kol@j
Üye
-
Konu Sahibi
-
oyun kafeden buraya gelmesi daha iyi oldu oyun değil tam olarak eğer burası olmasa burç bölümü olacaktı ve orda kabolurdu bence güzel oldu bu
abi eğer sen bıkarsan konu kapanır....
bende istiyorum lütfeenn
ayrıca bu yorumlamalarınız ve düşünme şekliniz ( diferansiyel düşünmeydi sanırım) çok ilginçbu konuda nasıl kendinizi geliştirdiniz acaba ? şimdiden teşekkürler
15-16 yaşlarında öğrenciyken... dergilerden kestiğim resimleri birleştirip yapıştırarak... melez resimler oluşturuyordum...
ders stresinden beni uzaklaştıran ve hiç kimsenin yapmamı mecbur kılmadığı hobimdi...
ayrıca dergilerde kesilecek resimleri ararken "dikkat" kabiliyetimde gelişmişti...
resim keseceğim yerde en ince ayrıntıları dahi farkeder oldum...
el işi kabileyitim kesim açısından da hassaslaştı...
bu iki yeteneğim hayatımda çok işe yaradı...
ben yıllar sonra yaptığım bu işin kolaj olduğunu öğrenmiştim...
birtek sey disinda diğerleri doğruUçaklara meraklısın... uçağa binme hayalin ve hevesi hep içinde kalmış..
arkadaşlarına kendini anlatmak konusunda biraz sıkıntı çekiyorsun...
çoğu zaman seni yanlış anlıyorlar... fakat gönüllerini çabuk alıyorsun...
gizemlisin... bazıları seni merak ediyor olabilir... nasıl biri olduğun hakkında...
yalnız fakat hareketli işler yapmak hoşuna gisiyor... başarılarını başkalarının görüp görmemesi seni pek ilgilendirmiyor...
başarıya, kendi iç dünyanla barışık olmak için koşuyorsun...
yaptığın her hatada ya da her başarısızlıkta tekrar ayağa kalkabilme gücünü kendinde buluyorsun... bu özelliğini sevdim
beni unuttun
Ne avataRımdaKi Zinê qibi eFSane biR aŞk yaşadım nede hayaTımda Zinê'ye sinSİce oyun oynayan ŞeyTan Bexo qibi biR hizmetKarım oLdu nede Zinê qibi CizRe'de doqup büyüdüm avataRımda biteK Zinê yoK ama oLan heP Zinê'ye oLuyoR Mem û Zİn'de (.yaNi ne Mem'Le nede Zinê'yLe biR aLaKam yoK (.KısacaSı avataRımda yazan Mem û Zin iLe benim biR aLaKam yoK yani öyLe biR hiKayem yoK teK orTaK yanımız onLaR ŞırnaK CizReLi ben Van-ERciŞ (.yani onLaRda doquLu bende (.
http://www.maxicep.com/customavatars/avatar1510991_16.gifBende bende....
http://www.maxicep.com/customavatars/avatar551081_12.gifabi bende bende
http://www.maxicep.com/customavatars/avatar1510991_16.gif
sabah erken kalkıyorsun... bu seni dinç kılıyor... bu şekilde kendine güvenin var...
sıcak havaları pek sevdiğin söylenemez... sonbahar da daha çok dolaşmayı seviyorsun... yanında pek kimse olduğunu söyleyemem...
dikkatlisin... farkedebilme yeteneğin gelişmiş...
karşılaştığın sorunlarda sonuç almak için acele ediyorsun...uyguladığın yöntemler yanlış olabilir... yada sonuca ulaşmak için etrafına zarar veriyor olabilirsin... bu ne demek: eğer bir yöneticiysen yönlendirdiğin insanların durumuna dikkat etmeden emir verebiliyorsun...
pek tavizkar değilsin... vaz geçirmesi zor bir insansın... bu özellik hem iyi hem kötü olabilir... eğerki başlangıçta belirlediğin yöntem doğruysa taviz vermeden ilerlemen çok güzel... ama yanlış şekilde başladıysan....olumsuz olabilir...
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar birde şu durum var...
hepimiz avatarımızı biryerlerden bulup çıkarıyoruz... bizi %100 ifade eden avatarı bulmak zor... birde benim ne kadar dikkat edebildiğime bağlı bu iş... o yüzden öngörülerde sapmalar olabilir...
küçük şeylerden mutlu olmasını bilen bir insansın... mesela pasta yerken pastadan önce üzerindeki süs gıdalarını (çikolata ve meyve parçaları gibi ) yemek daha çok hoşuna gidiyor... hatta çocukken bayramlarda aldığın harçlıklardan daha çok şeker toplamak daha eğlenceli ve mutluluk vericiydi...
sadelik senin dikkatini çekiyor... makyaj olayları seni pek saran bir olaydeğil...doğal güzellikten yanasın...
genellikle sessiz yaşıyorsun ... coşkularını bile...
sen kendi kendine yetiyorsun... mesela sınavda eline kopya kağıdı bile verseler... hatta birisi tahtaya çıkıp cevapları bile yazsa ... kendin çözmeyi tercih ediyorsun
ben avatarın yalancısıyım...
Benimkinide yorumlarmısınmert eğer talebin varsa bunu açıkça belirtir misin...?
http://www.maxicep.com/customavatars/avatar263868_2.gifBenim avatarımıda yorumlar mısın arkadaşım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?