Atatürk'ün resminden bile korkuyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Atatürk'ün resminden bile korkuyorlar
Commerzbank Stadı'nda yarın (bugün) karşılaşacağımız Norveç'in hocası Hareide, tribündeki Atatürk posterinden rahatsız oldu ve kaldırılmasını istedi.

‘Motive oluyorlar’

Yunan taraftarların Atina'daki maç öncesinde Atatürk'e ağır hakaretler içeren pankartlar açmasından sonra şimdi de Norveç cephesinden Türk halkının tepkisini çekecek bir istek geldi. Vikingler'in hocası Hareide, Frankfurt'ta seyircisiz oynanan maçlarda tribünlerin üzerine serilen dev Atatürk posterinden rahatsız olduklarını belirtip, "Türk oyuncular Atatürk'ü görünce aşırı motive oluyor. O yüzden o posterin kaldırılmasını istiyoruz" ifadesini kullanıp, UEFA’ya başvurdu.

Terim’den sert yanıt

Tribünlerde yer alan taraftar resimlerinin de kaldırılması gerektiğini vurgulayan Hareide, "Tribünlerin tamamen boş olması gerek" dedi. Bu sözlerin sadece 'seyirci resimleri kaldırılsın' bölümünü değerlendiren Fatih Terim'in tepkisi sert oldu: Sevgili meslektaşım cansızlardan bu kadar rahatsız oluyorsa, canlılarla ne yapacaktı merak ediyorum. Verilen bu ceza galiba yetmedi. Pankartların Türkiye diye bağırmayacağını bilmemek bir teknik direktör için çok kötü bir şey.

Kaynak :

Yorumum : Ulan resimine bile tahhammül edemiyorsunuz değil mi? Hiç merak etmeyin biz onu( resmi olsa da, olmasa da) utandırmayız. Ya korkmayın bu kadar bizden ya. Yunanistan da neler olduğunu hep birlikte gördük. Karton resimlerden bile bu kadar korkuyorsanız, taraftarımızla asıl karşılaştığınızda hissedeceğiniz şeyleri çok merak ediyorum. Herife bak, takımına taktik vereceğine bizim iki karton fotoya takmış. Demek ki bizden harbi tırısıyor. :D :D :D
 


jöly

Üye
Atatürk'ün resmi orada olmasa bile futbolcuların yüreğinde var...bunu nasıl kaldıracak..UEFA'ya mı başvuracak yine...çok saçma..kaybederse adamın bahanesi şimdiden hazır...:ıslık
 
D3N1Z

D3N1Z

Üye
=) yazik acidim adamlara =)
 

omayra

Üye
Psikolojik baskı yaratmaya çalışıyor. Sinirlendirmeye daha doğrusu.. Sinirlenen adam hata yapar mantığından hareket ediyor olmalı. Ancak Türk insanı duygusaldır ve damarına basılırsa her şeyi başarır. Bunun için de iyi bir önder gerekli. Fatih Terim'in, oyuncularını motive etmek konusunda yeterli bir hoca olduğunu düşünüyorum.

Futbolun bu kadar ciddiye alınmasına karşıyım ancak bu şekilde sataşmalar da çok çirkin. U.E.F.A'nın vereceği kararı merakla bekliyorum.
 
cllgr

cllgr

Üye
sonuç 2-0 dan ,2-2 ye geldi .norveç zirveden uzaklaşdı.bu sonuçla karşılaşmamak için başdan mızıklamaya başladılar ama işe yaramadı.
 

CooL'n'Quiet

Üye
Atamın resminden bile korkuyorlar gerceği olsa napacaklar Allah bilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
6
Görüntüleme
2K
India
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
478
Kingmortall
Cevap
3
Görüntüleme
926
DiaBLoS
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
488
scarface006


Üst Alt