Evetshow disabled apps tusu degilmi
aktif evet,tekrar baktim aktif
O tus uygulama gizleme degil miaktif evet,tekrar baktim aktif
uygulama gizleme degil,deaktif edilen yani dondurulan uygulamalari gosteriyorO tus uygulama gizleme degil mi
hicbir uygulamayi dondurmadigin icin oyle gorunuyor,uygulama yoneticisindrn bir programi deaktif edersen o tusun aktif oldugunu gorursunbizde aktif değil sorun nerde acaba yarın odex yüklerim belki ama uzman 47 arkadaşın telefonunda odex bende deodexed biyerde sorun mu var eksik olan ne bilmiyorum
Arkadaslar bu romda hizli ve yavas cekim moduda eklenebiliyor bilginize..
Bende uygulama gizleme tusu sanmistim onu.. Ama bu romda neden o ozellik yok enteresan...hicbir uygulamayi dondurmadigin icin oyle gorunuyor,uygulama yoneticisindrn bir programi deaktif edersen o tusun aktif oldugunu gorursun
Bencede odex kullan daha stabil. Senin paylastigin klavyeyide once rootexplorer ile system app icindeki samsung ime apk ile odex ime apk yi her ikisinide sil. Daha sonra zipi recoveryden flashla klavye sıkıntısız yukleniyor..arkadaşlar ben deodexed kullanıyorum ama ok ram yiyor odex sıkıntı yoktu ama bu versiyonda böyle bi sıkıntı var
Uygulama gizlemeyi kast ediyorsan o tuş odex ve deodex tede yokmuş. Bizim dedigimiz o simge devre dışı birakilan uygulamalar icinmis.uzman dostum Burda ne cevap verdi bu kişi bu romda yokmu diyor
Cevap yazan olmadi ama @kartal2378 bu konuya aciklik getirdi zaten. Anlayacagin bu romun launcherini degistirmek lazim ama bu romada uyumlu launcher ve accuweather bulmak cok zor..Evet uygulama gizlemeden bahsediyorum xda yazdım demiştin orda cevap verilmiş merak ettim ne diyor