paradox07
Üye
-
Konu Sahibi
-
pcdepo'nun canlı desteğine sorduğumda lenovo'nun servisinden iyi diye bir cevap aldım,ama kimi sitelerde de lenovo'nun servisi iyi deniliyor
ama 2 farklı kişiden asusla ilgili problem duydum birinin klavyesi kendi kendine yazı yazıyor veya hiç çalışmıyor diğerinin de sesi aşırı kısık çıkıyor 3-4 defa servise gönderildiler çözüm bulunmadı...
cevabin icin tesekkurler de aldim artikinsaallah bi problem cikmaz
güzel kullanırsan ve şu anda tespit edebildiğin bir problem yoksa problem çıkacağını sanmamhayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
ilk defa laptop kullanacagim bakalim nasil kullanacagimmasaustuyu seviyorum ben ya laptoplar hosuma gitmiyor ama mecbur kaldik ogrenci olunca tesekkur ederim kardesim
sana şöyle bir tavsiyede bulunayım
leptobu masaüstü pc'nin monitörüymüş gibi bir yere koy bir tane kablolu usb klavye ve mouse al bunları pc ye bağla al sana masaüstü pc
ya surekli aok tak da ugrasilmaz amakaldigim yerde her gun gece bilgisayari kaldirmak zorundayim.sabit bi yeri yok yani bilgiisayarin bana en zor gelen de klavyesine alismak olacak.alisamazsam dedign gibi yaparim
ben halan daha alışabilmiş değilim bir adet usb klavyem ve bir adet kablosuz usb farem var
internette falan gezerken pek problem değil de oyun oynarken sorun
Hayırlı olsun güzel tercih
ewet oyun oynarken sorun olacak gibi gorunuyoralismisiz bi kere masaustundeki o kabarik tuslu klavyelere alisiriz insaallah zamanla
- - - Eklendi - - -
eyvallah dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?