MücahitTokgöz
Atom Bebek Kullananlar Girsin İçeri Bi Haberim Var...
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Atom bebek oyunu var. Bunun hileside çıktı hatta forumumuzda mevcut. Saati ileriye alıp puan arttırıp 1 gün sonra tüm bedavaları alıyoruz. Ancak Atom bebeğe girdiğimde katılım koşullarını okurken şöyle bir madde'yle karşılaştım.
16.Kampanya süresince yarışma ve ödül kazanma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı ya da haksız yollardan kayıt oluşturduğu tespit edilen oyuncular tüm ödül haklarını kaybedecektir ve söz konusu oyuncular hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.
Atom bebeğe girdiğinizde katılım koşullarında 16.maddeyi okursanız görürsünüz.Sizce bizim yaptığımız bu hile'ye girermi bi görüşlerinizi alabilirmiyim?
16.Kampanya süresince yarışma ve ödül kazanma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı ya da haksız yollardan kayıt oluşturduğu tespit edilen oyuncular tüm ödül haklarını kaybedecektir ve söz konusu oyuncular hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.
Atom bebeğe girdiğinizde katılım koşullarında 16.maddeyi okursanız görürsünüz.Sizce bizim yaptığımız bu hile'ye girermi bi görüşlerinizi alabilirmiyim?
o sözleşmelerde standart maddelerdir zaten ama illa ki uygulayacaklar diye bir şey yok (tabi bu benim fikrim) bu kadar basit bir şey için sanmıyorum öyle birşey yapacaklarını.