Atrix Uçmuş

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
Fiyatı arttığından dolayı değil hepsiburadanın çok yaygın yaptığı bir olay ürüne tedarikçi bulamayında fiyatını neredeyse 2katına çıkarıyorki kimse sipariş vermesin diye çünkü üründen bulamıyorlar kısa süre sonra tedarikçi bulunca normal fiyata çekiliyor geçen ay iphone 4 1480tlye çıktı sonr sanrada tedarikedince 1000tlye geriledi tabi.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bende dedim noluyo birden :D bilgi icin tesekkurler

Kytos

Kytos

Üye
Fiyatı arttığından dolayı değil hepsiburadanın çok yaygın yaptığı bir olay ürüne tedarikçi bulamayında fiyatını neredeyse 2katına çıkarıyorki kimse sipariş vermesin diye çünkü üründen bulamıyorlar kısa süre sonra tedarikçi bulunca normal fiyata çekiliyor geçen ay iphone 4 1480tlye çıktı sonr sanrada tedarikedince 1000tlye geriledi tabi.

Atrix çok mu rağbet görüyo yani ? :)

frdgngr

frdgngr

Üye
ben 2 tane aldım biri kendime diğeri arkadaşıma 3. bekliyorum ürün zor bulunuyor
açmadığı oyun yok hızlı cihaz her pronun üstesinden geliyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Aynen

Invoke

Invoke

Üye

Faydalı bilgi =)

Üst Alt