kol@j
Üye
-
Konu Sahibi
-
o zaman abi benim 2 yıldır peşinde olduğum bir adam var bunun meselesi çok uzun ama şuan almanyada 1,5 yıl resmi olarak peşinde koştum ama içte köstebek çıkınca tüm planlarım alt üst oldu son 6 ay ise sivil olarak hala kovalıyorum tam yaklaştım derken bir aksilik çıkıyor ben sana bunun avatrlarını bulup getirsem sen yorumlasan da ona göre bir yol izlesem nasıl olur genelde facede adamı yakalıyorum ama ne oluyor bilmiyorum ama ortadan kaybolmayı beceriyor son elde ettiğim bilgi ise adamın mafyalaştığı belkide bu yüzden ulaşamıyorumyardım lazım adamın ruh halini çözemezsem ben bu adamı yakalayamam çünkü suçluları kendi silahıyla vurmak lazım az buz avatarından bişeyler çözersem adamın ne yapmaya çalıştığını anlarım diye düşünüyorum ve ona göre bir yol izlerim
Teşekkürler abi Eline sağlık..
Yorumlarınız ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.Siyah-beyaz bir Japon bayrağına bakarak bütün kişiliğimi okuyabilmiş olmanız beni gerçekten şaşırttı
ya ben ya ben abi
şuraya elli tane beğen butonu koysalardı ellisinede tıklardım.. Abi sen o kadar maneviyatı yüksek birisin ki sanalda da olsa tanıdığıma memnunum. Romantik biri olduğum doğrudur hatta ondan daha fazla duygusalımda... Ama işte insanlar varya insanlar..... Mecburen etrafıma bir koruma duvarı örmek zorunda bırakıyorlar beni peşin hüküm vermeyi sevmiyorum ama çabuk sinirleniyorum tutamıyorum kendimi karşılık veriyorum bu bazen yerinde oluyor bazende işte dediğin gibi güzellikleri mahvediyorum...
Yüreğine sağlık mustafa abim.. Allah sağlığı, huzuru senden ve ailenden eksik etmesin....
Benim Avatarımı Yorumlasana Bi Merak Ettim
Ailem Yanlış Bide Ben Tek Hareket Etmeyi Daha Çok Severim Ama Diğer Dediğinde Doğru Sevdiklerimin Yanımda Olmasını Bilsem Yeter Bide Hırçın Tavırlarımı Gideremiyorum Bende Üzerinde Uğraşıyorum Ama Cidden Bi Çok Dediğin Doğru
Demek avatar yorumluyorsunuz. Benim avatarımı da yorumlar mısınız ?
bundan sonra beles yorum yok. Kısı bası 5 lıra ogrencı 2.5 lıra. Aylık abonelık yapılır.ındırımlı fıyat tarıfelerı icın takıpte kalın. Kolaj yorumlama yol gosterme hızmetlerı ''yorum bızım ısımız''
Merak ettim açıkcası kendi avatarınızda ne görüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?