Revengeful
Emekli Yönetici
benim avatarım neyi ifade ediyo
bende yorum istiyorum
yurisaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öncelikle kanuya hoşgeldin,
Açık yürekli bir insansı... kalbinden geçeni saklamadan hemen söyleyebiliyorsun... çekincen yok...
pek düzenli değilsin, ne zaman ne yapacağına karar vermek için planlama yapmak kafanı anında yoruyor. o yüzden doğaçlama yaşıyorsun... ama gayet yerinde davranışlar gösteriyorsun...
beyninin yarısını hazır cevap için kullanıyorsun diğer yanını da diğer işler için... sana yapılan hiçbir sözlü müdehale cevapsız kalmıyor... lafı aynen yapıştırıyorsun...
espirili ve eğlenceli biri olarak gördüm seni...
"bu kadarı bana yeter " mantığıyla hareket etme... mesela hoca bir şey anlatıyor verdiği bilgiler çok güzel... bir süre sonra konu bitmeden "bu kadarı bana yeter" düşüncesiyle ya dinlemiyorsun ya da çıkıyorsun... kardeş öğrenmek kadar lezzetli birşey bulamadım... bilgisiz insandan zarar gelir...
tek başına değil de, grup içinde çok etkili bir elemansın... Arkanda bir kaç kişi destek olsun... aşamayacağın engel yok gibi ... eğer o engel aşmaya değiyorsa... yoksa hiç uğraşmazsın...
saman alevi gibi... bir anda hareket edecek, parlayacak enerjin olduğu gibi, çabuk da vazggeçebiliyorsun...
lider, başkan, reis, baba, dede vs. büyük olarak gördüğün insanlara büyük bir saygın var... oldukça sadakatlisin...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler...
Ben o anki ruh halıme göre avatar seciyorum. Bu avatar i yorumlayabilirmisin abi
Kusura bakma abi teşekkürü unutmuşum teşekkürlercepten yazınca insan unutuyo
Yorum ve önerilerin için teşekkür ederim. Son günler yaşadıklarımın tamamını yazıya döktün abi.
Bu arada tekrar gecmis olsun abi, daha iyisindir inşallah.
Rica etsem benim avatarımıda yorumlarmısınız çok yeniyim ama
avatartda oturduğun yerle beraber... başında siyah oluşunu kendini güvende hissetmediğin yormama neden oldu...TeşekkürLer.Ailemle bir sorunum yok aslındaAma genede tavsiyenizi dikkate alacağım.
Bu ne hız yaa abi ben ne çobuk kaçırmışım bu konuyu. Banada bir el atsan
ben de istiyorum bi zahmet
teşekkür ederim abicmDafnyLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya hoşgeldin ... biletli abone...
sıkıntılı stresli bir zamandasın ... herhalde dersleri yetiştirme telaşına düştün...
kendin olamamaktan korkuyorsun... birşeylerdn dolayı başka birine mi dönüştürmek isteyen var sen? ya da yapmak istemediğin şeyleri yapmak için mecbur mu bırakıyorlar...
daha kış gelmeden yaz tatilini istiyorsun... dinlenmek istediğin zamanları bile senden çalıyorlar mı ne?
"gidin başımdan, biraz huzur verin" der gibisin...
bacım bu zamanlar gençlik zamanları, kabında durmak istemezsin dar gelir... elbet...
sorumluluklarını yerine getirmemek için bahaneli, kaçar yollar arama... şimdi yerine getireceğin sorumluluklar geleceğinde çok faydalı olacak...
öğrenmeyi öğrenmek, diferansiyel düşünce tekniği, ASIT düşünce tekniği şeklinde açtığım konularda yeterince tavsiyem var oraları incelersen işler dahah da kolaylaşır...
bütün bu yorum daha önceki yorumlara binaen dir...
hayırlı maxicepler...
Abi bide bide benim avatara yorum yaparsan zahmet olmazsa..
batuoneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya hoşgeldin batuhan,
içine kapanık yaşamamanı tavsiye ederim... unutma ki insan sosyal hayatta da yer edinmek zorundadır... genç yaşında diğer insanlarla iletişim kurarak hayata hazırlanırsın... onları tanımak zorundayız... nedenini izha gerek yok...
"bu kadarı bana yeter" mantığıyla hareket etme her zaman öğrenmeye ihtiyacımız varsır... bu laflar sana biraz havadan gelebilir... başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etme... büyüklerin yaşadığı tecrübeleri yaşamana gerek yok... onların öğrendiklerini dikkate alarak ilerlersen daha az hasara uğrarsuı...
dikkatli gözlerle etrafa bakıyorsun fakat anlam veremediğinden ya da anlam vermediğinden.... boşveriyorsun...
bi'şeyler yapmak için illaki birilerinin sana teşvikçi olmasını bekleme... kendi kendine de birşeyler yapabildiğini görmen lazım... buna kendi kendine başkalarından yardım istemek de dahil...
kafana takılan bir soruyu arkadaşına söyleyip de öğretmenine sordurmak için uğraşma ne sıkıntın varsa kendin izah et ki ... kendini ifade edebilme yeteneğin gelişsin... ayrıca medeni cesaret sahibi de olursun...
odan veya eşyalarını oldukça düzenli tutuyorsun... yerlerini kesinlikle değiştirmiyorsun...
kararsız kalmak sana ıstırap veriyor... en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir... kararsız kalmamak için yeterli cesaretin mi yok... yoksa kendine mi güvenmiyorsun...? alacağın kararlar zaten etrafındaki büyüklerin geçmişte başından geçmiş... onlara danışırsan bu konuyu daha rahat atlatırsın...
bana biraz baba şefkatinden mahrum yetişmişsin gibi geliyor... fakat yarana tuz basmak istemediğimden bu hususu burada bırakıyorum...
biraz olumsuz bir hava vermiş olabilirim fakat umutsuz vaka değilsin...
sadece şu arkandaki perdeyi açıp biraz da dışarıyı seyret... perde arkasından bakarsan iyi göremez ve anlam veremezsin...
perde açmak: yukarıda bahsettiğim sosyal ilişkilerini geliştirmen anlamında kullanıyorum...
hayırlı maxicepler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?