atom bebek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
demosu yok onun ovideki tam sürüm bebek mesafe aldıkça puan kazanıyorsun oyunu aç en yüksek hıza getir tuşları sağ taraftan kitle puan can gitmeden kendi kendine yükseliyor zaten

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
demosu yok onun ovideki tam sürüm bebek mesafe aldıkça puan kazanıyorsun oyunu aç en yüksek hıza getir tuşları sağ taraftan kitle puan can gitmeden kendi kendine yükseliyor zaten

yani hicbirsey yapmadan hediyeler kazaniyosun oylemi???

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet ben hergün öyle yapıyorum

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
onu beklemeye gerek yok. Saati ileri al oyun oynarken veya tarihi ileri al puan yine yükseliyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
10 dakikada 20000 i geçiyor ne uğraşcan saat maat

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
ozaman bu oyun sayesinde kimsenin kontur yuklemesine falan gerek yok oylemi???

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kullanımına bağlı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla ben tv izlicem yada yemek falan yicem zaman bırakıyorum kasıyo sonra tuş kilidini açıyorum gene kendi kendine yanıyo :D

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
peki hediyeyi kendimi veriyor yoksa biz secebilirmiyiz

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
peki hediyeyi kendimi veriyor yoksa biz secebilirmiyiz

kardeşim bence yükle oyunu telefona. Internet paketin veya wifi varsa oyunu aç kayıt ol sadece telefon numarani gerçek yaz.Çünkü hediyeler numaraya geliyor. Hatta ben 4 5 tane üyelik aldım arkadaşların numarasına onlara da gönderiyorum. Yani senin bir zararın yok. Hep kazanıyorsun:D

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
yardmlarnz icin saoln en yakn zamanda indiricm...

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Indirdim

---------- Eklendi @ 09:30:55 ---------- Yazıldı @ 09:22:53 ----------

Ya indirdim flash içeri falan diyo iki seçenek var evet ve hayır ikisini de denedim oyun açılıyo interneti kontrol edin falan birşeyler diyo oyunu 5800 xm desteklemiyor galiba

---------- Eklendi @ 09:37:06 ---------- Yazıldı @ 09:30:55 ----------

Tamam tamamen kurdum hesap kuramıyorum

---------- Eklendi @ 09:42:33 ---------- Yazıldı @ 09:37:06 ----------

Arkadaşlar hesap oluşturuldu diye bir uyarı veriyormu hesap oluşturduktan sonra gönder diyorum üyelik formuna geri dönüyo bu kadar mi yada ne olması gerekiyo üye girişine gidiyorum kullanıcı adı giriyorum şifre yi de giriyorum birşey olmuyo şu üyeliği biri anlatabilir mi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşım kullanıcı adı şifre seçiceksin birde telefon numarası işte o kadar basit sonra giriş yapa bas gir sonra oyna işte

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Üyelik forumu tamamen doldurdum en son gönder diyorum göndermiyo nerede hata yapıyorum

---------- Eklendi @ 09:50:25 ---------- Yazıldı @ 09:49:12 ----------

Hesap için istenen herşeyi giriyorum e posta kullanıcı ad isim soyad falan şifre hepsini girdim gönder diyorum göndermiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt