herpsburada.com'dan 10 defa alısveriş yapmışımdır herpsi sorunsuz hatta geçen abime telefon aldık 3 günde geldi türkiyedeki en güvenilir site diyebilirimNe kadar güvenebilirim o siteye?ya hepsiburadada 9 arızalı ürün falan yazıyoduo biraz gözümü korkuttu
gold'un sitesinde var.internetten alırsam goldun sitesinden alırım.internet benim için son çare
![]()

Garanti belgesinin üstünde teknik servisin telefon adres bilgileri vs gelir telefonu kutusuna koyup kağıda ne sorun oldugunu yazıp teknik servisin adresine göndereceksinPeki arıza yaparsa garantiye nereye yollayacaz?
6 lira ödeyeceksin gönderirken geri gelirkende teknik servis gönderecek senden telefonun parasını istemiyorlarkiPosta yoluyla yani?o zaman her gönderişte para demek![]()
6 lira ödeyeceksin gönderirken geri gelirkende teknik servis gönderecek senden telefonun parasını istemiyorlarki![]()

Merak etme 5 defa arızalanınca parasını yada 0 olarak alıyorsun
ya hani olurya bazen bi telefon alırsın,sürekli arızalanır.ben böyle bi şey olursa telefonun yarı parasını kargoya ödemek zorunda kalacağım![]()

Merak etme 5 defa arızalanınca parasını yada 0 olarak alıyorsun![]()
golddaki çalışan şöyle dedi:eğer internet sitemizden alırsan,arızalanınca herhangi bir gold mağazasına getirebilirsin. Demişti ve bu bana çok cazip gelmişti 
golddan al 679 lira bende almayı düşünüyorum bide atrixin en son aldığı güncellemeyi yazarsanız sevinirim
4.0 diyorlar ama doğru değil mı bilmiyorum ben de.kutunun hacmine göre flan değişiyor ama çoğunlukla telefon gönderirken yurtiçi kargodan 6 tl alıyolar arasdan 11tlBir de kargo ücreti türkiyenin her yerinden mı 6 lira?
- - - Eklendi - - -
gold çekici geliyor ama bakalım.fiyat nerde düşük olursa oraya4.0 diyorlar ama doğru değil mı bilmiyorum ben de.