Haber Asus Zenfone 3 Özellikleri Netleşiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 3 Özellikleri Netleşiyor
Asus ZenFone akıllı telefonun ürün döngüsü tamamlanmak üzere. Ocak ayında ZenFone 2’yi duyuran Asus,ZenFone 3’e ilişkin ilk bilgileri vermeye başladı. TrustedReviews sitesine konuşan Asus Başkanı Jonney ShihZenFone 3 akıllı telefonda USB Type-C girişini yer verileceğini resmen açıkladı.

Önümüzdeki yıl mobil ekosistemde en azından üst seviye telefonlar arasında standart haline gelmesi beklenen USB Type-C konektörü şu ana kadar OnePlus 2, Nexus 5X, Nexus 6P, Lumia 950 ve Lumia 950 XL akıllı telefonlarda karşımıza çıktı. Önümüzdeki yıldan itibaren Asus dahil olmak üzere birçok üreticinin söz konusu teknolojiyi kullanması bekleniyor, fakat USB Type-C girişinin mobil dünyada benimsenmesi biraz zaman alacağa benziyor.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Asus ivme yakaladı gerçekten tebrik ediyorum, insanlar konuşuyor bu marka hakkında da; tasarıma bir el atsalar artık, LG modundan çıksalar benliğini yakalayacak marka. Sonra bu markayı savunan arkadaşlarla münakaşa yaşanıyor falan filan feşmekan. (Derdim münakaşa yaratmak değil bu arada LG'yi savunacak olanlara selamlar :sirit:)

Sarangni

Sarangni

Üye
Zenphone 2 çok uzun süre beklendi ama çoğu kişinin beklediği gibi olmadı. Fiyatlar yüksek geldi ve o fiyat aralığında insanlar başka cihazları tercih etti. Bu sefer daha makul gelmeleri gerekiyor.

Mayk29

Mayk29

Üye
usb type-c nedir?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Heyecan yapmayın zenfone 5 ve zenfone 2 serisi aynı kasa şimdi 3 olarak gelecek tek fark type c olacak

Mayk29

Mayk29

Üye
ben hız sanmıştım :)

Polymath

Polymath

Üye
Type c olmasi neyi değiştiriyor peki microdan? Ne avantaji var? Hic bir fark yoksa anlamsiz geldi bana. E herkesin sarj aleti uyumlu birbirine. Type c alinca orda burda bulamayiz sarj aleti:)

man20

man20

Üye
Type c olmasi neyi değiştiriyor peki microdan? Ne avantaji var? Hic bir fark yoksa anlamsiz geldi bana. E herkesin sarj aleti uyumlu birbirine. Type c alinca orda burda bulamayiz sarj aleti:)
Type-c all-in-one özelliğinde yani hem DisplayPort hem HDMI hem VGA hem Usb hem de güç tuşu görevlerini yapabiliyor. Usb 3.1 kullanıyor ve veri aktarımı 10 Gbps hızında. @Mayk29

Tabiki hepsini aynı anda tek bir porttan yapamazsın. Bunun için de çoklayıcı almak lazım.

smh60

smh60

Üye
Valla bunları bıraksın önce şu ekran panelini bi adam etsin tasarımı düzeltsin

phasan

phasan

Üye
ben asusu alabılırdım ama kasa cok alt sınıf gıbı duruyor kasada sony begenıyorum kasa olayı guzel

Üst Alt