Galaxy S3 i9300 ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
yapacak fazla bişey yok olduğu gibi kullanmakdan başka

• Beğen
Tepkiler: kartal2378

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Tamam denerim inşallah iyi olur aslında ben touchwizi severim

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
renkler zevkler

• Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
Zaten samsungu kasan en başta toucwizdir

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve kartal2378
musleysa

musleysa

Üye
Aosp romları neden şişmez cm gibi toucwizden arındırılmış [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Bencede odex kullan daha stabil. Senin paylastigin klavyeyide once rootexplorer ile system app icindeki samsung ime apk ile odex ime apk yi her ikisinide sil. Daha sonra zipi recoveryden flashla klavye sıkıntısız yukleniyor..
tamam kardeşim :)

Eren_ismail

Eren_ismail

Üye
konu güzelmiş bende 2 saattir yüklemeye çalışıyorum recovery de yüklerken 9305 yazıyor yüklemiyor odex olanı indirdim hangisini yükliycez...

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
farketmez hangisini istersen yükleyebilirsin odex tercih edilen yükleme konusunda biyerlerde hata yapıyorsun ondan yarıda kalıyor senin cihaz normal s3 degilmi

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
yeni bişeyler varmı dostum mod gibi filan bulabildinmi

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Tamam dostum Teşekkürler

uzman47

uzman47

Üye
Motifiyeli 4.3 stock romum daha iyi bundan ya. Bu roma hicbir mod uymuyor ne yazik ki..

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Modifiyeli olan 4.3 stock rom hangisi bu romda stabillik var hiç takılma donma görmedim stock Nordiç italiy Brezilya Türkiye romlarını yükledim hepsinde donma takılma oluyordu

• Beğen
Tepkiler: musleysa
uzman47

uzman47

Üye
Modifiyeli olan 4.3 stock rom hangisi bu romda stabillik var hiç takılma donma görmedim stock Nordiç italiy Brezilya Türkiye romlarını yükledim hepsinde donma takılma oluyordu
4.3 stock romun uzerine flashladigin 320 mb. lik dosyayla modifiyeli oluyor sen denemistin galiba..

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Tamam dostum evet denemiştim güzeldi aslında ama ne bileyim bunu atila tercih ettim ilerde belki ona döneriz

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Tamam dostum evet denemiştim güzeldi aslında ama ne bileyim bunu atila tercih ettim ilerde belki ona döneriz
Sana tavsiyem kullandigin ve begendigin her romun kisilestirmesini yaptiktan sonra yedegini al sonradan en bastan ugrasma [emoji4]

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bunu yapamıyorum sıfırdan rom yüklüyor ayarlar Proğramlar yüklemek derken çok zor oluyor

Üst Alt