Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Benimkinide yorumlarmısın :utan:

Derslerinde başarılısın... ailen ve öğretmenlerin gene de notlarını yükseltmeni bekliyor... ben de bekliyorum... öğrenebilme kabiliyetini hesap edersek daha fazla notlar alabilirsin... (öğrenmenin ne kadar lezzetli olduğunu fakettiğinde pişmanlık duyma benim gibi okulun kıymetini bil)

kendi kendine yeterli olduğuna inanıyorsun...bence yardımlara da açık ol... hislerine de güvenerek... yardımlar ve hislerin arasında sentez yaparak sonuç al...

sabahları geç kalkma huyundan da vazgeçmeni tavsiye ederim...annen zahmet edip kahvaltı hazırlıyor...zamanında kalkıp ailenle beraber kahvaltı yapman anneni daha çok memnun eder...

içine kapanık biri olmamana rağmen fazla açılmıyorsun... kapıların ardında ne olduğunu zaten biliyorsun... o yüzden yeniliklerle fazla ilgilenmiyorsun...

etrafındakilerin nasıl davrandığı nelerden hoşlandığı seni pek ilgilendirmiyor... senle arkadaşlık etmek isteyenleri de geri çevirmiyorsun... ölçülü davranıyorsun diğerlerini kırmamaya özen gösteriyorsun...

imza

Revengeful

Emekli Yönetici
Abi beni korkutmaya başlıyorsun :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi çok teşekkür ederim :)

balıklarım oldugunu nerden bildin :ehe

8 çeşit balıgım var.onlara iyi bakıcam söz :)

analizi yapmamı sen istedin... ondan bildim
avatrından hayvanları sevdiğin belli oluyordu zaten... bunu ifade etseydim birileri salladığımı düşünebilirdi... o yüzden fazla açmamıştım bu durumu...

avatarın görünmeyen kısmı ise... çevren dolayısıyla hayvan besleyemiyorsun... ya izin verilmiyor(apartman da yaşadığından olabilir)... ya da ilgilenememekten korkuyorsun ... fakat vazgeçmiş de değilsin...
bu hissi bastırabilecek en emin yol ve herkesin kabul göreceği yol balıktır...eğer balığın olmasaydı da almayı planlayan biri olacaktın...
dediğim gibi ben avatarın yalancısıyım

Burak

Üye
peki abi çok teşekkür ederim.

Perfect!

Üye
abi bence sende var bi ermişlık bizi bı oku üfle :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi beni korkutmaya başlıyorsun :D

kaç aydır forumdan dışarı çıkmıyorum neredeyse...bir zararımı mı gördün de korkuyorsun...

hem avatarı koyuyon hem yorum istiyon hem benden korkuyorum ... oradan öyle mi görünüyor...

Revengeful

Emekli Yönetici

kaç aydır forumdan dışarı çıkmıyorum neredeyse...bir zararımı mı gördün de korkuyorsun...

hem avatarı koyuyon hem yorum istiyon hem benden korkuyorum ... oradan öyle mi görünüyor...

Yaaa yazdıkların Nerdeyse birebir tuttu xd
Ondan diyorum :D

Perfect!

Üye
:D abi nasıl yapıyosun bunu herkesde avatrdan anlaşılmaz

Burak

Üye
:ehefazla kurcalamamak lazım Halil.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi bence sende var bi ermişlık bizi bı oku üfle :D

yok kardeş daha önce dedim ya ermişlik yok da üzerinde çalışıyoruz...

:D abi nasıl yapıyosun bunu herkesde avatrdan anlaşılmaz
kardeş avatarlara kendi resmimizi koysak bu kadar anlaşılmaz... biz avatar seçerken beğendiğimiz resimleri koymayız... benim anlamaya çalıştığım farkettiğimiz ya da farketmediğimiz o resmi bize sevdiren nedir ya da tercih ettiren şey ne? bunları arıyorum ben. işte bu diferansiyel düşünce...
ana kişilik özelliklerini bulunca gerisi kolaylaşıyor...
gerisi kolaj sanatına kalmış... ayrıntılar ve öğeler üzerinden bulduklarım... ana kişilik özelliklerinde ne şekilde etki eder...burasıda senin bahsettiğin analitik düşünce...

Eğer bu anlatım biraz karışık geldiyse daha önceki cevaplarda, nasıl olduğuna dair bir iki birşey söylediydim...
merakını yenmek için onları da oku... o zaman taşlar yerine oturur...

böyle yaklaşınca
avatar değiştirilse de bu durumda da yorumlar fazla değişmez...
tabii ki maksatlı olarak yapılmazsa...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
yorum isteyen kalmadıysa, avatarına yorum yaptığım arkadaşların yorumuma yorum yapmayanlardan yorumları alayım...

