Dekontlarınızı alın arkadaşlar. Geçmiş 2 yıla ait tüm dekontlarım elimde benim, alışkanlık yapın koyun cüzdanınıza

Kapalı bir hesaba işlem yapılamaz, yani havale var olan birinin hesabına gitmiştir ...Zor değil... Yanlışlıkla attığın hesap numarası kapalı bir hesap olabilir buda neredeyse yüzde 60 olasılıktır yani tek bir rakam değişikliği bile olsa o hesabın kapalı olma ihtimali yüksektir...Bu durumda paran sana iade edilir...Bir diğer yol ise illa makbuz olması şart değil Atm üzerinden kendi hesabından gönderdiğin için bütün bilgiler bankada mevcuttur en kısa zamanda başvurman yeterlidir..Yani çok geç olmadan bankayı ararsan sorunun çözülür... Online işlem merkezinden de sorununu çözebilirsin...
olabildiği kadar çabuk sonuçlanmalı olay çünkü parayı kardeşime gönderdim kardeşimde askerde, dönecek 3 hafta sonra :/Kamera kayıtlarından belki ispatlayabilirsin
askerdeki abimize hayırlı terkereler dilerim. İnş paranızı geri alabilirisinPara var olan bir hesaba gitmiş, atm den o yanlıs girdiğim hesaba tekrar gönderir gibi yaptım bi kişinin ismi çıktı yani hesap var. Dekonta gelince de elimde fiş mevcut yani atmadım.. Bankayı aradığımda da eğer parayı çekmediyse adam banka hesabından geri çekecek o parayı çektiysede adam hesabına para yatırdığında hesabından yinede çekilecekmis.----------Eklendi @ 10:05:07 ---------- Yazıldı @ 10:02:39 ---------- olabildiği kadar çabuk sonuçlanmalı olay çünkü parayı kardeşime gönderdim kardeşimde askerde, dönecek 3 hafta sonra :/