Atiye aşkistan klibindeki illuminati işareti ?

Sponsorlu Bağlantılar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Atiye aşkistan klibindeki illuminati işareti ?
Klipte kızların alinde ve yüzünde tek göz çıkması. ve arada verilen görüntüler. defterdeki işaret felan illuminati ile alakalı.
merek ettiğim bir şey var neden bunu yapıyorlar o örgütten olduklarına felan inanmıyorum bence bi çıkarları vardır. öyle olmasa o zaman herkes illuminati...
söz sizde;

alien97

alien97

Üye
Bu işten para kazanıyolar heralde.

abdulkadirocal

abdulkadirocal

Üye
Uliminati sayesinde zaten daha fazla izleniyor. Dikkat etdiyseniz büyük sanatcılar ve işadamları hep uliminati. Örn; Rihanna,Lady Gaga, Eminem ...

anılbaran

anılbaran

Üye
başlıgı görünce konunun sahibini hemen anladım . Dogru tahmin etmişim :)

Türe

Türe

Üye
para kazanmak ıcın tabıkı de . Bkz. Sertap erenerın fınalde kazandktan snra sarkıyı tekrar soylerken fınaldekı hareketıne ;)

AHMED...

AHMED...

Üye
abi ben cahil kaldim ne anlamı var bu illuminati

One907

One907

Üye
Bu illuminati denen ruhsuz kişiler (gerçek anlamda) ruhlarını şeytana satan ve onlara hizmet eden, amaçları medya kuruluşları ve günümüz teknolojisi sayesinde insanlara subliminal mesaj vererek "tek dil, tek din, tek devlet" emelini insanların bilinçaltına yerleştirmek ve kendilerinin de yaptıkları gibi herkesi şeytana hizmet ettirerek bir kaos ortamı yaratmaya çalışan, bir avuç insanken günümüzde de görebileceğimiz üzere her yerde rastlayabileceğimiz bir mason örgütüdür..Farkında olamasak da yavaş yavaş Türkiye'deki medya kuruluşları da bu amaca hizmet etmeye başlamışlardır...

Türe

Türe

Üye
+1.

AHMED...

AHMED...

Üye
anladım dostum SAOL zahmet oldu

One907

One907

Üye
Ne demek dostum bu tür bilgiler herkese lazım..

AHMED...

AHMED...

Üye
gerçekten öyle insan düşmanını bilmesi lazım

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
artik cikan her klip her isaret didiklenip aranir oldu.abartiliyor fazlasyla su olay.bende ararsam bir ton sekil bulurum pöf

• Beğen
Tepkiler: TayLorSwift
TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
artik cikan her klip her isaret didiklenip aranir oldu.abartiliyor fazlasyla su olay.bende ararsam bir ton sekil bulurum pöf

Hak veriyorum Erva sana.
Bırakın dostum bu boş muhabbetleri
Zamanında 50 - Cent'in video kliplerinde %99 u cıplak kadınları oynatıyordu o zaman nerdeydiniz ? ..
Ne oldu tüm dünya kerhaneye mi döndü ?
Herkesin aklı ve mantığı var...
Bilgileriniz doğru olabilir fakat bu kadarda abartmanın anlamı yok..
Yok neymiş Masonmuş yok işaret varmış :D
Buyuk bir ayrıntı
Aklıma gelmişken soylemekde fayda var ...
Daha 1 kaç ay öncesine kadar yillardir denen şuydu....
Yine aşırı dindarlar tarafından ve ATATURK'u sevmeyen insanların uydurduğu
Her resmin didik didik arandığı
İnsanların nasıl olurda beynini yıkamayı başarırım dediği soru çıktı ?
ATATURK MASON MU ?
Fotoğraflarda neden eli göğüsünde ?
Bu duruş mason duruşu felan ? ...
Youtube'lara video koydular
Ki halen var...
Öyle güzel bir kapak geldi ki...
Yillar sonra ataturkun kurana el basarak yemın ettiği bir yazı cıktı ortaya...
O donemkı paşaların korkup yapamadıgını ATATURK YAPTI ...
Ne oldu yine sizin gibi sağdan soldan duyan
Araştırma zahmetinde bulunmayan insanlar
Morardi kaldi (: Burada yemin var.

İşte Mustafa Kemal&#8217;in Vahdettin&#8217;in Önünde Ettiği Yemin

&#8220;Heyet-i Vükelaca tanzim olunup Padişah Hazretlerinin iradesine sunulan yirmi bir maddelik özel talimatta bana verilen yetkiler doğrultusunda padişah hazretlerimizin Anadolu vilayetlerindeki bütün mülki ve askeri memurlar üzerindeki teftiş ve tedkikat görevimi, padişah hazretlerinin müsaadeleri doğrultusunda iftiharla ve sahip olduğum yetkiler doğrultusunda tüm sadakatimle yapmaya gayret edeceğime vallâh billâhi.&#8221;

Kaynak:

Demem o ki
Arkadaşım hindistan felan geciyor şarkı sozlerınde bu kadar figürün detayın olması normal bence :D
Kaldıki ben atiyenin boyle biri olduguna ınanmıyorum
Güzel ve renkli bir klip olmuş
%99 cıplak olsa emınım bu konu acılmazdı
Gözünüzün zevki sonucta dimi :D
Herneyse
Erva'nında dediği gibi her klipte bu tarz işaretler ararsak kafayı yer cıkarız :D
Başka ısınız gucunuz mu yok sizin görsel olarak zevk alıyor muzıgıde severek dınlıyorsanız
İşaretlerle,detaylarla ısınız olmasın ...

Kişiliği oturmus bir insan atiye.
Ki böyle olmasa sağda solda duyardınız adını...
Ben hiç atiyenin ters bir işe karıştığını duymadım..
Burdada bence siz abartıyorsunuz.
Hadi yani
Lady Gaga deseniz eyw. derim haklısınız derimde :D
Bu ne allah askına yahu
He bu arada
O kadar ayrıntı arıyorsanız gidin
Muhteşem yüzyili izleyin...
Millet rambo yapıp adamını kahraman yaparken
Bizimkiler sultanlarımızı zampara yapmakla ugrasıyor...
Siz hala bardağın boş tarafındasınız ...
EE nıye şikayet edesiniz ki nede olsa hoşunuza gidiyor sevişme sahneleri...
Siz fark etmesenizde tarihimizi lekeliyor böyle filmler....
Neyse sakinim...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Şarkı sözleri Hindistan motifleri içerdiği için fil figürü, dans figürü vs. anlıyoruz da. O kitap içindeki imgeler ne oluyor ? Hani klip içerisinde büyü falan tarifi mi var acaba, iksir gibi bir şeyler hazırlıyordu Ozan Doğulu.. Ayrıca kitap içindeki simgeler İllimunati' nin değil , Masonluk' un işaretleri. Şamdan, 6 köşeli yıldız vs.

SHS

SHS

Üye
arkadaşlar bu kadar ince detay düşünmeyelim seven dinlesin, izlesin klibini.. heryerde buzağı aramayalım :D

80hidayet80

Üye
arkadaşlar bu kadar ince detay düşünmeyelim seven dinlesin, izlesin klibini.. heryerde buzağı aramayalım :D

Aramak gerekiyor kardeşim belki sanatçının illuminati ile alakası yoktur ama bu işaret ve logolar bizim bilinç altımıza sokulmaya çalışılıyor. Bu illuminatistler basit bir grup değil Eski Mısır Firavunlarına kadar uzanan bir örgüt. Bunlar genç nesli kendi sapkın inançlarına bağlamak için medyayı yoğun bir şekilde kullanıyorlar.
Nicledon tv açılışında tek göz vardır( Deccali temsil eder)
Çizgi film Örümcek adam ağ atarken eli ile (devil horn)şeytan boynuzu işaretini yapar
Rock cularda kullanıyor
Bütün amerikan başkanları bu örgüt tarafından seçilir
Kenedy hariç. onuda götürdüler zaten
Bunun gibi daha bir çok şey. Araştırırsan daha neler görürsün

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Şarkı sözleri Hindistan motifleri içerdiği için fil figürü, dans figürü vs. anlıyoruz da. O kitap içindeki imgeler ne oluyor ? Hani klip içerisinde büyü falan tarifi mi var acaba, iksir gibi bir şeyler hazırlıyordu Ozan Doğulu.. Ayrıca kitap içindeki simgeler İllimunati' nin değil , Masonluk' un işaretleri. Şamdan, 6 köşeli yıldız vs.

illuminati ile mason arasında hiç bi fark yok arkadaşım. eskiden mason deniliyordu şimdi ise illuminati tek fark bu :ehe

ERCANKURTULUS

ERCANKURTULUS

Üye
2side illimünati adamıdır adım gibi eminim :megafon:

Üst Alt