:pro: hopsss aktör :P:
ufuk023 Üye iremm' Alıntı: süperrr olmuş yaw tam Ufuk' a uygun üstteki grafiker Genişletmek için tıkla ... beni çok iyi tanıdığını zanneden sıradan birisi
iremm' Alıntı: süperrr olmuş yaw tam Ufuk' a uygun üstteki grafiker Genişletmek için tıkla ... beni çok iyi tanıdığını zanneden sıradan birisi
Praetor Emekli Yönetici Bu sefer de (metalik bir sesle) "var mı lan bana yan bakan" diyen aktör süper kahraman!
Praetor Emekli Yönetici ufuk023' Alıntı: sınıfı geçmekte zorlanan bi öğrenci... Genişletmek için tıkla ... Kiim? Ben mi? Kuru iftira!!!
ufuk023' Alıntı: sınıfı geçmekte zorlanan bi öğrenci... Genişletmek için tıkla ... Kiim? Ben mi? Kuru iftira!!!
ufuk023 Üye praetor282' Alıntı: Kiim? Ben mi? Kuru iftira!!! Genişletmek için tıkla ... şahitler var ama
Praetor Emekli Yönetici ufuk023' Alıntı: şahitler var ama Genişletmek için tıkla ... Yalancı şahit onlar
Praetor Emekli Yönetici Sınıfı geçmekte zorlanmıyorum ama, bir üst sınıf yok çünkü. Yalan söylemiyorum...
iremm Üye ufuk023' Alıntı: beni çok iyi tanıdığını zanneden sıradan birisi Genişletmek için tıkla ... bnm onu çok ii tanıdığım kanısına varan birisi yukardaki bilmiyorum
ufuk023' Alıntı: beni çok iyi tanıdığını zanneden sıradan birisi Genişletmek için tıkla ... bnm onu çok ii tanıdığım kanısına varan birisi yukardaki bilmiyorum
iremm Üye praetor282' Alıntı: BAN?!.. Peki... Genişletmek için tıkla ... kusura bakma üsttekine sinirlendim üstteki beleşçi
praetor282' Alıntı: BAN?!.. Peki... Genişletmek için tıkla ... kusura bakma üsttekine sinirlendim üstteki beleşçi
Praetor Emekli Yönetici iremm' Alıntı: kusura bakma üsttekine sinirlendim üstteki beleşçi Genişletmek için tıkla ... Ona sinirlenip buna çatan bir meslek de bulamadım ki... Hmm... Terörist belki...
iremm' Alıntı: kusura bakma üsttekine sinirlendim üstteki beleşçi Genişletmek için tıkla ... Ona sinirlenip buna çatan bir meslek de bulamadım ki... Hmm... Terörist belki...
grafikseli 84 Üye kan kaybından ölmek üzere olan sevgilisine silahı bırakmaya söz verdiği için bin pişman kiralık katil
kan kaybından ölmek üzere olan sevgilisine silahı bırakmaya söz verdiği için bin pişman kiralık katil