Atatürk'e Hakaret Edenler Sınırsız Uzaklaştırılsın

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Atatürk'e Hakaret Edenler Sınırsız Uzaklaştırılsın
Atatürk'e hakaret kanunda "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır." hükmüyle yer almaktadır. Bizler de Atatürk'e hakaret edenlere karşı şahsi olarak mücadele veriyoruz ancak bunu insiyatif kullanıp ceza vermenin ötesine taşıyıp biraz daha resmi hale getirmek lazım diye düşünüyorum.

Forum kuralları içine eklenmesi de düşünülebilir tabi ancak ilk aşama olarak ceza puanları listesinin içine "Atatürk'e Hakaret" şeklinde 20 puanlık bir ceza türü eklemek yeterli olacaktır. 20 puan ikinci bir şans anlamına gelmekte, bunu alışkanlık haline getirenler tekrarında süresiz banlanmış olur.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yerinde bir uygulama olacaktır Erol

• Beğen
Tepkiler: EroL
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sopacıya çıkacak adım hep te bana denk geliyor. Çekincem giderken arkasından sürükleyeceği ve uğraşacağımız tıfıllar oldu yoksa son bir şans vermek hiçte içimden gelmedi yani açıkça belirteyim yanlış anlaşılma olmasın. konuda mütabıkız onuda belirteyim karar oy çokluğu sağlasın anında fitili çekerim altlarına Toprağım @EroL

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dur la öpmemişim seni toprağım :op:

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozan olumlu yanıt verdi. Bu düzenleme eşitlik ilkesine aykırı olur, suistimal edilir, duruşumuza ters düşer gibi kaygıları olan yoksa ceza puanları arasına ekliyorum? bir de duyuru yazalım bu konuyla ilgili hem yeni bir ceza eklediğimizi, taviz vermeyeceğimizi açıklarız, hem de genel anlamda tarafların birbirine hoşgörülü olmaları gerektiğini hatırlatırız. Bu konu büyüyüp gerginliğe ulaşmasın.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Benim bir itirazım yok :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Herkesin siyasi fikri dünya görüşü kendine. Burada insanlar bu tip şeyleri tartışıp öğrenmek veya karşısındaki kişiye empoze etmek için toplanmıyor. Bizim kuruluş ve var oluş amacımız belli. Bunlar dışındaki konuları tartışmaya gerek yok. Yasalar çerçevesinde uyarıp gerekeni yapalım.

• Beğen
Tepkiler: EroL ve Nextman
ANIL

ANIL

Admin
Benim açımdan sıkıntı yok, yerinde bir karar olur.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Ozan

Ozan

Admin
20 Puan 1 ay yapıyor ben de uygun görüyorum Erol ilk yazdıgında 1 ay yada 3 ay ceza verelim ikincisinde kalıcı banlayalım demistim, 20 puan ile baslayıp daha sonra zaten kalıcı banlamak en mantıklısı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, papakudioflu ve Nextman

Üst Alt