Asus zenfone 5 mi? Zenfone 6 mı?

Konu Sahibi
Asus zenfone 5 mi? Zenfone 6 mı?
Merhaba arkadaşlar

bu ya da önümüzdeki ay yeni bir Telefon alacağım inşallah ama karamboldeyim şuan..

Telefonla fotoğraf çekerim oyun oynarım nadir şekilde ve genelde internet ihtiyacımı görürüm..
Geniş ekranlı bir ürün düşünüyorum!

Akımda ilk olarak :
Asus zenfone 5 var özellikleri ve fiyatı gayet iyi benim için.

Ama Asus cep telefonu sektöründe yeni diye düşünerek vazgeçiyorum ama almakta istiyorum diğer yandan samsung veya htc 'den 800Tl'ye kadar orta derece önerebileceğiniz model varmı acaba?

Asus zenfone 5 kullananlar var mi acaba?

NEXUS

Üye
asus zenfone gayet çok iyi bir telefon üstelik lolipop u da alacak

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
Ayrıca alacağım cihaz benim ilk android deneyimim olacak ilk kez bi androidli cihaz alıyorum Asus hoşuma gitti güzel de Telefon ama işte ister istemez kararsız kalıyor insan yani

caps6

Üye
zenfone 5 ihtiyaçlarınızı karşılar asus telefonlarına düzenli olarak güncelleme veriyor

NEXUS

Üye
asus almanızı tavsiye ederim ben kullanmıyorum ama arkadaşım kullanıyor cihaz stabil üstelik

Konu Sahibi
Asus'un bilgisayarını kullanıyorum güzel cihazlar üretiyor Asus ama Telefon gündelik hayatta bedenimizin bir uzvu gibi o yüzden iyice araştırmak gerekiyor o yüzden konuyu açma gereği duydum Peki şuan için aklımda sadece Asus zenfone 5 var Bunun dışına Hangi modelleri önerebilirsiniz acaba?

Tepkiler: OttomanEmpire06

Rainesto

Üye
Zenfone 6- gmd 2 -s4 mini bu cihazlar da var o paraya benim önerim zenfone 6

Konu Sahibi
Hmm biraz sabretmem gerek bende kayserideyim inşallah yakın zamanda alacağım hayırlısı ile herşey için çok sağolun arkadaşlar kararımı verdim Asus zenfone 5 alacağım bulursam 6'yi onu alabilirim

Rainesto

Üye
Hmm biraz sabretmem gerek bende kayserideyim inşallah yakın zamanda alacağım hayırlısı ile herşey için çok sağolun arkadaşlar kararımı verdim Asus zenfone 5 alacağım bulursam 6'yi onu alabilirim

O arkadaşa da ben önermiştim sitesinde bulunduğu mağazaları hergün bakıyorduk denk geldi hemen aldık hadi hayırlısı olsun

Arkadaşların da dediği gibi Asus Zenfone 6 veya 5 gayet iyi cihaz. Asus da yaptığı ürünlerin arkasında duran bir firma. Bence sorun olmaz. Şimdiden de hayırlı olsun kardeşim.

Konu Sahibi
Tekrardan teşekkürler

Tepkiler: Furkan Emekli
Zenfone 5 i eniştem aldı görünüm açısından 10 üzerinden 8 veririm.ekranı istediğin gibi büyük tavsiye ederim iyi telefon

Konu Sahibi
Zenfone 5 i eniştem aldı görünüm açısından 10 üzerinden 8 veririm.ekranı istediğin gibi büyük tavsiye ederim iyi telefon
sağol kardeş Peki sistem olarak nasıl ? Kullanımı kolay mi acaba dediğim gibi ilk android cihazım olacağı için yani !

sağol kardeş Peki sistem olarak nasıl ? Kullanımı kolay mi acaba dediğim gibi ilk android cihazım olacağı için yani !
Arayüzünü beğenmezsen istediğin launcherı yükleyebilirsin. Sana Zero launcher öneririm. Şimdiden hayırlı olsun

Hepsi aynı sonuçta android sorun yaşamazsın