___kaptan___
Üye
aynen valla yaaKaptan senin tarzına uygun üreten yok hala ya
Bak evet bu konuda haklısın aynen ama güncelleme verme hızına bakılırsa biz çıkaralı 2 sene oldu diye açıklama yapılıp da vermeyebilirler de güncellemeyi. Yine de haklısın ama evet.Ben hiç bir zaman asus güncellemeleri hızlı veriyor demedim zaten. Demek istediğimi anlatamadım herhaldeşöyle diyeyim son çıkan telefon haliyle 1 yıl önce çıkmış telefonlardan bir iki sürüm daha fazla güncelleme alabilir.
biz note 3 devamBak evet bu konuda haklısın aynen ama güncelleme verme hızına bakılırsa biz çıkaralı 2 sene oldu diye açıklama yapılıp da vermeyebilirler de güncellemeyi. Yine de haklısın ama evet.
Bak evet bu konuda haklısın aynen ama güncelleme verme hızına bakılırsa biz çıkaralı 2 sene oldu diye açıklama yapılıp da vermeyebilirler de güncellemeyi. Yine de haklısın ama evet.Ben hiç bir zaman asus güncellemeleri hızlı veriyor demedim zaten. Demek istediğimi anlatamadım herhaldeşöyle diyeyim son çıkan telefon haliyle 1 yıl önce çıkmış telefonlardan bir iki sürüm daha fazla güncelleme alabilir.
Aynı anda ekranda birden fazla uygulama açmadığı surece tam olarak multitasking sayılmaz .tasarım kötü özellikleri kağıt üzerinde çok iyi multitasking çok iyi videoda onu gördüm. Oyunlar arası geçişler en iyi bu cihazda fiyat da beklediğim gibi geldi iyi iş yapar
Benim işime yaramaz ki o özellik benim için diğeri daha önemliAynı anda ekranda birden fazla uygulama açmadığı surece tam olarak multitasking sayılmaz .
1500 liraya telefon aliyorsunBenim işime yaramaz ki o özellik benim için diğeri daha önemli
Aynen bende anlamıyorum bu ithalatçılar 500 lira getirme parası mı alıyorlar? Ne kadar saçma fiyatlar300 dolara satılan telefon burada nasıl 1400 lira onu açıklayın? Asus Türkiye kazıklamaya yer arıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?