Atom bebeği açtırmak için el ele ! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim de bi kaynağıda oğrenmedik gerci bakım mı yoksa kapandı MI :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
beyler mail atalım ama lütfen hileden bahsetmeyelim onlarda bize hile yapmasın çok zevkli bir oyun saatlerce oynuyorum ödül kazanıyorum falan deyin saati ileri aldığınızı söylemeyin :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
böle boş bi uğraş olamaz ya.kapandıysa açılmaz bidaha sonsuza dek devam etcek deil heralde herşeyin bi sonu vardır

Malamadrı

Malamadrı

Üye
millet oyunu oyun için değil ödül için indiriyo eee oyunun pratik yolu varken neden saatlerce oyun oynasın 40 bin puan 4 saat de yapmak yerine 1 saniye de yapmak zevk olanağı bu bir arkadaş hile den söz etmeyin demiş mağazaya gir oyun yorumlarına bak hile kelimesinden geçilmiyo :) :) :)

doctorrr

doctorrr

Üye
tabi nokia o kadar s*lak mı? :nono:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
millet oyunu oyun için değil ödül için indiriyo eee oyunun pratik yolu varken neden saatlerce oyun oynasın 40 bin puan 4 saat de yapmak yerine 1 saniye de yapmak zevk olanağı bu bir arkadaş hile den söz etmeyin demiş mağazaya gir oyun yorumlarına bak hile kelimesinden geçilmiyo :) :) :)

sonrada kapandı diye konu açıyorlar ama:)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Lumisland

Lumisland

Üye
isterseniz trilyon tane mail atın. Bu iş sadece Nokia ya mı bakıyor sanıyorsunuz? Operatörler bunu istiyor mu bakalım? Adamlar net paketi satmak varken neden daha düşük karla size net versinler? Kimse kusura bakmasın ama yaptığınız sadece bedavacılık,biraz makul düşünebilen insan böyle bişeye hayatta çabalamaz. İyi forumlar.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
isterseniz trilyon tane mail atın. Bu iş sadece Nokia ya mı bakıyor sanıyorsunuz? Operatörler bunu istiyor mu bakalım? Adamlar net paketi satmak varken neden daha düşük karla size net versinler? Kimse kusura bakmasın ama yaptığınız sadece bedavacılık,biraz makul düşünebilen insan böyle bişeye hayatta çabalamaz. İyi forumlar.

Sen düşük kar olduğunu nerden biliyorsun :) aradaki sozleşmeyi gördün mu belki operatörün fazladan kazancı var belkide tam tersi ne sebeple kapandığını yada kapandı mi daha doğrusu ne yapmaya çalıştıklarını anlatan bir sistem yok ki bakalım okuyalım adamlar ot gibi yeşeriyo otun cinsini sen belirle hesabı :)

- - - Eklendi - - -

:oke:

Lumisland

Lumisland

Üye
Azcık ticari düşünürsen düşük kar olduğunu anlarsın. Turkcell sana 50 mbı 50 kuruşa veriyorsa Nokia ya 35 kuruşa verir. Ticarette hiçbir zaman şirket ile kişi bir tutulmaz. ;)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
valla her neyse artık oyun kapatıldı gibi gözüküyor nokia ya mail attım bakalım dönüş yapınca ne diyecekler tabi dönerlerse :) ama bu konu için dönüş yapmazlar bence adam yakayı bizlere kaptırdı zor kurtuldu daha arar mi :) :ehe

asigsasi

asigsasi

Üye
ben hiç oynamadım nasıl oynandığınıda bilmem fakat sizin için mail atıyorum

jdmsaint

jdmsaint

Üye

atom bebek yüzünden 15 tl gtmişti benim sen neden bahsediyon :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
müjde konu dışına konu açtım mutlaka oku atom bebek

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
atom bebek ne?

Malamadrı

Malamadrı

Üye
bir çeşit oyun tabi kazançlı oyun puanına göre net dakika sms kazanıyorsun yani hem eğlence hem kazanç + hile :kop:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt