ya hileler daha pratik tabi de açıkcası ben emekle oynuyordum

atom bebek ne oluyo nasıl bi uygulama

Yeme beni
- - - Eklendi - - -
Bitti daha yeni mi öğrendin![]()
beyler mail atalım ama lütfen hileden bahsetmeyelim onlarda bize hile yapmasın çok zevkli bir oyun saatlerce oynuyorum ödül kazanıyorum falan deyin saati ileri aldığınızı söylemeyin![]()

millet oyunu oyun için değil ödül için indiriyo eee oyunun pratik yolu varken neden saatlerce oyun oynasın 40 bin puan 4 saat de yapmak yerine 1 saniye de yapmak zevk olanağı bu bir arkadaş hile den söz etmeyin demiş mağazaya gir oyun yorumlarına bak hile kelimesinden geçilmiyo![]()
![]()
![]()

sonrada kapandı diye konu açıyorlar ama![]()

isterseniz trilyon tane mail atın. Bu iş sadece Nokia ya mı bakıyor sanıyorsunuz? Operatörler bunu istiyor mu bakalım? Adamlar net paketi satmak varken neden daha düşük karla size net versinler? Kimse kusura bakmasın ama yaptığınız sadece bedavacılık,biraz makul düşünebilen insan böyle bişeye hayatta çabalamaz. İyi forumlar.
aradaki sozleşmeyi gördün mu belki operatörün fazladan kazancı var belkide tam tersi ne sebeple kapandığını yada kapandı mi daha doğrusu ne yapmaya çalıştıklarını anlatan bir sistem yok ki bakalım okuyalım adamlar ot gibi yeşeriyo otun cinsini sen belirle hesabı 

ben hiç oynamadım nasıl oynandığınıda bilmem fakat sizin için mail atıyorum

isterseniz trilyon tane mail atın. Bu iş sadece Nokia ya mı bakıyor sanıyorsunuz? Operatörler bunu istiyor mu bakalım? Adamlar net paketi satmak varken neden daha düşük karla size net versinler? Kimse kusura bakmasın ama yaptığınız sadece bedavacılık,biraz makul düşünebilen insan böyle bişeye hayatta çabalamaz. İyi forumlar.

bir çeşit oyun tabi kazançlı oyun puanına göre net dakika sms kazanıyorsun yani hem eğlence hem kazanç + hile![]()