yyeenneerr
Üye
nitrouxLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya hoş geldin kardeş...
yaa... bu konuyu açtım açalı sadece bir günüm avatar yorumsuz...
gerçi 2. boss mücadelesini hala yapamadım
(1. si preator du, ikincisi negative olacak inşallah...)
avatarın yüzüne bakılırsa hız ve adrenalin meraklısı olduğun anlaşılıyor...
ben daha derine ineceğim...
görüyorum ki dışarıdan tanıması zor bir insansın ... tanımak için hatta kim olduğuna karar vermek için uzun süre samimi olmak gerek seninle...
düşüncelerini, fikirlerini kendine saklıyorsun... dışarıya pek renk vermiyorsun...... bunları biriktirip biriktirim en lazım olan yerde ortaya çıkarıyorsun... belki, birinin yardıma ihtiyacı olduğunu seyerediyorsun, iş son hadde gelince yardım ediyorsun... sana diyor ki:
- niya daha önce yardım etmedin?
- yardım istemedin ki.
veya
- biliyordun da niye söylemedin?
- Sormadın ki...
şeklinde cevaplar veriyorsun... bu tarz yani..
koruyucu ve evcimen bir yapın var... eğer evliysen şimdilik tek çocuğun var... fazlasını da düşünmüyorsun.
tavsiyelerine uyulmaması kadar seni sinir eden bir şey yok... ne hikmet se "aman bana ne? ben söyledim yapmadı. şimdi zararını çeksin bakalım " deyip gidemiyorsun... adamı düşünüp bilgini paylaşmışsın o ise sallamamış... bunu boşveremiyorsun...
seni kızdıran bir diğer olay ise düzensizlik..., bir de bu düzensizlik işlerin kötü gitmesine neden olduysa yanın da durulmaz...
biraz daha anlayışlı olman gerek... senin tavsiyene uyamamanın bir ne deni vardır belki... düzensizliğin hemen giderilebilir bir yolu da olabilir... kızgınlık halin seni kalp kırmaya götürebilir... daha sakin düşünürsen sonuca daha çabuk varırsın...
emanete ihanet etmeyecek.. hatta emanete özel ilgi gösterecek güvenilir bir yapın var...
avatar baya sade... sıktım sıktım içinden bu kadar su çıktı...
inşallah faydasını görürsün
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
hayırdır çılgın kardeş... seni durdurabilene aşkolsun...çıldırmak üzereyim
abı yenı avatara yenı yorum ıstıyorum lutfen
Güzel yorumlamışsın abi teşekkür ediyorum. dediğin gibi avatarımda benim gibi sadeabartıyıda pek sevmem zaten... asabiyetim konusunda haklısın benide bazen çok zorluyor ama karakter işte naparsın tavsiyene uymaya çalışacağım... evliyim ama henüz çocuk yok abi imkanları daha iyi hale getirmedende düşünmüyoruz. ama tek bir hata ben tek çocuk olarak büyüdüm ve ne gibi zorlukları olduğunu bilirim bu nedenlede 1 değil allah kısmet ederse ve tabiki imkanlar el verirse 2 güzel evlat istiyorum ama bildiğin üzere bu işte çocuk oyuncağı değil sorumluluğu büyük ve garantici yapımın esiri oluyorum. tüm yorumların için tekrar tekrar teşekkür ederim. eline zihnine sağlık ve başarılar dilerim... Sayın MaxiBilgin...
abi son Kez benim avaTaRımada yoRum aLabiLiRmiyim ?
abı sımdı okudum yorumlarını sag ol tesekkur ederım ama ufukta evlılık yok malesef
bunada bir yorum yapsan
bende bi yorum daha alsam?
yurisaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kim olduğuna karar veremiyor musun yoksa kim olduğunu kabul etmek istemeyenler mi var?
birilerine bunu inandırma zorluğunu yaşıyorsun. Ama bunların üzerine sen mi gidiyorsun?
Yaşın ilerledikçe kafandaki yanlış/doğru yer değiştirmesinin ıstırabını şimdiden yaşıyorsun.
"yanlış ama bunu yapmak zorundayım!" gibi negatif doğruların ıstırabı...
farklılaşmaktan ve yabancılaşmaktan korkuyorsun... dışlanmaktan ve kabul edilmemekten... diğer insanlarla beraber yaşamak zorunluluğunu düşünüyorsun. onlarla beraber yaşaman diğer insanlara zarar verebilecek olmasından korkuyorsan... herkesin herkesten korkması lazım... çünkü insanlar beraber yaşadıkça her daim birbirlerine zarar verebilir. beraber yaşamak otobüse binmeye benzer her daim kaza riski vardır.
yani: evhamlarla diğer insanlarla beraber yaşamaktan çekinme.
hayırlı maxicepler.
basları yanlıs biraz ama yorumun icin teşekkürlervallahi avatarda neredeyse tepe taklak olacaktın ondan öyle yorumladım
--------------- Ekleme ---------------
yurisaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kim olduğuna karar veremiyor musun yoksa kim olduğunu kabul etmek istemeyenler mi var?
birilerine bunu inandırma zorluğunu yaşıyorsun. Ama bunların üzerine sen mi gidiyorsun?
Yaşın ilerledikçe kafandaki yanlış/doğru yer değiştirmesinin ıstırabını şimdiden yaşıyorsun.
"yanlış ama bunu yapmak zorundayım!" gibi negatif doğruların ıstırabı...
farklılaşmaktan ve yabancılaşmaktan korkuyorsun... dışlanmaktan ve kabul edilmemekten... diğer insanlarla beraber yaşamak zorunluluğunu düşünüyorsun. onlarla beraber yaşaman diğer insanlara zarar verebilecek olmasından korkuyorsan... herkesin herkesten korkması lazım... çünkü insanlar beraber yaşadıkça her daim birbirlerine zarar verebilir. beraber yaşamak otobüse binmeye benzer her daim kaza riski vardır.
yani: evhamlarla diğer insanlarla beraber yaşamaktan çekinme.
--------------- Ekleme ---------------
PhyscoDevilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konuşmak istemiyorsun... söyleyeceklerinle karşındakine zarar verme endişen mi var? ateş gibi yakacak sözler. Bütün ateşi içinde saklıyorsun... acına mutlu bir rıza gösteriyorsun.
yalnız kalmak güzel değil mi ? kimse yok. senden zarar görebilecek kimse yok... Ama bu yabaniliğinden rahatsız da oluyorsun. çünkü kendi kendini yıpratır bir halin var. vesveselerle mi hayatına yön vereceksin?? tez elden sosyal hayatına da ağırlık ver bence.
kanaatkar bir yapın var. nasibine her zaman razı oluyorsun. fazlasında gözün yok..
estetiğe ve simetriye özen gösteriyorsun. güzel resim mi çiziyorsun?
kardeşine karşı bir ilgin var. Ailende en çok ona düşkünsün.
etrafında görmek istemediğin şeyler var.. galiba aileni de onlardan korumak zorunda olduğunu hissediyorsun...
Olumsuz durumlar sanki eskiden daha çoktu da şimdi azalmış gibi... inşallah tamamen yok olur.
seni çok zorluyorlar. damarına basıyorlar. güçlüsün fakat diğerlerine zarar vermekten korkmaya devam ediyorsun. o yüzden ne kadar kızsan da kendini sıkıyorsun.
hayırlı maxicepler.
iyi güzel diyorsunda bakalım ben onları koruyabilecekmiyim
neyse teşekkürler
basları yanlıs biraz ama yorumun icin teşekkürler
Ah ah arkadaşlar bu kadar zamandır bu işi yapıyorum da bir Allah' ın kulu gelip de çırağım olmak için müracaat etmedi tek başıma zor oluyor...
iki gündür bir driver peşinde koştum haşamat oldum... kafa götürmüyordu... gecikince bende yorumları aceleye getirdim.... o yüzden kusura bakmayın...
Yok ne kusuru abi yorumlaman yeterdi benm icin
bende yorum istiyorum uzun zamandır avatarım aynı
abi müsait bir zamanında yorumlarmısın ?
usta sen ol bu sefer çırağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?