Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Ben avatarı bir daha yorumlatmak istiyorum rica etsem yorumlarmısın

Burak

Üye
zahmet olmazsa bir yorum daha alabilir miyim abi

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Samsun55™;2909192' Alıntı:
Ben avatarı bir daha yorumlatmak istiyorum rica etsem yorumlarmısın

Samsun55™

kardeş konuya hoşgeldin...
evlenmekten korkuyorsun galiba... hepimizin varacağı yer orası kaçarın yok.. gerekliliğini ya yaşın 30 yaşını sollayınca anlarsın... ya da evlendikten sonra... bırak oluruna...

öyle dostların olmuşki düşmana ihtiyacın kalmamış... sana ne zarar geldiyse hep yakın çevrenden.

sadık, güvenilir birisin... efendiliğinle parmakla gösterilir olmuşsun...

karamsarlık yapmak neden kardeş...? geçmişteki hangibir sıkıntın kaldı bu güne... elbetteki yenileri gelecek... mutlu olmak için sıkıntıların bitmesini mi bekleyeceksin yoksa gülmek için mutlu olmayı mı? yoksa bir tebessüm bile edemezsin...

kendinden farklı insanlara uyum sağlayabiliyorsun... her türlü kalıba girebilen birisin... ama sosyal çevreyle yeterince iletişim halinde değilsin...

hayatında değişik birşeyler olsun istiyorsun fakat umduğunu pek bulabildiğin söylenemez... belki de düşüncelerini değiştirirsen değişik şeyleri görebilirsin... farklı gözlerle bak olaylara... dikkat etmen gereken iyi kötü gibi görünebilir sana yada kötü iyi gibi... bu hususları iyi ayırt edebilmen gerkiyor...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

Teşekkürler
Daha evlenmek için yaşım çok genç
Evlilik bölümü hariç gerisi doğru

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
zahmet olmazsa bir yorum daha alabilir miyim abi

!!Burak!!

konuya tekrar hoşgeldin... yalnız abonelik süreni iyi takip et... dolmadan yenile...

hayatında bir yenilik olmuş... üstrelik birçok yeniliğe de sebep olabilecek bir yenilik.... galiba araba almışsınız... ya da ailende bir evlilik olayı...ablan mı evleniyor...şimdiden hayırlı olsun...

yardımlaşıyorsun ... çok samimi bir arkadaşınla beraber bazı işler yapıyorsunuz... okul konusunda olması kuvvetli ihtimal...

şimdilerde önceden kötü gördüğün birçok şey... artık sana daha güzel görünüyor... bakış açın olumlu yönde baya değişiklik göstermiş... karamsar durumlarından daha çabuk kurtulup, huzuru ve mutluluğu daha çabuk yakalıyorsun...

ama kararsız bir huzur... çabuk etkilenmekten korktuğun için sanki bu özelliğini kaybedecekmişsin gibi duruyor... ona dikkat et...

"nasıl olsa zamanım var?" gibi bir düşüncen var... bence şimdiden dönem ödevlerini tamamla... sonra sıkışırsın... daha önceki yıllarda olduğu gibi...

yapmacık biri var etrafında... doğal değil... samimiyetinden şüphe ediyorsun fazla senle çok sık iletişim kuruyor bu ara... ya da sen öyle düşünüyorsun... kimseyi yeterince tanımadan hüküm verme... eğer düşündüğünün doğru olduğuna karar verdiysen, uzak durmasını da bilirsin...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

--------------- Ekleme ---------------

Samsun55™;2909620' Alıntı:
Teşekkürler
Daha evlenmek için yaşım çok genç
Evlilik bölümü hariç gerisi doğru

o kadarını ben de biliyorum kardeş...

mesele evlilik çağı gelince de "kendimi hazır hissetmiyorum." bahanesine sığınanlardan olma... demek istediğim o...

hayırlı maxicepler.

Burak

Üye

hosbulduk abi. abone kartı vermedin abi bana
yok abi araba almadık evet,çok yakın bir tanıdıgımız evlenicek.

evet abi okulda bazı işler ceviriyoruz yanlıs anlasılmasın iyilik adına işler

abiciğim bakış acım senden aldıgım bilgiler sayesinde değişti.Allah razı olsun. bana çok saçma gelen biseyin iç yüzünü gösterdin bana. olaylar karsısındaki tutumum değişti.Allah razı olsun abi senden

en ufak biseyden bile cabucak etkileniyorum. mesela kimine göre gülüç gelen bir olaya üzülebiliyorum
bu aralar kendimi huzurlu hissediyorum.
ama etkisinden cabuk kurtuluyorum.

3 tane dönem ödevim var.subata kadar yapmam lazım. ama daha zamanım var.yaparım sonra

yapmacık birisi oldugunu düşünüyorum etrafımda
bana karsı çok iyimser.ama şüphe ediyorum.karsılıksız neden bu kadar iyilik yapıyor diye düşünmüyor değilim.

tekrar belirtmek istiyorumki,bakış acımı değiştirdin abi
yorumun için teşekkür ederim .Allah razı olsun.

bi yorum daha alabilirmiyim:d öncekilerde yarı yarıya olmustu

minoo

Üye
öldüm yaa

Catty

Emekli Yönetici

Eğer bunları sen yorumluyorsan süpersin abi
Yemin ediyorum kalkıp beni anlattın yani
Arkadaşımla okuyoruz diyo bu falcı mı
Süpersin tek kelimeyle harika
Çok teşekkür ettim düşünen zihnine sağlık.

