ASUS Zenfone 6 Kullanıcı Yorumları

sorunlari

• Kullanılan toplam oy
    32

emreexxl

Üye
Cihaz gerçekten güzel ancak kullanma amacın nedir ? Ben daha çok oyun oynamak nette takılmak için alıcam ama her kafadan ses çıkıyo.Kağıt üstünde hoş bir cihaz ancak kimisi kötülüyo kimisi fanboyluğun derdinde..Bu cihazdan vazgecip Lg G2 almayı düşünüyodum ama arkadaslarım kafamı çok karıştırıyo..Simdi tekrar Lg G2 ile Zenfone 5 / 6 arasında kaldım

emreexxl

Üye

Buna cevap verecek yok mu ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu üst konu yapılmıştır. Asus Zenfone serisi akıllı telefonlarla ilgili deneyimlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.

Asus Zenfone 6 yı 1 mart 2015 te aldım.(gold rengi)
ses çıkışı,hızı ,interneti iyi.hızlı bir phablet.şu an ekstra 36 uygulama yüklü ,antutu testi 22 bin küsür,
asphalt 8,fifa 2015 ultimate,modern combat 5 i akıcı bi şekilde oynatıyor.kasma donma olmadı şimdiye kadar. Şarjı oyun,internet,film vs.1gün rahat gidiyor. 1,5 günü belki ekran ışığını kısarsan,pek kullanmazsan zorlayabilir. Kamera biraz zayıf gibi sanki,geliştirilmesi gerek. 6 inç biraz büyük gelebilir,Menü tuşlarında ışıklandırma yok,karanlıkta sıkıntı oluyo alışana kadar.Ve en önemlisi asus kendi programlarını sürekli güncelliyor ve nisanda 5.0 gelecek.Selamlar asus kullanıcıları.....

Son düzenleme:

Selami43

Üye
yeni zenfone 6 aldım kamera yerimde en fazla 3 mp yazıyor yardım edebilirmisiniz

Kamera-ayarlar-fotoğraf mk çözünürlüğü seç 13 mp isaretle

Tepkiler: minoo
Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarina sifirladim acildiginda sadece saatib ve el fenerinin oldugu bir ekran cikti o ekrandan cikamadim telefonu sarja taktigimda kendi kendine acildi kurulumu yaptim fakat hala sarjdan cikardigimda o ekran geliyo tekrar fabrika ayarlarina sifirladim recovery mode dan hard format attim hala ayni su anda da sarja takiliyken yaziyorum yardimci olabilecek var mi?
Hadiiii

emreexxl

Üye
Maalesef sorun hakkında bi bilgim yok dostum.Ama recovery moddan hard reset atmana rağmen sorun hâlâ aynı ise cihazın yazılımını baştan yüklemeyi bi deneyebilirsin.

Su kactigi icin kilif varmis gibi algiliyomus

Gondermedim su anda ana ekran ve son uygulamalar tuslari calismiyor su kactigi icin bazen kendine geliyor calisiyor bazen de calismiyor

Ben böyle berbat bir servis görmedim ya. Telefonu üç kez dokunmatik sapıtması nedeniyle servise gönderdim. şu an üçüncü servis işlemi sürüyor. ve hala bir değişim işlemi yapılmadı kanımca.

minoo

Üye

Dokunmatik problemi yazılım kaynaklı ise 100 kere yazılım da yüklense değişim verilmez.
Değişmesi için donanımında sorun olması gerek. Eğer dokunmatik sorunu LCD ekrandan kaynaklanırsa o zaman değişim talep edebilirsin.

donanım kaynaklı bir sorun. ben ilk seriden almıştım benden sonra alanlarda böyle bir sorun yok. ve ekran değişimi yapılmıştı ikinci seferinde yine de devam ediyordu.

Tepkiler: Exdkiller
Evet sanırım bende ilk seriden aldım vatan da müşteri hizmetlerinde ki kız bile demişti ilk parti uretimler de böyle diye.