Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Haunter'dan sıkılmıştım Bende Adını paylaştığım Kanuni Sultan Süleyman'ın tuğrasını yaptım.

Denizin resmi beni o kadar derinlere götürüyor ki. Mücadele devrimin olduğu bir dönemin içindeyim. Özgürlük vahşi bir sistemin elinde parmaklıklar ardında. Bir ağaçta. O meyveden almak istediğinde o dal dar ağacı oluveriyor. Ne tuhaf değil mi.

Tepkiler: doctorrr ve minoo

Rahatsızsan şikayet butonu altta önceki konuları incele bir daha da benim konularıma yorum yapma

- - - Eklendi - - -

Savol nası adam atıyor imzayı ya

çok karışık aga bu imzayı atmak ne kadar zamanını alıyor acaba açıkçası ben ömer yazıp üzerini artistik bir şekilde karaliyorum ecdad neleri hesap etmiş ama güzel imza

- - - Eklendi - - -

Tanıdığım psikologlar var kardeş

- - - Eklendi - - -

adını taşıdığım demişsin de senin adın kanuni sultan süleyman mi

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Off ömerr

hayırlı olsun da, daha çok gereksiz konusu gibi durmuş bu

MrExpert

Üye
Hayırlı olsun ama konu açmaya ne hacet...

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Taşınabilir hiç problem değil

doctorrr

Üye
ben de çekiç orak mı yapsam babam için

Tepkiler: minoo

Haydar

Emekli Yönetici
hayırlısı olsun

minoo

Üye

Mesajın beni etkiledi gerçekten. Bazı arkadaşlar psikolog falan demiş ama bunu anlamak derinlik ister zaten
De işte bizim sitemizde malesef siyaset yasak kardeşim.

Tepkiler: doctorrr

minoo

Üye
Ayrıca konunun yerinin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bu yanlışı konuya girip sözlü şekilde değil, şikayet butonunu kullanarak düzeltin arkadaşlar. Çünkü gereksiz tartışmalardan, aldığınız/alacağınız cezalardan, kırdığınız kalplerden başka bir şey geçmiyor elinize.

Tartışma yaratan mesajlar silinmiştir. Tekrarlanmamasını rica etmekteyim + keyifli forumlar.

Tepkiler: Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Haklısın reiz

FatoŞ

Üye
Yakışmış Avatarına Şahsen Beğendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...