Tavsiye Asus Zenfone 5 alacağım fakat emin olamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Oyun oynanmasına rağmen 3-3.5 saatlik bir ekran süresi almak iyi midir? Mesela pil %100 iken %55-60 ını diyelim oyuna harcamışız.

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
Batarya sorununun nedeni ne bataryanın düşük olması ne ekranin hd olması ne de yazılım. Batarya yeterli mah degerinde. yazılım yeterince iyi. Bataryanın bu kadar az dayanma sebebi İNTEL işlemci.

enes-1907

enes-1907

Üye
kardeşime zenfone 6 aldım bence fiyat performans telefonları içinde en iyilerinden biri.Kasma donma v.s yok kamera da güzel yalnız kameranın odaklamasını sevmedim hızlı değil ama odakladıktan sonra çok güzel fotolar çekebiliyorsun.Zaten 5 ile 6 arasında sadece kamera farkı var.Ben tavsiye ederim.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
kardeşime zenfone 6 aldım bence fiyat performans telefonları içinde en iyilerinden biri.Kasma donma v.s yok kamera da güzel yalnız kameranın odaklamasını sevmedim hızlı değil ama odakladıktan sonra çok güzel fotolar çekebiliyorsun.Zaten 5 ile 6 arasında sadece kamera farkı var.Ben tavsiye ederim.
Kameradan ziyade pil farkı da var :)
6'nın pil kapasitesi daha iyi.

enes-1907

enes-1907

Üye
Kameradan ziyade pil farkı da var :)
6'nın pil kapasitesi daha iyi.
çözünürlük farkı felanda var ama yazmadım çünkü ekran büyüdüğü için mecburen çözünürlük ve pil artıyor :)

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL

cetoximmm

Üye
Kim cahil merak ediyorum .discovery 2 deki ayni islemci ve hepsi de ayni anda calisabiliyor gercek 8 cekirdekli mtk6592 yongasi var .acaba bunlari biliyor musun

daha iyi araştırma yapmalısın. 4+4 olmak üzere 2 çip var. hatta internetten telefonun sökülmüş halini bulup bakarsan biri büyük diğeri küçük olmak izere 2 çip var.

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
Gmd elitede düşünebilirsin kullanıyorum gayet rahat hızlı ve sorunsuz bataryası 1 günü zorlasan iki günü görüyo internet oyun performansı gayet iyi ve hızlı 3 GB RAM 2.2 ghz snapdragon işlemci var bence düşün fiyatı 1000 TL oldu galiba

avcitalip

avcitalip

Üye
Fiyatına göre idare eder bir f/p cihazı,tavsiye ederim :oke:

byAndroid

byAndroid

Üye
Fiyat performans

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

Üst Alt