Atom Bebek Kullananlar Girsin İçeri Bi Haberim Var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Atom Bebek Kullananlar Girsin İçeri Bi Haberim Var...
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Atom bebek oyunu var. Bunun hileside çıktı hatta forumumuzda mevcut. Saati ileriye alıp puan arttırıp 1 gün sonra tüm bedavaları alıyoruz. Ancak Atom bebeğe girdiğimde katılım koşullarını okurken şöyle bir madde'yle karşılaştım.

16.Kampanya süresince yarışma ve ödül kazanma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı ya da haksız yollardan kayıt oluşturduğu tespit edilen oyuncular tüm ödül haklarını kaybedecektir ve söz konusu oyuncular hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.

Atom bebeğe girdiğinizde katılım koşullarında 16.maddeyi okursanız görürsünüz.Sizce bizim yaptığımız bu hile'ye girermi bi görüşlerinizi alabilirmiyim?

hellord

hellord

Üye
hiç bir şekilde kanıtlayamazlar takma kafana

theseusx

theseusx

Üye
bence öyle bir şeyin peşine düşselerdi çoktan düşerlerdi tabi eğer milleti toplu halde dava etmezlerse :)o sözleşmelerde standart maddelerdir zaten ama illa ki uygulayacaklar diye bir şey yok (tabi bu benim fikrim) bu kadar basit bir şey için sanmıyorum öyle birşey yapacaklarını.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
hm aklıma takılmstıda o yuzden sizinle paylasmak istedm evet haklısınız aslında

SilentOne

SilentOne

Üye
bişi olmaz

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
nokiaya güven Olmaz yinede

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bşirşey olmaz ben hergün yapıyorum :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
hiç bise olmayacağının garantisi var mi ? :)

tarxhn

tarxhn

Üye
takmayın olursa olsun insan herzaman ne yaparsa yapsın yaptıgın arkasında durmalıdır :) bu arada dava filan acılmaz korkmayın.

slant1111

slant1111

Üye
Açık vermeselerdi

catdog136

catdog136

Üye
kanıtlanması zor ama imkansız değil.. ama bende dava falan açılacağını düşünmüyorum.. :)

TheMadness

TheMadness

Üye
50000 yapın bırakın en iyisi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynen bende 42-48bin yapıp bırakıyorum zaten 40.000e bütün ödülleri alıyorsun..fazla puanın anlamı yok

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kendi açıkları yüzünden bize dava açamazlar arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun .. :)

uribaju

uribaju

Üye
birkere böyle bir amaçları olsa oyunu kaldırırlar bizdeki atom bebek oyunlarınında puan gönderme linkini çoktan iptal ederlerdi.ama böyle bir hoşnutsuzlukları yok gibi geliyor bana sorarsanız nokia ile anlaşmalı bu firma amaç müşteri çekmek.

aleranol

aleranol

Üye
ben bu oyunun amacını hala anlamadım arkadaşlar. Bize neden bu kadar beleş veriyorlar?

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
bi şey olmaz kafaya takmayacan böyle şeyleri

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
aaa arkadaşlar siz hile mi yapıyordunuz o oyunda :S :P
saati ileriye alanlar belki tespit edilebilir ama ben sık sık iş icabı oyunu yarıda kesmek zorunda kalabiliyorum ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
"E=CanKartaL;4497920]aaa arkadaşlar siz hile mi yapıyordunuz o oyunda :S :P
saati ileriye alanlar belki tespit edilebilir ama ben sık sık iş icabı oyunu yarıda kesmek zorunda kalabiliyorum ;)
[/QUOTE]

"he yauw ne zaman oyunu açsam çagrı geliyor bide en az 15-20 dakika konuşmak zorunda kalıyorum

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
arkadaşlar ben 40.000 puana ulaştm ama bşey gelmedi yardm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...