Avast! (sandbox yardım!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VillBorune

Üye
    Konu Sahibi
Avast! (sandbox yardım!)
merhaba ben Arda :D benim bilgisayardaki virüs programı Avast!. bu programdan cok memnunum ama bir oyun yüklemeye kalktıgımda bir hata veriyor. hangi oyun olursa olsun aynı hatayı alıyorum.

oyunu yüklemeye başladıktan yarım saat sonra bir pencere açılıyor ve bana " Bu dosyanın Malware olabileceği hakkında kanıt bulamadık. dosyayı nasıl açmak istersiniz? " diye soruyor. ben de seçeneklerden " normal olarak aç " ı seçiyorum. ama o zaman da yüklediğim oyun kapanıyo ve tekrar baştan yüklemek zorunda kalıyorum. bir kere daha yüklemeyi denediğimdeyse yine aynı hatayı veriyo. bana yardım edersenız sevınırım. yoksa sonsuza dek oyun yükleyemıcek mıyım :( şu anda yüklemeye çalıştığım oyun Need For Speed The Run.

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
esed nod32 5.0.0.. Tavsiyemdir ben kullanıyorum ve butun oyunlar programlar sorunsuz. Sorununa gelince antivirüs ayarlarını kontrol et ve (ayrıca bu tip konular yazılım-destekte açılırsa geridönüşü daha hızlı olur) burda ben senin için bi istisnaydım diyebilirim :zong:

otostopçu

otostopçu

Üye
nod aşırı dandik mcafee internet security programını indir ****** fln bulursan yaz daha başın ağrımaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt