ATI READON HD6570 DESTEK

Sponsorlu Bağlantılar

bartinli892

bartinli892

Üye
    Konu Sahibi
ATI READON HD6570 DESTEK
Aldığım ekran kartı üzerinde 1 gb paylaşımlı yazıyor tabi ben bu paylaşımı anlamış değilim.
Şöyle ki bilgisayarımda 4 gb ram takılı Ancak bu ekran kartıyla EuroTruck 2 Oyununu yüksek ayarlarla oynarken donma yapıyor. Ayrıca sistem özelliklerinden baktıgımda ekran kartının yaklasık boyutu 2780 MB olarak görülmektedir. Bu Oyunun kasmaması için ne yapılmalı.

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Yüksek ayardan vazgeçeceksin mecburen :D

bartinli892

bartinli892

Üye
    Konu Sahibi
Kasıyo dediğim şu şekilde tabi. İkincil ışıklandırmayı yani sinyal ve stop lambalarının zemine yansıdıgında ve aynaları acınca hafiften bi takılma yapıyor yani

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartı 1gb yada 2gb olmasından çok daha önemlisi gpu işlemc gücüdür.
6570 düşük bir model. kasması doğal :)

yusuf1998x

Üye
kardeşim bende 6570 kullanıyorum ets2 de son ayarda kasıyor defalarca uğraştım olmadı gölgeleri falan düşür bide ışık ayarlarını düşür kasmıyo ozaman . Birazda overclock tan anlıyorsan control centerden hızları artırabilirsin

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ekran kartı 1gb yada 2gb olmasından çok daha önemlisi gpu işlemc gücüdür.
6570 düşük bir model. kasması doğal :)
Lakin sistem gereksinimlerine baktığımızda kasması çok saçma geliyor. Önerilen kısımda gts 450 diyor pek bilgim yok ama eski bir model değilmi daha düşük :)

yusuf1998x

Üye
eski model derken 2009 yada 2010 üretimli galiba ve gts450 iyi bir kart :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Lakin sistem gereksinimlerine baktığımızda kasması çok saçma geliyor. Önerilen kısımda gts 450 diyor pek bilgim yok ama eski bir model değilmi daha düşük :)
gts450 nin dengi olarak HD6750 gösterebiliriz.
yani sendeki karttan 2 model daha daha üst.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
gts450 nin dengi olarak HD6750 gösterebiliriz.
yani sendeki karttan 2 model daha daha üst.
Abi konuyla ilgili değil ama merak ettim :D intel hd 4000ni hangi harici kartla denk getirebiliriz :)

Üst Alt