Asus, Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max modellerini duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Asus, Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max modellerini duyurdu
Asus, yeni üst seviye Zenfone 3 ailesini büyütmeye devam ediyor...



Tayvan'ın en önemli donanım üreticileri arasında yer alan ve sunduğu cihazları Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde büyük ilgi göre Asus, akıllı telefon pazarında da yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz sene Zenfone 2 ailesi ile oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşan firma bu sene de kısa bir süre önce yeniZenfone 3 modellerini pazara sunmaya başlamıştı.



Geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda Asus, düzenlediği etkinlikle 3 yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Bu yeni yeni modeller Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe ve Zenfone 3 Ultra adları ile gelmişti. Şimdi de 2 yeni modelin daha duyurusu geldi. Bu yeni akıllı telefonlar da Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max olarak gün yüzüne çıktı.

Asus Zenfone 3 Laser, geçtiğimiz sene sunulan Zenfone 2 Laser'ın halefi olarak geldi. Cihazın arkasında 13 MP PixelMaster 3.0 kamera yer alıyor ve bu kamerada Sony IMX214 sensör kullanılmış.

Metal kasaya sahip olan cihaz 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içerirken, 4GB sistem belleği ve ayrıca 16GB dahili veri kapasitesi ile geliyor. Akıllı telefonda parmak izi tarayıcısına yer verilmiş.



Diğer model olan Asus Zenfone 3 Max'a bakarsak eğer, cihazda 5.2" büyüklüğünde dokunmatik IPS LCD ekrana yer verilmiş. Ancak çözünürlük belirtilmemiş. 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi akıllı telefonda yer alırken, cihaz 4.100mAh batarya ile geliyor. Asus Zenfone 3 Max'da da parmak izi tarayıcısı bulunmakta.

Vietnam'da duyurulan akıllı telefonlardan Zenfone 3 Laser'ın fiyatı VND 5,990,000 (268$) ve ayrıca Zenfone 3 Max'ın fiyatı da VND 4,490,000 ($201) olarak belirlenmiş.

Asus, Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max modellerini duyurdu
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Asus Zenfone 3 Max ülkemize max 1000 tl olarak giriş yaparsa iyi satış rakamlarına ulaşır...
 


Üst Alt