emreexxl
Üye
"Çerçevelere rağmen" cihazın tasarımı benim hoşuma gidiyoBenim de demek istediğim şey buydu.Telefonu S3le şununla bununla kıyaslamak zaten saçma olur ama o fiyata alınmaya değecek telefonlardan bir tanesi.
Kaçak getirme olayını biliyorum da çevremde hiç rastlamadım zaten merkezde oturduğumu söyledim her ne kadar iç anadoluyla doğu anadolunun tam sınırında olsa da buranın doğuyla fazla bir ilgisi yok.Yanlış anlaşılmasın başka yerleri kotulemek yada küçük görmek gibi bir niyetim yok.Benim kuzenim kaçak getirmeyle uğraşıyodu mersindeAma pek güvenemiyorum nedense
aynen hocamşimdi bende üniversite sınavlarına hazırlanıyorum.sınavlardan sonra gmd elite almayı düşünüyorum.onu alacağıma note 3 alsana diyolar..şöyle bişey var sonuçta para benden çıkmayacak babamdan çıkacak malum öğrenci sayılırız aklımda şöyle bişey var çoğu benchmark testlerinde gmd elite note 3u geçiyo..note 3 yerine gmd alsam kalanı da cebe atsam hata mi etmis olurum
Yok arkadaşım biri almış 799 a büyüklüğü hoşuna gitmemiş, ben ondan aldım,799 diye biliyodum sıfırını.Aldığın cihaz sıfır değil mi ? Nereden aldın @zaferozkan
Kardeş bende zen 6 var telefondan çok memnunum.
1. Şarjı az gitmiyor. Telefonu telefon gibi kullanırsan bir günden fazla gider. clash of clans gibi bi kaç oyun oynuyorum internete falan da giriyorum bana bir günden fazla gidiyor.
2.Ekran kalitesi kötü diyorlar ne alaka? adam sana diyor zaten 720p diye bizim millet de daha iyisini bekliyor. ekranı gayet iyi.
3. Dokunmatik sorunu bende var. Araştırmalarıma göre telefonla alakalı değil yazılımsal bir sorun. Büyük ihtimalle lollipopla gideceğini düşünüyorum.
4. Hiç bir oyunda takıldığını kastığını görmedim en kaliteli oyunlarda bile.
5. Kamera CarlZeiss olmadığı için doğal olarak biraz kalite düşüyor.
Tek olumsuz yanı hoparlör sesi az gürültülü ortamda telefonun çaldığını duymak sıkıntı oluyor.
Kac saat ekran suresi aliyorsun ?bende kullanıyorum telefon süper online/offline oyun oynuyorum şarj 1 gün gayet rahat gidiyor ve cihaz gerçekten ısınmıyor
kamera çok iyi değil ama iyi yaklaşık 4ay oldu alalı hiç pişmanlık yaşamadım
2600 mah batarya ya gore cok iyi o sure ben zenfone 6 da o kadar aliyorum.Şarjdan çektikten sonra hiç elimden bırakmadım ve 5,5 saat ekran süresi aldım,
Zaten bende zenfone 6 da alıyorum o süreyi
pardon ya benim kafam başka konuya gitti 5.5 saat bir telefon için iyi bir süre mi peki ?Zaten bende zenfone 6 da alıyorum o süreyi
Bence mükemmel daha iyi olabilirdi ama bu beni tatmin etti diyebilirim ,pardon ya benim kafam başka konuya gitti 5.5 saat bir telefon için iyi bir süre mi peki ?
erendgn44
GMD Elite den daha iyi yazılım desteği çok iyi asus un ama gmd nin hiç iyi değildir donanıma aldanma bazı ağır oyunlarda kasma olsa da zenfone 6 da yine de elite alma derim.
pardon ya benim kafam başka konuya gitti 5.5 saat bir telefon için iyi bir süre mi peki ?
erendgn44
GMD Elite den daha iyi yazılım desteği çok iyi asus un ama gmd nin hiç iyi değildir donanıma aldanma bazı ağır oyunlarda kasma olsa da zenfone 6 da yine de elite alma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?