uzman47
Üye
System app icindeki eski ime apk dosyasini silip ,yeni ime apk dosyasini kopyalayip izinleri yani permission ayarini rw-r-r yaptiktan sonra cihazi yeniden baslatmaniz gerekir..Ben root explorer Ile s6 klavyesi attım fakat orda samsungIME.odex dosyası var sanırım bunda da değişiklik yapmak gerek.
Eskinin uzantısını.bak yapmıştım tekrar düzelttim,yoksa tekrar romu flashlamak zorunda kalacaktım.
Öyle yaptım olmadı?siz bu romda denediniz mi?System app icindeki eski ime apk dosyasini silip ,yeni ime apk dosyasini kopyalayip izinleri yani permission ayarini rw-r-r yaptiktan sonra cihazi yeniden baslatmaniz gerekir..
Bende aynı senin yaptığın gibi yaptım olmadı sanırım odexed romlarda başka bir işlem daha yapmamız gerekiyor bunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?system apk içindeki samsungIML dosyasını sildim 4.4.4 klavye system içindeki apk yi kopyaladım R/O yu R/W yaptım cihazı yeniden başlattım hata verdi 3 adet klavye apk sini denedim hepsinde aynı hata verdi kendi üzerindeki apk yi yedek almıştım onu kopyalayınca oluyor diğerlerinde niye olmuyor eksik olan ne
Arkadaslar root explorer programini kurdugunuzda veya programa girdiginiz zaman oncelikle root iznini verin yani R/W YI R/O yapacaksiniz sol ustte. Daha sonra system app icine girin mevcut IME apk dosyasini hafiza kartiniza kopyalin ne olur ne olmaz kopyaladiktan sonra mevcut IME apk dosyasini silin. Sonrasinda benim baglantida verdigim 4.4.4 s6 klavye apk dosyasini system app icine kopyalayin daha sonra bu dosyanin uzerine basili tutun seceneklerde permissiona tiklayip cikan ekranda ayarlari rw-r-r yapin. Gerekli onayi verin.Sonra proramdan cikis yapip cihazi yeniden baslatin. Olaki hata olursa veya calismaz ise daha onceden kopyaladiginiz IME dosyasini ayni sekilde tersini yaparak geri donus yaparsiniz...Bende aynı senin yaptığın gibi yaptım olmadı sanırım odexed romlarda başka bir işlem daha yapmamız gerekiyor bunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Istersen su konuyada bir bakin bu rom icin xda da note 3 klavyesi paylasilmis . Nasil yapilacagida anlatilmis. Ha ben bu romu kullanmiyorum sadece size bildigim kadariyla yardimci olmaya calisiyorum.aynı dediğin gibi yaptım harfi harfine olmadı ne lanet rommuş olmuyyor
denedim olmadı pes Valla bıktım yedek aldım yoksa her defasında rom yüklemek zorunda kalacaktımBenim yukarida soyledigim ile ayni seyi soylemisler. Mevcut olan Samsung IME.odex ile samsung IME .apk yi silin indirdiginiz apk yi kopyalayip permission ayarlarini rw-r-r yapin onay verin yeniden baslatin diyor.
Mevcut IME yi yedek alip bir dene istersen.
uzman47 dostum sonunda oldu senin sayende yapabildim çok teşekkürler dostum ohbe çok uğraştım ama değdi diğer apk lerde olabilirdi belki odex si silseydik
kartal kardeş bu rom nasıl acama stock s3 görünümlümü tavsiye ediyormusungoruntulu arama sorunsuz bir sekilde calisiyor arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?