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

estağfirullah kardeş... inşallah faydasını görmüşsündür...
nasıl yaptığımı işin tekniğini her daim anlatıyorum... burada bir arkadaşa da öğrettim...
oda nasıl düşüneceğini az buçuk anladı... bazen ondan yardım da alıyorum...

birinci sayfa da bütün usul var... biraz sanatçı gibi düşün .. rüyalara anlam yüklemelere benziyor...

şunu da itiraf edeyim yorum yaparken ... resimde tesadüfen bulunma ihtimali yüksek objeye bile yorum yaparken... "kendi kendime" buna da yorum mu yapılır diyorum... öngörü doğru çıkmayacak şimdi diye şüpheye düşüyorum fakat söylüyorsa yalanı avatar söylüyor... bende ona göre öngörümü şekillendirip yazıyorum... o da doğru çıkıyor.

mesela burak'ın avatarındaki bebeğin şapkasında çiçek süsü vardı. onuyani gerçek olmayan yapma çiçek... etrafında yapmacıktan iyi davranan bir adam olduğuna yordum... doğru çıktı... o çiçeğin orada ne işi vardı? tesadüf fakat avatarı seçenin bilinç altında o bir ifade...

avatardaki göreceklerimize dikkat edip toplanan bilgilerin özelliğine göre yorum yapma meselesi bu...

hayırlı maxicepler.

Catty

Emekli Yönetici

Ama bana yaptığın yorumda hiç bir yanlışlık yok
Mükkemmelsin
Özellikle herkesden farklı düşünmemi burdaki arkadaşlarım biliyor

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence de Bilal, her şeyi farklı düşünüyorsun

ChavRash

Emekli Yönetici

Atacım, güzel kardeşim...

Şu andan itibaren askerliğe Kars'a gelesin diye dua etmeye başlıyorum.Hem Türk müziğinin 'ARIZALI yapısının nasıl çalıştığını' hem de Kars'ın meşhur kazlarını görmen için. Atlıyorlar ama, demedi deme.

Teşekkür ederim abi. Çoğu beni, bir kısmı da abimi anlatıyor. Bir taşla iki kuş vurdun yani.

minoo

Üye

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bi yorum daha alabilirmiyim:d öncekilerde yarı yarıya olmustu

PhyscoDevil

konuya hoşgeldin kardeş...

Afyonun kaymağı... neyse...

öncelikle saygılı ve kibar birisin... o yüzden hassas davranıyorsun.. karşındakinden de aynı hassasiyeti göstermesini bekliyorsun fakat bunun bir sıkıntısı var... her insan bir değil... aşağıda izah ettim. arkadaş seçimiyle ilgili tavsiyelerden pay çıkarabilirsin.

korunma içgüdün gelişmiş... savunmacı bir yapın var. sana sataşanlardan ekseri uzak durmak istiyorsun ama bazen çok üstüne geliyorlar. sen de açıyorsun ağzını yumuyorsun gözünü...

ince düşünüyor ve ayrıntılara önem veriyorsun. dikkatli bir yapın var... insanlar hakkında peşin hükümlü olma, elbette ki her insanın kusuru olur... buna göre düşünürsen arkadaş, dost ya da eş olarak seçeceğin kişinin kusurunu ne kadar sineye çekebilirsin ayrıca karşıdaki senin kusurunu ne kadar sineye çekecek... bu kusurdan dolayı bir hata ederlerse özür diliyorlarmı yoksa gönül alma alışkanlığı yok mu? peki sen karşındakini üzdüğünde gönül almaya çalışıyor musun? buna göre düşün biraz da...

sıkıntılı bir ortamda yetişmişsin... ama ortamın seni etkilemesine izin vermeyerek kendini olumlu bir şekilde yetiştirmeyi başarmışsın... "edebi edepsizlerden öğrendim" diyor Mevlana... farkında olmasanda bu prensibi özünde yaşamışsın...

geride bıraktığın bazı acı hatıralar arada bir aklına gelip ... "keşke" dedirtiyorsana... geçmiş için üzülüp gelecek için hayal kurmak o kadar etkili olmamayabilir... geçmişin pişmanlığı seni her daim rahatsız eder fakat bulunduğun zaman içerisinde en iyi işleri yapmaya çalış...

örnek aldığın saygı duyduğun bir insan var... onu keşke daha çok dinleseydim diyorsun içinden de... hiçbirşey için geç değil ki...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

iste bu sefer olmus abi 3.paragraftan sonrasi yorumun cok hosuma gitti.Zaman ayırdıgın icin teşekkür ederim m.abi

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben yokken, 45. sayfa var mıydı yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum...

Necmati

Üye
belki vardıda gereksiz msjlar yazıldı ..
oyüzdende silinmiş olabilir..