,daha çok sevdim 1 sene bile kalabilir :ehe

en istikrarlı avatar değişimi sende. eskisi ve yenisini yanyana koyup bakan herkes bunu söyleyebilir...

Burak

Üye
:utan:utan

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
evet bence de çünkü senin iç dünyanı hem yansıtan hem de yansıtmayan avatar seçiyorsun ... tema ve algılama bakımından avatarın iç dünyanı yansıtıyor... yarısı burdan kuratarılır...
kalan kurtarılamayan ise bayan resmi kullanman ...
gene avatar değiştireceksen...makyajı silik hanımlar tercih ediyorsun... kapalı mekanda aydınlık ortam sade giyimliler... bunların hepsi iç dünyanı anlatıyor... sadece bayan resmi kullanman değiştirme hızını artırıyor...

hc boyLe dusunmemisTm ama hakkaTn oyLe :hmmm

Üst Alt