Ateistler hakkında ne düşünüyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Ateistler hakkında ne düşünüyorsun?
Evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
Ben pek düşünmem :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ben de

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Oruç oruç küfür etmek istemiyorum :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Allah ıslah etsin :)

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarım %95'i ateist.

.Murat.

.Murat.

Üye
biz değilde onlar düşünsün kendilerini
dünyada nice güzellikler var insanın yapamayacağı kadar güzel kendi kendinemi oluyor bunlar
anne karnındaki cenin nasılda su damlasından insan oluyor sabah sabah yeter bu kadar
eğer bir ateis gelirse konuya enine boyuna tartışırım

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Düşünülcek bir yanı yok,kendi bildiği kendi yaptığı sonuçta.
Birisi size gelip sen neden müslümansın,olma boşver iyi değil gibi bir baskımı yapıyor:D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
zararı olmadığı sürece bişey yapmayın bu ülkede inanç özgürlüğü var

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
acıyorum kendilerine

FeC!

FeC!

Üye
Kufure falan gerek yok. Obur tarafta olacaklar olur. Allah hidayet etsin... :hmmm

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Türkiyede ateistlik diye bir kavram yoktur.Sadece islam düşmanlığı vardır.

Bide şu Liseli ateistler yokmu...Öldürüyo beni.Atatürkçülüğü ateistlik sanıyorlar.Bizim sınıfta vardı böyle 2-3 tip Biride Onur adlı biriydi.Adanalılarmış.Babası Alman büyükeçliğinde çalışıyo.Koyu Atatürkçü (Kendini öyle sanıyo)Güya ateist.Liseli ateistlere şunu sorun ''Ölümden sonra ne olcak ? '' Cevap veremez.Facebooktan sorduysanız sizi engeller.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Türkiyede ateistlik diye bir kavram yoktur.Sadece islam düşmanlığı vardır.

Bide şu Liseli ateistler yokmu...Öldürüyo beni.Atatürkçülüğü ateistlik sanıyorlar.Bizim sınıfta vardı böyle 2-3 tip Biride Onur adlı biriydi.Adanalılarmış.Babası Alman büyükeçliğinde çalışıyo.Koyu Atatürkçü (Kendini öyle sanıyo)Güya ateist.Liseli ateistlere şunu sorun ''Ölümden sonra ne olcak ? '' Cevap veremez.Facebooktan sorduysanız sizi engeller.

aynen öyle geçenlerde bi ateist sayfasına girdim facede. Bi kaç ekran görüntüsü almış paylaşmıştı. Güya o ekran görüntülerinde kendisine karşı gelenlere kapak yapmış ta onları paylaşmıştı. Bi tane de resim vardı orda şöyle yazıyodu ”düşünen her insan ateisttir” aynen böyle yazıyodu. Ben de yorum yaptım.
Dedim ki: ne kadar yazık insanın dünyanın o pis amellerine alet olmak için ateistliği seçmesi. Ne kadar yazık değil mi insanın bir oyuncağın bir sanat yapıtının bile bir ustası varken koskoca evrenin o muhteşem yapısını dengesini ekosistemini insanın o muhteşem yaratılışını eşi benzeri olmayan dengeye oturtulan bu unsurları tesadüf diye nitelendirmesi. Dedim ve şöyle devam ettim. Eğer bu söylediklerime verebileceğin bi cevabın varsa ekran görüntüsünü alır bunu da paylaşırsın o zaman ben sana verecek cevap bulurum. Ha eğer engellersen adam değilsin. Zaten adam değilsin de işte... Allah sizi ıslah etsin dedim.

Sonuç: Engel yedim.

• Beğen
Tepkiler: Tuba, Hakanmtn54 ve FeC!
Jomolocco

Jomolocco

Üye
eskiden lisede bizim siniftada vardi
ateist gibi bisi :/ ama dinle dalga gecenler iste
tobe tobe deyip gecicen

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt