Nova launcheri sistem uygulaması olarak kullan toucwizleride sil gitsinyapacak fazla bişey yok olduğu gibi kullanmakdan başka
Bende hiç sevmem [emoji3]Tamam denerim inşallah iyi olur aslında ben touchwizi severim
tamam kardeşimBencede odex kullan daha stabil. Senin paylastigin klavyeyide once rootexplorer ile system app icindeki samsung ime apk ile odex ime apk yi her ikisinide sil. Daha sonra zipi recoveryden flashla klavye sıkıntısız yukleniyor..

Senin cihazin i9300 mi 9305 mi ?konu güzelmiş bende 2 saattir yüklemeye çalışıyorum recovery de yüklerken 9305 yazıyor yüklemiyor odex olanı indirdim hangisini yükliycez...
Yok dostum sadece klavye ve video modu var.yeni bişeyler varmı dostum mod gibi filan bulabildinmi
4.3 stock romun uzerine flashladigin 320 mb. lik dosyayla modifiyeli oluyor sen denemistin galiba..Modifiyeli olan 4.3 stock rom hangisi bu romda stabillik var hiç takılma donma görmedim stock Nordiç italiy Brezilya Türkiye romlarını yükledim hepsinde donma takılma oluyordu
Sana tavsiyem kullandigin ve begendigin her romun kisilestirmesini yaptiktan sonra yedegini al sonradan en bastan ugrasma [emoji4]Tamam dostum evet denemiştim güzeldi aslında ama ne bileyim bunu atila tercih ettim ilerde belki ona döneriz