guest1212
Üye
ATK0100 hotkey - windows 7 FN tuşu problemi
packard bell bg45 p-006 notebook kullanıyorum. 5 yıl önce aldığımda içerisinde windows vista yüklüydü ve driverlar sadece windows vista ile uyumluydu. daha sonra internetten driverları topladım windows xp kurdum. iki gün önce windows 7 kurdum tüm driverlar sorunsuz çalıştı ancak ATK 0100 hotkey sürücüsünü bir türlü yükleyemedim. o sürücüyü kurmayınca da notebook'daki FN tuşu çalışmıyor. bluetooth açılabiliyor, ekran parlaklığını ayarlayabiliyorum ancak ses açıp kapatamıyorum fn + F3 kombinasyonuyla. windows 7 için denemediğim driver kalmadı genellikle asus marka bilgisayarlar için olanını buldum ama windows xp yüklediğimde de asus için olanını yüklemiştim ve sorun olmamıştı. bu sürücünün windows 7 uyumlu olanını bulabilir misiniz?
edit: sorunu tam olarak çözemesem de kısmen çözüldü.
bende tüm tuşlar çalışıyordu ekran parlaklığı açma bluetooth tuşu sadece ses açıp kapatamıyordum fn tuşu ile. 3rvx adlı programla bu işi de çözdüm.
edit: sorunu tam olarak çözemesem de kısmen çözüldü.
bende tüm tuşlar çalışıyordu ekran parlaklığı açma bluetooth tuşu sadece ses açıp kapatamıyordum fn tuşu ile. 3rvx adlı programla bu işi de çözdüm.