atom bebek ten kazanılan internet ve mesaj hakkı artık gün sonunda silinmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakkk250

Üye
ya ben de puan yapıp göndere basıyorum, hiçbir sorun olmadığı halde "bağlantı hatası 3g veya wifi ayarlarını kontrol edin" falan filan diyor.Kontrol ediyorum her şey normal 3G de açık.Bir türlü gönderemiyorum nasıl yapıcam onu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bazen yapıyor.puan yollamadan önce wireless ile bağlan puanını öyle gönder.daha garanti oluyor.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
oyuna basladıktan sonra menu tusuna basıp saatı 1 saat ılerı alıp tekrar oyuna gırmenız yeterlı

Malamadrı

Malamadrı

Üye
oyun arada bir bağlantıyı kontrol edin falan diyo bu oyunda sorun var demek değildir arada bir sistem den düşüyo o nedenle

slant1111

slant1111

Üye
arkadaslar bazen telefon bugta kalıyor ve günlük iki kez 3 kez ödül geliyor bizzat tarafımca yaşanmıştır :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ya benim bazen kontör gidiyor her gece 00.01 de yaparım gelir arada geç geliyor sorgulamadan giriyorum bakıyorum günlük kullanımız 50 krş diyo gün boyunca 50 mb falan filan zoruma giden ondan 1 saat sonrada atom bebegn hediyesi geliyor :D

SheFy

SheFy

Üye
arkadaslar gelen hediyeyi kullandigimiz anda bi sonraki gun icin atom bebisten tekrar kazanip yollasak gelir mi

Malamadrı

Malamadrı

Üye
9 saat oldu hala gelmedi :vur

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bu ÖDÜLLER ILERDE başımıza dert çıkartmasin bu sefer:)

mcalisir

Üye
ne güzel ya kullanmadığıni sonraki güne aktarmış oluyorsun:) bi ay HERGÜN yapsan 1.5 gb net oh xD ŞU BUG bana hiç olmadı ya

KxTR79

KxTR79

Üye
bendede siliniyor

maximum42

Üye
ben yeni üye oldum. kampanya ne zaman bitiyor süresiz mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şu an bitiş tarihi belli değil..

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
mesajı bilmyorumda net paketi bitmediyse gece 12 olur olmaz bitmyo 2-3gbi bitiyo vodafoneda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt