Asus ZenWatch 3'ün yeni görseller yuvarlak tasarımı doğruluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Asus ZenWatch 3'ün yeni görseller yuvarlak tasarımı doğruluyor
Teknoloji dünyasında son dönemde popüler hale gelen akıllı saatler özellikle de akıllı telefon üreticilerinden gelirken, Asus da bu firmalardan bir tanesi. Tayvan kökenli firma geçtiğimiz dönemde sunduğu ZenWatch modelleri ile büyük ilgi görürken, şimdi de yeni Asus ZenWatch 3 ile gündeme gelmeye hazırlanıyor.



Asus ZenWatch 3 akıllı saat henüz resmi olarak duyurulmuş değil ancak cihazın görselleri ortaya çıkmaya başladı bile. Bir kaç gün önce Asus ZenWatch 3, ABD'de sertifikasyon sürecinde FCC'de ortaya çıkmış ve buradan da yuvarlak tasarım görünmüştü.

Şimdi de yeni bir bilgi daha yine sertifikasyon sürecinden geldi. Çin'de National Communications Commission (NCC) üzerinden cihazın görseli ortaya çıkarken, yine yuvarlak tasarım belgelenmiş oldu.

Henüz Asus ZenWatch 3'ün teknik özelliklerinin ne olduğuna dair fazla bilgi bulunmazken, ZenWatch 2'ye göre çok fazla yükseltme beklemiyoruz.



Asus ZenWatch 2'yi hatırlayacak olursak eğer, geçtiğimiz sene IFA 2015'de resmi olarak duyurulan akıllı saat 1.63" büyüklüğünde ve 320x320 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, daha küçük bir başka versiyon da 1.45" büyüklüğünde ve 280x280 piksel çözünürlüğe sahipti. Tasarım olarak ise yuvarlak olarak gelmediğini de belirtelim.

Akıllı saat, Qualcomm'un 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 400 yonga setinden güç alırken, 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi içeriyordu ve batarya da 400mAholarak konumlandırılmıştı.
Asus ZenWatch 3'ün yeni görseller yuvarlak tasarımı doğruluyor
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Akıllı Saatlerde Bayaği yayıldı Artık Herşeyimizi Şarja Takacağiz Heralde.Yada Akşam Yatınca Kabloları Bağlayalım Vucudumuza Sabah Şarj Olmuş Kalkarız :D
 


Üst Alt