Atatürk ün bayrak saygısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Atatürk ün bayrak saygısı
Bayraklı avatar resmi kullananların dikkatine
Atatürk İzmir e geldiğinde önüne serilen yunan bayrağını yunanlıların bizim bayrağı çiğnediği gibi üzerinden geçmemiştir.
Kendi bayrağımıza namusumuza şerefimize saygımız kadar, başkalarının da bayrağına namusuna ve şerefine de saygı duymalıyız.
o bayrağa tabi olupta yapılanları tasvip etmeyenlerinde sayısı az değil...
ilgililere duyurulur.

--------------- Ekleme ---------------

ha şunu da belirteyim nefret içerikli avatarlar ve yazılar forumumuza zarar verebilir

aLone

aLone

Üye
şer*fsizlerin bezine bayrak demem ben

emree17

emree17

Üye
insanların bayrakları için geçerli o itlerin bezleri için değil
(tüm köpeklerden özür diliyorum afffedin beni )

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
filistin bayrağı tutarak ezelden beri kendi hükümetini protesto eden museviler de var...
ona göre bir daha düşünün arkadaşlar...
benim açtığım konuları incelerseniz nasıl biri olduğumu anlarsınız bana da başka yakıştırma yapmayın

emree17

emree17

Üye
abi yakıştırma felan yapmadık itlerin bezi bayrak değildir o kadar !!!!!!!!

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bence fevrei davranışlar her zaman zarar getirir... haklı olmak yetmez tepkilerin de ahlaki olması lazım...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Haklısınız bence, sadece gemiye saldıranların bayrağı değil o, İsrailde belkide bunu kınıyan kaç kişi var onların bayrakları.

WitchKing

Üye
Atam çok doğru düşünmüşte bugün durum çokdaha farklı.. israil bayrağı yakmayalım ezmeyelimde nabalım ?

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Manen düşündüğümüz zaman haklısın Ama bazen Haklı olmak yetmiyor geldiğimiz noktada insanlar bunun Muhakemesini Yapmazlar kabaca 2 milyondan fazla Masum insanın bire bir katili olan yüzbinlerce insanın topraklarını elinden alan geriye kalanlarında hayatını cehenneme çeviren bir israilden bahsediyoruz israil sapanlı cocukların üstüne misket bombası atarken yaptıgının etik oldugunun muhakemesini yapmazken bunun yanlış oldugunu savunan insanların muhakeme yapması ne kadar dogrudur

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
benim demek nistediğim tepki göstermeyin değil ne kadar sert aır avatar kullanacaksanız kullanın ama hakaret içermesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...