Kobra_FighterTR
Üye
©The_Gespenst©
konuya hoşgeldin
tekrar uzun süre avatar yorumu yapmadığım için paslanmış olabilirim...
ama yenien başlama için ideal bir avatar
karamsarlık olduğunu görmek pek ala mümkün...
hata yapma korkundan dolayı fazla girişken değilsin aynı zamanda hatalarından kaynaklanacak mesuliyet seni tedirgin ediyor.
aile çevre ve iç dünyan arasında sıkışmış hissediyorsun... bunlar tamamen kendi kurgularından kaynaklanıyor. alenen veya gizliden gizliye seni engelleyen hiçbirşey yok...
ah gençlik ah... aklını başına al... hayranlıkla aşkı karıştırma... bu zamanlarda sevdiğini mükemmel bir insan gibi hayal etmek kolay...
hayal gücün kuvvetli... fantastik eserler ilgini çekiyor.
ne olacağına karar verememen seni baya rahatsız ediyor... ne olacağını belirlemek ileride vereceğin meyvelere bağlı.. yani bir şey olmaya çalışma , bir şeyler yapmaya çalış, o zaman olacağın şey olursun...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
Teşekkürler abi
Mustafa abi Alayımmı bende
Teşekkür ederim abi Süper Yorumlamışsın yineNecmati
konuya hoş geldin kardeş...
güvenmeye ihtiyacın var ... çevrende emin insan arıyorsun... bu iki yönlüdür.
1.çevrene güveneceğin insan arayışın kendini güvenilmez insanlardan koruma ihtiyacıdır. aynı zamanda kişiliğini koruma mücadelesidir.
2. senin güvenilir bir insan olduğundur.
buradan şu sonuç çıkar... eğer etrafta güvenilecek insan yoksa bu iş sana düşmüştür ki güvenilicek eminm insan örneğini sen sergileyeceksin... bu da hiç kolay değildir.... daha fazla kişilik savaşçısı olman lazım...
(doğan cüceloğlu... savaşçı... kitabını tavsiye ederim... doğrularına güç katar )
özenti döneminden geçiyorsun... çok kolay etkileniyorsun...
kişiliğinle alakalı biraz sıkıntıların var.çevrenin seni olumsuz etkilemesi seni çok rahatsız ediyor...biraz kendi tarzını olumlu yönde ortaya koyarsan benliğine koruman daha kolay olur...
zaten değişik ve farklı yaklaşımlarınla kendini olduğun gibi ifade edebilmen çok kolay... saygınlığını bu şekilde kazan...
itinalı ve düzenli birisin... bu konuyu ölçüsüyle yaşaman güzel bir alışkanlık...
etrafında her ne kadar olay olursa olsun bunlara hep olumsuz yönde bakman seni baya yorar... olumluları da gör.
ben avatarınızın yalancısıyım
Hayırlı maxicepler.
tekrar uzun süre avatar yorumu yapmadığım için paslanmış olabilirim...
Pasını açalım abi
Rica etsem benim avatarada bir bakar mısın?
ben kendi resmimi koydum kendimle çok barışığım
Abi bende bir yorum alabilirmiyim
Vesselάm;3237248' Alıntı:Vayy Baranaa BakkBu Arada Neden Merak Ettım Barağ'ın Bı Konuda Yorumu Benı Cok Sasırttı ve Hosuma Gitdi Takdır Ettım Kendısını Dogrusu Teşekkürler
Vesselάm;3237248' Alıntı:Vayy Baranaa BakkBu Arada Neden Merak Ettım Barağ'ın Bı Konuda Yorumu Benı Cok Sasırttı ve Hosuma Gitdi Takdır Ettım Kendısını Dogrusu Teşekkürler
Tek Sonu Tutmamış Sağlık Olsun Abimyorumum hatalı olabilir... baranın da bir görüşünü beklersek... iyi olur...
Rica Ederim KardeşimBen Teşekkür ederim
Son yorum hariç diğerleri uyuyor abi teşekkür ederim yorumladığın için
--------------- Ekleme ---------------
Ben Teşekkür ederim
Vesselάm;3237591' Alıntı:
Tek Sonu Tutmamış Sağlık Olsun Abim
Rica Ederim Kardeşim
Abi yeni avatarıma bir yorum daha alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?