VillBorune
Üye
Avast! (sandbox yardım!)
merhaba ben Arda
benim bilgisayardaki virüs programı Avast!. bu programdan cok memnunum ama bir oyun yüklemeye kalktıgımda bir hata veriyor. hangi oyun olursa olsun aynı hatayı alıyorum.
oyunu yüklemeye başladıktan yarım saat sonra bir pencere açılıyor ve bana " Bu dosyanın Malware olabileceği hakkında kanıt bulamadık. dosyayı nasıl açmak istersiniz? " diye soruyor. ben de seçeneklerden " normal olarak aç " ı seçiyorum. ama o zaman da yüklediğim oyun kapanıyo ve tekrar baştan yüklemek zorunda kalıyorum. bir kere daha yüklemeyi denediğimdeyse yine aynı hatayı veriyo. bana yardım edersenız sevınırım. yoksa sonsuza dek oyun yükleyemıcek mıyım
şu anda yüklemeye çalıştığım oyun Need For Speed The Run.
benim bilgisayardaki virüs programı Avast!. bu programdan cok memnunum ama bir oyun yüklemeye kalktıgımda bir hata veriyor. hangi oyun olursa olsun aynı hatayı alıyorum. oyunu yüklemeye başladıktan yarım saat sonra bir pencere açılıyor ve bana " Bu dosyanın Malware olabileceği hakkında kanıt bulamadık. dosyayı nasıl açmak istersiniz? " diye soruyor. ben de seçeneklerden " normal olarak aç " ı seçiyorum. ama o zaman da yüklediğim oyun kapanıyo ve tekrar baştan yüklemek zorunda kalıyorum. bir kere daha yüklemeyi denediğimdeyse yine aynı hatayı veriyo. bana yardım edersenız sevınırım. yoksa sonsuza dek oyun yükleyemıcek mıyım
şu anda yüklemeye çalıştığım oyun Need For Speed The Run.

****** istedi diye programa dandik denildiğini ilk defa duyyorum?