Scuderia.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Açılmadı siyah ekran kaldı öyle bende pili çıkarıp açtım bilgisayarı fakat amd radeon hd 7670m sürücüsü kalkmış aygıt yoneticisinden baktığımda bendeSon durum ne? Hala siyah mı?
Son durum ne? Hala siyah mı?
Amd radeon hd 7670m çıktı 568 Mb lik bir dosya var onumu indireyim ?Aygıt yöneticisine gir karta sağ tıkla özellikler de. Ayrıntılar sekmesine gel. Açılan pencereden donanım kimliklerini veya uyumluluk kimliklerini devid.com'a gir.(googleye devid yaz ilk çıkan site)
Amdnin sitesindekileri yükledim şimdide blocked oldu ekran kartıO kodu yazınca çok fazla çıkmaması lazımdı
Hepsi farklımı sadece sürümleri mi farklı?
İşletim sistemi 8.1'mi?
Simdi sistemi sifirliyorum fabrija ayarlarina dondurerek ilk geldigi gibi oluyor yani win8 olcak oyle yukleyecem driverlari oda olmazsa win7 donucem insallah olurAttığım linkte olduğu gibi W8.1 için çözüm yok heralde.:
Ayni sekil olmustu benimde cikardim pili tekrar actim baya ugrastim olmadi dondum win7 yebenim ki de siyah ekranda kaldı sw uptadeden ekran kartını güncelleştirdim fare imleci geliyo bazen ekran hiç gelmiyo
benimki pilsiz bile açılmadıAyni sekil olmustu benimde cikardim pili tekrar actim baya ugrastim olmadi dondum win7 ye
Ehehbenimki pilsiz bile açılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?