atikmdag hatası çözümünü bilen?? (Çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

ibo5445

Üye
    Konu Sahibi
atikmdag hatası çözümünü bilen?? (Çözüldü)
arkadaşlar casper neo e4600 windows vista aldım aradan 5-6ay geçti ve pc hata vermeye başladı.Hata ''atikmdag görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu''
Bu hata yüzünden 1 senedir gezmediğim bilgisayarcı kalmadı.5defa garantiye gönderdim ekran kartı değiştirip geri yolluyorlar.lütfen yardımcı olun bana

--------------- Ekleme ---------------

ne yapabilirim lütfeen yardım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Burayı inceleyin...Birkaç bilgi mevcut...Ancak ingilizce anlatım...

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

ibo5445

Üye
    Konu Sahibi
türkçeye cevirdim bi işime yaramadı yinede sağol

--------------- Ekleme ---------------

türkçeye cevirdim bi işime yaramadı yinede sağol

Atikmdag hata info Biraz.
Ben bu sürücü hatası ne olduğunuz hakkında biraz bilgi paylaşmak istiyorum. Benim için asıl suçlu Fusion HDTV olarak 5 TV alıcısı hangi I anakart üstüne takılı bir "Power Up" kablo vardı. Bu TV tuner yükledikten sonra, süre film izlerken hataları alıyorsa, ama oyun sırasında hiç başladınız. Bir keresinde "Power Up" kablo çıkardı, her şey normale oldu. Bu Başkaları ne yaşıyorsanız ile, çoğu insan hata (World of Warcraft) veya diğer ağır grafik oyunlar WoW oynarken olsun karşılaştırın. Açıkçası bu sorunun neden bir şey farklı. Ben yapmaya çalışıyorum benim nokta atikmdag hata isnt özel hatadır. Bu en görüntü sorunları için geçerli olan bir genel hata mesajı's. Temelde "Something çökmesine ekran kartı neden söylüyor ..." ister koç sorunları,'s, sorunlar aşırı ısınma ya da sadece kötü bir ekran kartı ... Yani isnt tek kalıcı düzeltme, birçok farklı nedenler için sadece çok giderir. Ayrıca, sadece bir ATI sorun değil, nVidia "atikmdag formu aynı hata yanıt alır ve durdu kurtarıldı." Bazıları ATI yanına geçiş onlar için çalışmış gibi görünüyordu bildirdin. Varsa ne gördüm düşük, hiç önemli değil ATI veya nVidia. Bu onlar için esas olarak, çünkü kötü bir ekran kartı vardı ve yeni bir görev var.
Ayrıca, diye düşünebilirsiniz: Ne zaman XP yüklemek, her şey gayet iyi ama Vista'da, bu hatası alıyorum. Bu bir işareti sorunun en donanımda yalan yok olası, ama yazılımdır. Bilgisayarınızda bir taze biçimi hile yapabilirsiniz.
Umarım bir çok açıklar. Ben bu konuda haberdar edeceğiz.

ercinaydin

ercinaydin

Üye
Ekran Kartının Görüntü Aktarımı Sağlayan Film Arızalı Olabilir Ekran Kartı Değiştirsede bu sorun hallolmaz Eğer düşündüğüm gibi ise Filmin Değişmesi Lazım . Casper Yetkili Servisine Götürüp bu söylediğim şekilde baktırırsan belki bir yararı olur . İyi geceler .

ibo5445

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin bilgiler için teşk. ama olmadı bu sorunu araştırdım vistadan kaynaklanıo dediler xpye cevirdim sorun yok :oke:

onurbabaaskar1

Üye
arkadaşlar bende de aynı hata mevcut ama şöyle bir durum varmış sıcaklıkla bir alakası varmış bu konu hakkında bilgi vermek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

crozy123

Üye
bendede başka bi hata hemi o hata oluyo hemide mesela tanı ilkesi çalişmayı duduruldu vb. hatalar veriyo nasıl çözecem bilmiyorum arkadaşlar bi yardım cı olun nolur

alexmcrae

Üye
power supply ile alakalı olabileceğini okudum bir yerde. masaüstü pc' ler için. ben Win7 kullanıyorum. ekran kartım yandı ve Asus nVidia EN9500GT aldım. bu sorunu yaşamaya başladım. gerçi içinden bir kablo çıktı board üzerinde nereye takacağımı bilemedim :( HDMI çıkışı da var bu kartın acaba çakma türkçe çeviride bahsi geçen bu tip kartlarda oluyor mu acebp bu sorunlar. çözersem bilgi veririm ben de.

onu takıcam eğer

DgnGkmn

Üye
Aynı sorun bendede var malesef...
+ bide bende çizgiler var grafik dosyası açınca bozuluyo

mesela resim açınca böyle

o resmin orjinali

arada donuyor donduktan sonra

sistem

....
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Sistem özellikleri;
windows vista sp1
2 Gb ram(kingston)
256 mb ekran kartı(ati radeon x700 series powercolor)
asus p5pl2 anakart
işlemci intel pentium d 2.80 2.81 ghz
32 bit işletim sistemi
masaüstü alanı 1280x1024 75 hz (1920 i x 1080 p monitöre takınca çizgiler daha çok)

aslında ben ekran kartından kaynaklı düşünüyorum ama
Vatan Computer'de sorunca hata anakart hatta işlemciye kadar bile gidiyo dediler.

bide temayı Aero değil de Windows Standart yazan temayı seçince çizgiler azalıyor.

şimdiden teşekkürler...

özüldü diyo ama ben çözemedim

Üst Alt