Necmati
Üye
zaten gerekli açıklamayı yaptımsağol kardeş... yalnız kardeş meselesinde aranız illa ki bozuk demek istemedim ara iyi olsa da biraz diyalog eksikliği var demek istedim...
şimdi farkında değilsin ama abinle görüşmelerini uzaktan da olsa artır. illa ki bunalıma girdin meselesi de değil bu... sosyal hayatta bazı alışkanlıkları kazanmak için gerekli... demek istediğim buydu...
hayırlı maxicepler...
merabalar benımde avatarımı yorumlarmısınız rıca etsem
Abi rica etsem benimkini de yorumlayabilir misin ?
Çok teşekkür ederim abi
osmisyumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya hoşgeldin... işte dertli bir avatar... inşallah çözüm için uygun tavsiyelerde bulunuruz.
üzerine çok geliyorlar fakat sen kimseyi kırmak istemiyorsun.. bir çok şeyi sineye çekiyorsun.. gerçektende kalp kırmaya değecek hiçbirşey yok.. zamanla onları kafana takmamayı da öğreneceksin...
seni rahatsız eden bir yalnızlığın var... yalnızlığını kiminle paylaşacağını da bilemiyorsun... denizli gibi bir yerde kafa dengi kimse yok mu? diyecektim de ... galiba yalnızlık hissin kız arkadaşın olmaması... merak etme büyük bir eksiklik sayılmaz o... etrafındaki arkadaşların sanki bir marifetmiş gibi "şöyle kız tavladım, böyle kız tavladım" gibi muhabbetlerine aldanma... ne de olsa kızlar da irade sahibi insandır. onlar açık kapı bırakmasa tavlanmazlar... (hanımlar af buyursun)... illa ki konuştuğun bir kız olsun istiyorsan ... bunun en sağlamı birbirinizi zamanla iyi tanıdığın biri olmasını tavsiye ederim ki daha istikrarlı ve kalıcı olur... kızlar "seni seçtim pikaçuuu" diye tavlanmaz. öyle olduysa da hayırlı bir beraberlik olmaz.
çok evhamlısın... bazen aklına gelen düşünceler resmen kafanı kemiriyor... bunların ne türden olduğunu tam kestiremediğimden genel bir tavsiye de bulunacağım... bu kafana takılan sorunları nasıl çözeceğin konusunda karar verememenden kaynaklanıyor galiba... şiir okumanı tavsiye ederim... fakat tarihi ve günümüze ait birçok şairin şiirlerinden örnekler oku...her biri değişik tarz olacaktır... bu tarz değişikliği sana olaylara farklı yönlerden bakmanı sağlayacaktır... bu şekilde değişik yollar bulup düşüncelere saplanmazsın...
paylaşmayı çok seviyorsun... bir sana bir bana mantığın var... bu güzel bir huy...
oldukça bilgilisin ... bu bilgilerini de paylaşmak istiyorsun ama rağbet görmüyor değil mi... hatta dalga bile geçiliyor olabilir... onu da merak etme... bilgiyi paylaşacağın zaman... hangi bilgiyi ne zaman paylaşacaksın bunu beklemen lazım... bilgi sende kalsın... vakti geldiğinde ortaya çıkar ki o zaman değer kazanır o bilgin...
ben avatarınızın yalancısıyım..
hayırlı maxicepler.
mustafa abi avatara yorum rica ediyorum..
hocam bi yorumda ben alıyım sana zahmet
batuoneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya hoşgeldin kardeş... gecikme için özür dilerim...
kendine özen gösteren bakımlı bir gençsin... dış görünüşüne önem veriyorsun... ilgi çekmek hoşuna gidiyor... bu konu da fırsatları da pek kaçırmıyorsun...
sinsi denebilecek dikkatli bir yapın var... yani senden pek bir şey kaçmıyor... bunları da yeri gelince söylüyorsun...
(saf görünümlü uyanık)
hafızan kuvvetli kolay kolay unutmuyorsun... özellikle yüzleri... isimleri de aklında tutabiliyor musun? bilemiyorum...
adamına göre muamele mantığın var... karşındaki sana nasılsa sende ona göre öylesin... seni kötü bilen de var iyi bilen de ... halbuki iyi insan seni iyi tanır , kötü insan seni kötü tanır... çünkü sen de onlara öyle davranıyorsun...
