Telefon Tavsiyesi Asus Zenfone Selfie

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone Selfie
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Nette dolaşırken bu telefon gözüme çarptı. Ve çok hoşuma gitti. Fiyat olarak da uygun gibi (1299 TL). Sizce nasıl bir telefon önerir misiniz? Kullanan arkadaşlar var mı acaba.?

karayel90

karayel90

Üye
İyi bi cihaz gibi görünüyor snapdragon 615 işlemci 3 gb ram 3000 batarya android 6.0 a güncelenebileceği yazıyor
ön kamera 13 mp arkada 13 mp ama kamera sensörleri hangi firmanın ona bi bakmak lazım yani kötü fotoda çekebilir

İyi bi cihaz fiyatına göre bence ama çok üst seviye bi cihaz değil onuda belirteyim
Bu arada telefon için verebileceğiniz en yüksek mebla ne kadar belki daha farklı cihazlarda bulabiliriz size

byAndroid

byAndroid

Üye
Asusa para vermem. Ne tasarım var ne incelik üstüne üstlük ağır birde. Asusun genel anlamda kameraları da iyi değil özellikle kapalı ışık olmayan yada akşam dolaylarında çok kötü çekiyor full karıncalanma oluyor

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
İyi bi cihaz gibi görünüyor snapdragon 615 işlemci 3 gb ram 3000 batarya android 6.0 a güncelenebileceği yazıyor
ön kamera 13 mp arkada 13 mp ama kamera sensörleri hangi firmanın ona bi bakmak lazım yani kötü fotoda çekebilir

İyi bi cihaz fiyatına göre bence ama çok üst seviye bi cihaz değil onuda belirteyim
Bu arada telefon için verebileceğiniz en yüksek mebla ne kadar belki daha farklı cihazlarda bulabiliriz size
Benim dikkatimi çekti özellikleri hoşuma gitti. Telefon piyasasına yeni girmiş bi cihaz da almak istemiyorum açıkçası. En fazla 1.300 TL'lik birşey arıyorum.
Asusa para vermem. Ne tasarım var ne incelik üstüne üstlük ağır birde. Asusun genel anlamda kameraları da iyi değil özellikle kapalı ışık olmayan yada akşam dolaylarında çok kötü çekiyor fu ll karıncalanma oluyor
Ne önerirsiniz peki hocam?
Xperia z2, Sony m5, LG g2 g3 baktıklarım arasında. Önceki telefonum ise Lumiayı 925. Şimdiye kadar 10a yakın telefon kullandım. İlk defa nokiadan başka bir marka telefona bakıyorum.

karayel90

karayel90

Üye
Galiba 1300 TL'ye Z3 Compact bulabilirsin diye düşünüyorum tek eksi yanı ekranı küçük ama sen seviyorsan küçük ekranlı telefon senin için iyi olabilir.Ekranın küçük olması telefonun taşınabilirliğini kolay hale getiriyor

Özellikleri
Snapdragon 801 4 çekirdek 2.5 ghz işlemci,Su koruması
20.7 mp arka,2.2 mp ön kamera,2600 batarya ,16gb hafıza,2 gb ram,720 x 1280 pixel 4.6 inch full hd ekran

byAndroid

byAndroid

Üye
Lenovo vibe p1 öneriyorum

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Z3 Compact 1300'e indi mi ki? Hala 1400 dolayında geziniyor. Yoksa o fiyata alınacak en iyi cihazdır, pilde en iyisi mesela.
Asusa para vermem. Ne tasarım var ne incelik üstüne üstlük ağır birde. Asusun genel anlamda kameraları da iyi değil özellikle kapalı ışık olmayan yada akşam dolaylarında çok kötü çekiyor fu ll karıncalanma oluyor
Karıncalanma konusunda katılıyorum bilhassa ön kamera ama ağır olduğuna katılmıyorum. Zenfone 5 kullanma fırsatım oldu, Android L yüklü gayet stabil ve ağırlaşma olmadı. Önceki sürümde de stabildi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ağır derken cihaz ağırlığı. Arayüz güzel ya sorunsuz pil sıkıntısı var birde çoğunda zenfone 5, 2 vs. 6 da bile o kadar 3300 mah olmasına rağmen o kadar iyi şarj performansı vermiyor

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ağır derken cihaz ağırlığı. Arayüz güzel ya sorunsuz pil sıkıntısı var birde çoğunda zenfone 5, 2 vs. 6 da bile o kadar 3300 mah olmasına rağmen o kadar iyi şarj performansı vermiyor
Çok sıkıntılı maalesef, aynen.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
smh60

smh60

Üye
Bu fiyatlarda ön kamerası çok iyi olan telefonlar da var Xperia C5 Ultra , Xperia M5, 1400 civarı HTC Desire Eye

byAndroid

byAndroid

Üye
Desire eye da olabilir bak, c5 ultra bilmem ama m5 önermiyorum çok fazla şikayet eden var

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
Galiba 1300 TL'ye Z3 Compact bulabilirsin diye düşünüyorum tek eksi yanı ekranı küçük ama sen seviyorsan küçük ekranlı telefon senin için iyi olabilir.Ekranın küçük olması telefonun taşınabilirliğini kolay hale getiriyor

Özellikleri
Snapdragon 801 4 çekirdek 2.5 ghz işlemci,Su koruması
20.7 mp arka,2.2 mp ön kamera,2600 batarya ,16gb hafıza,2 gb ram,720 x 1280 pixel 4.6 inch fu ll hd ekran
Abim kullanıyor o da bana önermişti ancak ekran küçük diye istememiştim. Benim için 5 inç ideal olan. Peki z2 ile z3 compact arasında hangisi daha iyidir?
Lenovo vibe p1 öneriyorum
Asus almaktan vazgeçtim. Lenovo vibe p1 in videosunu izlemiştim çok iyi telefon ama bilindik bir telefon değil sorun olur diye yaklaşmıyorum.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Abim kullanıyor o da bana önermişti ancak ekran küçük diye istememiştim. Benim için 5 inç ideal olan. Peki z2 ile z3 compact arasında hangisi daha iyidir?

Asus almaktan vazgeçtim. Lenovo vibe p1 in videosunu izlemiştim çok iyi telefon ama bilindik bir telefon değil sorun olur diye yaklaşmıyorum.
Z2'nin ram avantajı var ve ekran çözünürlüğü yüksek Z3C'den. Bunların dışında pek büyük fark yok.

• Beğen
Tepkiler: habbuj
karayel90

karayel90

Üye

Z2 Yada Z3 Compact ikiside iyidir ikisinden birini alabilirsin

Z2 ve Z3 Compact'ın karşılaştırmasını kağıt üstünde şu linkten görebilirsin

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
Z2 Yada Z3 Compact ikiside iyidir ikisinden birini alabilirsin

Z2 ve Z3 Compact'ın karşılaştırmasını kağıt üstünde şu linkten görebilirsin
Z2 daha uygun benim için. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.
Çok kafa karıştırıcı modeller var yarattığım her model beni kendisine çekiyor ama illaki birinin diğerinden bir eksiği oluyor. Mesela c5 ultraya baktım telefon tam istediğim gibi yalnız ekranı çok büyük yapmışlar 6 inç nedir arkadaş ya tablet gibi telefon. 5.5 veya 5.2 olsaydı hiç düşünmeden alırdım.

Z2 daha uygun benim için. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.
Çok kafa karıştırıcı modeller var yarattığım her model beni kendisine çekiyor ama illaki birinin diğerinden bir eksiği oluyor. Mesela c5 ultraya baktım telefon tam istediğim gibi yalnız ekranı çok büyük yapmışlar 6 inç nedir arkadaş ya tablet gibi telefon. 5.5 veya 5.2 olsaydı hiç düşünmeden alırdım.
Baktığım her model demek istedim :)