Salih Baba™
Üye
Kardeşim biz burda eskiden 400 tl verilerek alınan konsolların oyunlarının cep versiyonunu veriyoruz... Atari oyunları içinde daha kalitelisini bulamazsın...kardeşim güzel paylaşmışşın ama bence böyle boş oyunlarla ugraşma daha güzellerini bul ataride bu oyunları oynamaya deil bakmaya tahammülüm yok hepsinde oyun sonu getire getire başım agrırdı
Abi senin tel N73 belki format farkı olabilir ama çalışması lazımdı.....1200 in 1.nes dosyasının içeriğe bir bakayım. Vnes zaten yüklüydü. Listede Goal 3'ü göremedim. Büyük bir kayıp.
...
Çalışmadı.
Salih Baba™;1835703' Alıntı:Abi senin tel N73 belki format farkı olabilir ama çalışması lazımdı.....
Birde deneyen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.....
evet format farkı var n73'e uygun olanını indirmelisin...Bendeki Vnes'in sürümü yeterli gelmedi sanırım. Yazılar karman çorman oldu. Neyse, Goal 3'e devam.:
Goal 3 de süperdi yaw.....Bendeki Vnes'in sürümü yeterli gelmedi sanırım. Yazılar karman çorman oldu. Neyse, Goal 3'e devam.:
Önemli değil Reco sende sağol.....Arkadaşlar bu oyunları ve programları ben bayağıdır kullanıyorum proramla ilgili takıldığınız yerleri sorabilirsiniz çok güzel oyunlarıda var denemenizi tavsiye ederim salih güzel konuya değinmiş teşekkürler salih...
evet format farkı var n73'e uygun olanını indirmelisin...
Salih Baba™;1835895' Alıntı:Goal 3 de süperdi yaw.....Ne günlerdi bea...Başından kalkmazdım Aterinin....
Kardeş oyun s60 için diğer s60v3 ile arasında format farkı var....ya benim n81 de yüklenmedi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?