Aurelio 1 ay yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aurelio 1 ay yok
Arda Turan'ın ardından Almanya maçında sakatlanan Mehmet Aurelio da kadrodan çıkarıldı. Aurelio'nun yaklaşık olarak 1 ay forma giyemeyeceği açıklandı.






Milli takımımıza Arda Turan'dan sonra Mehmet Aurelio'dan da kötü haber geldi. Almanya maçında sakatlanarak oyundan alınan Mehmet Aurelio'nun kadrodan çıkartıldığı bildirildi. Mehmet Aurelio salı günü oynanacak olan Azerbaycan maçında forma giyemeyecek.

Burnunda minimal bir kırık tespit edilen Servet Çetin ise Azerbaycan maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

TFF'den yapılan açıklama şöyle: 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda dün oynanan Almanya-Türkiye karşılaşmasında sol uyluk arka adalesinden sakatlanarak oyunu terk eden Mehmet Aurelio'da, yapılan tetkikler neticesinde ikinci derece kas yaralanması tespit edildi. Aurelio'nun kadrodan çıkarılmasına karar verildi.
Maçta aldığı darbe sonucunda burun üstü cilt bölgesinde açılma ve burunda minimal bir kırık tespit edilen Servet Çetin'in ise yapılan ileri tetkikler neticesinde tedavisinin sürdürülerek Azerbaycan maçına hazırlanmasına karar verildi.

AURELİO 1 AY YOK
Milli Futbol Takımı'nın dün Almanya ile oynadığı 2012 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçında sol arka adalesinden sakatlanan Mehmet Aurelio'nun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Aurelio'nun Almanya'da MR'ının çekildiği ve arka adalesinde 2. dereceden kısmi yırtık tespit edildiğini belirterek, "2. derece sakatlanmalarda futbolcunun sahalara dönmesi en az 1 ayı bulur" dedi.
Aurelio'nun bugün İstanbul'a geleceğini ifade eden Düren, "Burada da kontrollerini yaptıktan sonra tedavisine hemen başlayacağız" ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
399
doctorrr
Mad EagLe
Cevap
0
Görüntüleme
356
Mad EagLe
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
308
Kingmortall


Üst Alt