'Davut

'Davut

Üye
http://www.maxicep.com/customavatars/avatar507191_411.gif

sende sadelikten yanasın... zıtlıklara ve simetriye dikkat ediyorsun.. birçok kişiden önce bu durumu fark
ediyorsun... mesela adamın biri konuşurken konuştuğunda yıllar önce bile söylediği yaptığı bir şeye zıtsa dikkatini hemen çekiyor...
ona bunu gösteriyorsun ama toplum içinde rezil etmeden birebir söylüyorsun. zeki olduğunu söyleyebilirim ama fazla belli etme taraftarı değilsin... ama lazım olduğunda zekan çok güzel işe yarıyor...
birçok sorunu herkesten daha farklı yollarla çözmüşsün gibime geliyor...

senin çok cana yakın bulanlar var.. bu senin çok hoşuna giidiyor... kötü amaçlarına alet etmedikçe bu özelliğinin zararı olmaz...

Güzel yorumlamışsın hoşuma gitti açıkçası...:) % 95 Doğru diyebilirim...:)
Teşekkürler...

arslansem

arslansem

Üye

dün belki talep edersin diye senin için de birşeyler düşünmüştüm...

fakat sen bu yorumu yapınca ... objektif olmaz. o yüzden susuyorum... ama öngörümün doğruluk ihtimalini artırdın...

Güzeldi :ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

olumsuz yaklaşmadan önce beni denemek için ber de sen analiz talep etseydin... o zaman görürdün...

senin özetle ferdiyetçiliğe önem verdiğini söyleyebilirim...
pas vermeden oynuyorsun... bunu yaparken... kendin yapmak hoşuna gittiğinden mi, yoksa başkalarının senin kadar iyi yapacağına inanmadığından mı böylesin bilemiyorum... ya da her ikiside doğru...

talep etmeden yorum yaptığım için kısa tutuyorum...

hayırlı maxicepler...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Benim avatarımıda yorumlarmısınız.

arslansem

arslansem

Üye

olumsuz yaklaşmadan önce beni denemek için ber de sen analiz talep etseydin... o zaman görürdün...

senin özetle ferdiyetçiliğe önem verdiğini söyleyebilirim...
pas vermeden oynuyorsun... bunu yaparken... kendin yapmak hoşuna gittiğinden mi, yoksa başkalarının senin kadar iyi yapacağına inanmadığından mı böylesin bilemiyorum... ya da her ikiside doğru...

talep etmeden yorum yaptığım için kısa tutuyorum...

hayırlı maxicepler...

Yoo hiç öyle bi özelliğim de yoktur yani :hmmm

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Yoo hiç öyle bi özelliğim de yoktur yani :hmmm

dedim ya ben avatrın yalancısıyım

--------------- Ekleme ---------------

Benim avatarımıda yorumlarmısınız.

çok güzel fikir üretibiliyorsun... yöneticilere danışmanlık yapabilecek kadar... dikkatli gözlerle bakarken ayrıntıları farkedebilme yeteneğin var... bunu sevdim...

insanlarla uğraşmayı pek sevmiyorsun...fakat onların farkındasın...kimin ne olduğunu çabuk öğreniyor ve onları çabuk tanıyorsun...
bu yüzden sana karşı olumsuz davranışlarının olmaması için dikkatli yaklaşıyorsun...

konuşmaktan daha çok dinliyorsun... yeni olaylara karşı açık olduğunu söyleyebilirim...
öğrenmek gerçekten çok goşuna gidiyor... bilgini genellikle kendine saklıyorsun... başakalarına pek anlatma ihtiyacı hissetmiyorsun... fakat birisi sana müracaat edince yardımsız bırakmıyorsun...

böyle özelliklerin olmasına rağmen bazen kendine güven sorunu yaşıyorsun... özellikle insan ilişkilerinin yoğun olduğu faaliyetlerde...

mesela ticari hayat olabilir... bir iş yeri kurmak yerine kurulu bir iş yerinde çalışmak öncelikli tercihin olabiliyor...
biraz cesarete ihtiyacın var...

eğer bu kadarına cesaret edemezsen yapabileceğin çok güzel bir şey var... çok güzel girişimci insan yetiştirebilirsin...

yani mecazi olarak söyleyeyim: savaş meydanına gitmek seni tedirgin ediyor fakat o meydana inip savşabilecek bir çok savaşçı yetiştirebilirsin...

--------------- Ekleme ---------------

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Benimkini de yorumlar mısın?:hmmm

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
mümkünse bnmkinide

Üst Alt