çabuk karamsarlığa kapılabiliyorsun ancak sıkıntılı olduğun zamanlarda bile mutlu olacak bir şeyler bulabiliyorsun... herhalde moral depolamak isteyenler senin yanın da soluğu alıyor...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
kralxxxLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya hoşgeldiniz... gecikme için kusura bakmayınız...
yardım sever bir yapınız var... "acaba nasıl yardımcı olabilirm?" diye her daim düşünüyorsunuz... kimseden de yardımınızı esirgemiyorsunuz...
evliliğe yakın bir medeni halin var... sözlü, nişanlı ya da yeni evlisin. Allah şimdiden mesut etsin...
karamsarlığından zor kurtuluyorsun... işte o zaman sizin çok yardıma ihtiyacın oluyor. o zamanlar resmen boğuluyorsun... nefes alacak biryerler arıyorsun. fakat kafanın içinden atamadığından dolayı... öylece derdinizle başbaşa kalıyorsun. unutuyorsun fakat çok uzun sürüyor.
uğraşlarında resmen dünyadan irtibatı kesiyorsun. yaptığın işle bütünleşiyorsun. müthiş derecede dalgınlık haliyle işine konsantre oluyorsun....
kendini ifade edebilmekle ilgili aslında bir sıkıntı yok.. fakat sasyal ilişkilerde zayıf kalıyorsun.. bence diğer insanlarla daha fazla diyaloğa gir... sosyal yönünü geliştirmen gerekiyor...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler...
Ben tekrar istiyorum
Bu sefer kendi resmimle...
Abi benim avatara da bir göz atsana.
Anlaşıldığı üzere siz musikiye özellikle de Türk Müziğine son derece meraklı bir zatsınız. Türk müziğinin "ARIZALI" yapısı karakterinize de yansımış durumda. Öyle ki bu, avatarınızdaki "yere bakarım, canını yakarım haa!!!" havasından da gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Sitedeki admin konumuzla karakteriniz birleştiğinde pek çok üyeyi sair şeytanî duyguları uğruna banladığınızı, çok canlar yaktığınızı söyleyebiliriz.http://www.maxicep.com/uyeler/uye-14297/chavrash/
Seyduna
İsim: hsnDnzNerden: KarsÜyelik: Nis 2005Yaş: 22Mesajlar: 9.058Konular: 372Aldığı Teşekkür: 97Telefon: SE K790iGsm: Vodafone - Avea
Anlaşıldığı üzere siz musikiye özellikle de Türk Müziğine son derece meraklı bir zatsınız. Türk müziğinin "ARIZALI" yapısı karakterinize de yansımış durumda. Öyle ki bu, avatarınızdaki "yere bakarım, canını yakarım haa!!!" havasından da gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Sitedeki admin konumuzla karakteriniz birleştiğinde pek çok üyeyi sair şeytanî duyguları uğruna banladığınızı, çok canlar yaktığınızı söyleyebiliriz.
Elinizden düşürmediğiniz sazınız adeta sizin bir uzvunuz gibi olmuş durumda. Öyle ki bakkala, akraba ziyaretlerine, askerlik yoklamasına kadar her yere onunla gidiyorsunuz. Onu bebek taşır gibi taşımanız insanları yanıltmasın, hiç beklenmeyen anda sapını adamın gözüne sokarsınız siz, öyle de maraz bir yapıdan teşekkülsünüz.
Bu genç yaşınıza rağmen 9bin mesaj yazmanız insanı kandırmasın 2005 üyesi olduğunuz göz önüne alınırsa son derece tembel olduğunuz rahatça anlaşılabilir. Siz var ya, oturduğu yere şeyapanlardansınız... eee.... şey... kök salanlardansınız!.. Marazlığınızla bu tembel haliniz birleşince oturduğu yerden sağa sola bağıran bir insan profili görmekteyiz. Allah eşe dosta sabır versin.
Siz boşuna "nereden" kısmına Kars yazmamışsınız.
Kars'ın neyi meşhur?
Kaşarı.
Başka neyi meşhur?
Sarıkamış'ı.
Siz beyaz tenli misiniz? Evet.
Çok ayıpladık sizi çoook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?