ATI Catalyst 10-4 ü ATI Catalyst 10-7 ye yukseltme windows xp için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ATI Catalyst 10-4 ü ATI Catalyst 10-7 ye yukseltme windows xp için yardım
arkadaslar bende ati catalyst 10-4 yuklu bunu ati catalyst 10-7 ye nasıl yukselytebılırım yardımcı olursanız sevınırım . not : kurulum konusunda yardımcı olmanızı beklıorum cunku 10-7 yı ındırıorum ama kuramıorum

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Kurulum Yaparken Repair Seçeneğini Seç Veya Nerede Hata Aldığını Ekran Görüntüsü Resimi İle Konuya Eklersen Yardımcı Olabilirim.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ustadim ati nin siteden catalyst 10.7 yi indiriorum.sonra C klasorunde ati war ati klasorun de de support war support un icinde 2 klasor war . 1.si 10.4 ikincisi ise 10.7. Bu dediklerim program files te diil direk c de war. Snra 10.7 yi aciorum icinde n setup catalyst install manager i tikliorum ordan kur secenegini seciorum kuruyo kurulum tamamlandi dio ama hala 10.4 gecerli gozukuo.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Your Uninstaller İle Ati Programını Kaldır.Sonra Tekrar Yeni İndirdiğin Dosyayı Kur Sorun Çözülmezse Yaz Yine Bu Konuya Yaz Ben Bu Konuyu Takipte Olacağım.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam hemen deniorum ilgilendigin icin saol ama bi konu war your uninstaller dedigin nedir we ayrica bununla hangi ati yi silim cvnku program ekle kaldira baktim ati display driver , ati instal manager we ati catalyst control center war 3 unu mu silim

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Your Uninstaller'i Alttaki Link'den İndirebilirsin.Ati'yi Kaldırırkende Bütün Ati İle İlgili Programları Kaldır :)

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
pro yu indirim ati yi silcem , son bisey daha ati nin herseyi silinecegine gore daha sonradan ati display driver we catalyst control center i nasil yuklicem. Bu arada benim pc dizustu. 15dk ya pro yv indirip ati yi siliorum. Ok.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Ati'nin Yeni İndirdiğiniz Programını Kurarken Ati Display Driver Ve Catalyst Otomatik Olarak Kurulacaktır Zaten :)

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ok hocam dedıgın programı ındırdım burdan ati catalyst control manager , ati display driver ve ati catalyst instal manager ı silip bu siteden 10.7 yı ındırıorum dimi bu arada msn i gonderdım hocam sana eklersen daha rahat yardımlasırız

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Msn Adresin Bana Gelmedi :) Mesaj Sayım Düşük Olduğu İçinde Yeni Üye Sayılıyorum Bu Yüzden PM Atamıyorum Ben :) İşletim Sisteminiz Nedir ?

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ok ama ben sana pm atıorum zaten :D

--------------- Ekleme ---------------

hocam o sitede bi problem vardı heralde indirme hızı 10 b/ sn ye kadar dustu bende baktım ve sole bı yer buldum ve burdan ındırdım bı sıkıntı olur mu ?????

--------------- Ekleme ---------------

haci abi acilen yardimina ihtiyacim war dediklerini yaptim az once pc yi kapatip actim o da ne bi baktim ekran karti yok gozukuo cozunurluk 1400*900 idi simdi 800*600 oldu we en fazla 1154*720 mi ne yapilabilio butun goruntuler bulanik indirdigim dosyayi actim senin werdigin yukledim hic bisey degismedi sistemden donanima bakiorum ekran bagdastiricilari wardi o gitmis onun yerine diger aygitlar gelmis we onun da ici bos. Simdi napmam lazim?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Buradan marka , model ve işletim sistemini seçip indir.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ustad o siteden indiremedim bana toshibanın sıtesınden yardım alabılırsenız dıo

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt