Asus Zenfone 3'te daha iyi olması gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

DarkScreen

DarkScreen

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 3'te daha iyi olması gerekenler
Asus'un yeni akıllı telefonda daha iyi olsa, çok daha başarılı bir cihaz olurmuş dediğim bir kaç şeyi bu yazıda listeleyeyim.

Bir süredir kullandığım Asus'un Zenfone 3 kod adlı akıllı telefonunda gördüğüm ve bunlar da düzeltilse yada iyi olurdu dediğim noktalar şunlar:
- Çok fazla uygulama
Benim açımdan en gereksiz olay, cihazın romuna gömülü olarak gelen uygulamaların fazlalığı çünkü içlerinden bir çoğunu hiç bir zaman kullanmıyorum. Asus Zenfone 3'te ön yüklü bir çok uygulama geliyor ve bunların bir çoğu kaldırılabiliyor olsa da, bence bu olayı düzeltmeleri gerekiyor. Diğer taraftan bundan hoşlanan kullanıcılarda olabilir onlara da saygı duyarım.
- Parmak izi tutuyor
Şimdi bu durum beni rahatsız ediyor diyemem çünkü takıldığım bir mevzu değil ama bir arkadaşım eline aldı ve "keşke parmak izini belli etmese" dedi. Bende o zaman fark ettim ki cihazda parmak izi belli oluyor. Çok takıldığınız bir mevzu ise bu konuya dikkat edin.
- Kamera çıkıntısı
Cihazın kamerasının üst seviye cihazlar kadar iyi ve beklediğim çok daha üzerinde olduğunu daha önce belirtmiştim. OİS falanda olsun istiyoruz işte bunların etkisi de kamera çıkıntısı oluyor. Yalnız şunu da belirteyim cihazın genel tasarım hatlarına uyuyor.
Son olarak cihaz tek elle kullanımın sınırında yer alıyor. Cihazda neler daha iyi olabilirmiş diye bakınca benim görebildiklerim bunlar, yalnız bunlar biraz zevkler/renkler mevzusu yani kişiye göre de değişebilir.
Sizinde akıllı telefonlarda özellikle dikkat ettiğiniz detaylar var ise yorumlarda paylaşabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Asus gerçekten mobil pazarda daha iddialı modeller üretmeyi başaracak gibi duruyor. Tespitlerin gayet yerinde...
 
  • Beğen
Tepkiler: DarkScreen
bilisimler

bilisimler

Üye
Başarılı benim favorim ise
 
  • Beğen
Tepkiler: DarkScreen


Üst Alt