Haber Asus ZenFone 2 Türkiye Lansmanı Yapıldı ve Efsane Fiyatı Belli Oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ebaydeki cihaza baktım aşa yukarı 900 liraya denk geliyor eee burda kaç lira 1299 tl. 400 lira vergisiydi vs. Çokmu yurt dışından alsan kayıt vs 200-250 karin olur
Kasa açıklığı felan filan zenfone'larda var mı? Varsa dediğin hiç iyi olmaz.

0MG90

0MG90

Üye
816 lira 900 değil.

byAndroid

byAndroid

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hiç duymadım ama cihaz kalın baya tasarım zaten bana göre çok kötüde diğer zenfonelarda öyle iğrenç tasarım yahuu :D
Zaten orta segment kullanıcısı tasarıma pek bakmaz içi dolu olsun yeterli bence :)

0MG90

0MG90

Üye
Kargo bedava yazıyor.

Sonuç olarak kazık. Bana göre böyle.

• Beğen
Tepkiler: 0343434
byAndroid

byAndroid

Üye
Birde şu var zenfone 5-6 fiyatına zam geldi zaten zenfone 6 900 zen 5 750 tl oldu 1000 liranın da altına düşmez bu model

byAndroid

byAndroid

Üye

Shipping 18

triss

Üye
Beyler çok önemli bi sorum olacak zen 2 ze551ml de 4 g ram sadece telefon için mi yoksa mesela oyun oynarken 1 gblık kısmını falan grafik kartı kullanıp gerisini kullanıcıyamı bırakıyor.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
aynen valla yaa somuru: ama haklılar kim klavyeli telefon ister ki benim gibi garip bi kaptan dan başka :aha: kimse istemez e sırf benim içinde çıkarmıyolar bende halen bekliyorum :D :sirit: demek ki beklemek kaderimde varış :D :kıskıs:
Benim de klavyeli metal telefon takıntım var :D bu yüzden s4 duruyor nokia e6 kullanıyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Benim de klavyeli metal telefon takıntım var :D bu yüzden s4 duruyor nokia e6 kullanıyorum :ehe
benim nokia e7 nin ekranda temassızlık sorunu var serviste ekran olmadığı için yaptıramadım öyle duruyor :bilmm bi yerden para gelse de alsam şu Asus'u :eller:

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka

Üst Alt