Atrix nerden alabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Atrix nerden alabilirim?
Arkadaşlar atrix almaya karar verdim.atrix kullananlar memnun olup olmadığını ve nerden aldığını yazarsa sevinirim.ayrıca bursada kalıyorum,bilenler bursada hangi dükkanda veya mağazada satıldığını söylerlerse de sevinirim.şimdiden teşekkürler :)

R.A.M

R.A.M

Üye
internetten alırsan daha makbul olur :) hepsiburada'da indirimdeydi galiba :hmmm

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar güvenebilirim o siteye?ya hepsiburadada 9 arızalı ürün falan yazıyodu:)o biraz gözümü korkuttu:)gold'un sitesinde var.internetten alırsam goldun sitesinden alırım.internet benim için son çare:(

R.A.M

R.A.M

Üye
Ne kadar güvenebilirim o siteye?ya hepsiburadada 9 arızalı ürün falan yazıyodu:)o biraz gözümü korkuttu:)gold'un sitesinde var.internetten alırsam goldun sitesinden alırım.internet benim için son çare:(
herpsburada.com'dan 10 defa alısveriş yapmışımdır herpsi sorunsuz hatta geçen abime telefon aldık 3 günde geldi türkiyedeki en güvenilir site diyebilirim :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Peki arıza yaparsa garantiye nereye yollayacaz?

R.A.M

R.A.M

Üye
Peki arıza yaparsa garantiye nereye yollayacaz?
Garanti belgesinin üstünde teknik servisin telefon adres bilgileri vs gelir telefonu kutusuna koyup kağıda ne sorun oldugunu yazıp teknik servisin adresine göndereceksin

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Posta yoluyla yani?o zaman her gönderişte para demek :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

6 lira ödeyeceksin gönderirken geri gelirkende teknik servis gönderecek senden telefonun parasını istemiyorlarki ;)

ya hani olurya bazen bi telefon alırsın,sürekli arızalanır.ben böyle bi şey olursa telefonun yarı parasını kargoya ödemek zorunda kalacağım :d:

R.A.M

R.A.M

Üye

ya hani olurya bazen bi telefon alırsın,sürekli arızalanır.ben böyle bi şey olursa telefonun yarı parasını kargoya ödemek zorunda kalacağım :d:
Merak etme 5 defa arızalanınca parasını yada 0 olarak alıyorsun :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

Merak etme 5 defa arızalanınca parasını yada 0 olarak alıyorsun :)

ooo bu iyiymiş :) golddaki çalışan şöyle dedi:eğer internet sitemizden alırsan,arızalanınca herhangi bir gold mağazasına getirebilirsin. Demişti ve bu bana çok cazip gelmişti :)

OrdeaL35

Üye
golddan al 679 lira bende almayı düşünüyorum bide atrixin en son aldığı güncellemeyi yazarsanız sevinirim

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Bir de kargo ücreti türkiyenin her yerinden mı 6 lira?

- - - Eklendi - - -

golddan al 679 lira bende almayı düşünüyorum bide atrixin en son aldığı güncellemeyi yazarsanız sevinirim

gold çekici geliyor ama bakalım.fiyat nerde düşük olursa oraya :) 4.0 diyorlar ama doğru değil mı bilmiyorum ben de.

OrdeaL35

Üye
bilgisi olan biri yzsın hangi güncelleme sahip ve güncelleme alıcakmı

R.A.M

R.A.M

Üye
Bir de kargo ücreti türkiyenin her yerinden mı 6 lira?

- - - Eklendi - - -

gold çekici geliyor ama bakalım.fiyat nerde düşük olursa oraya :) 4.0 diyorlar ama doğru değil mı bilmiyorum ben de.
kutunun hacmine göre flan değişiyor ama çoğunlukla telefon gönderirken yurtiçi kargodan 6 tl alıyolar arasdan 11tl

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hm tamam,teşekkür ederim bilgilendirme için :)

bty2610

Üye
ben.golddan.aldım.memnunum.hepsiburada.ile.aynı.fiyata

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
guncelleme almayacak 2.3 e dewam ama tel süper gold dan aldım

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Tamam,yorumlar için teşekkür ederim.alacağım zaman kesinleşsin de o zaman daha kapsamlı bi soru sorarım :) şimdilik sadece araştırıyorum :)

makara1596

Üye
bende dün sipariş verdim golddan :D bu telefonu bulabilmek için 3 hafta android telefon aradım durdum bu fiyata :D inşallah sorunsuz ve erken gelir :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt